Viser alle 3 resultater

Rødt undertøj

Er der noget mere sexet end rødt undertøj? Nej vel! Vi har derfor samlet alt vores lingeri, der kommer i den lidenskabelige og frække farve. Vores udvalg byder på noget for enhver. Vi har lingerisæt med BH, trusser, hofteholder og strømper såvel som lingerikjoler. Der er noget for enhver kvinde og enhver anledning. Det afslørende lingeri i rød er særlig perfekt til valentinsdag og jul – men er naturligvis også en stor succes resten af året. Læs mere


Rød er lidenskabens farve

Der er en god grund til, at dit sexet lingerisæt skal være i rød. Rød er nemlig lidenskabens farve. Det udstråler sexappeal og vil uden tvivl gøre dit outfit endnu frækkere. Rødt undertøj kan dog være mange ting, og du kan finde vores komplette sortiment her.

Vi har alt inden for lingeri til kvinder og flere af vores produkter kommer i den lidenskabelige farve. Brug det røde lingeri sæt til valentinsdag, der som vi alle ved fejrer kærligheden og romantikken. Hvilken bedre måde at fejre dagen på end i et lingerisæt i rød.

Uanset om det blot er et par trusse, et par selvsiddende strømper eller et komplet sæt med det hele, så finder du det her i den smukke og forførende røde farve. Du vælger selv, om du vil sammensætte røde elementer med sort lingeri eller gå all-in på den knaldrøde farve.


Sexet lingeri til kvinder

Mangler du en gave til hende du holder af, eller har du lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra? Uanset hvad er sexet lingeri svaret – og skal det være særlig frækt – så er rødt undertøj svaret. Det er smukt og elegant samtidig med, at det udstråler frækhed.

Vores udvalg af lingeri til kvinder er varieret og stort. Vi har derfor mange forskellige modeller, der både er helt minimale såvel som mere dækkende. Det er altså helt op til dig, hvor afslørende dit outfit skal være. I rødt undertøj finder du både søde babydoll kjoler, sexede lingerisæt såvel som bundløse catsuits.

Der er kort sagt noget for enhver smag, og uanset hvad du er til, kan du få den i rød. Bliv inspireret af vores udvalg og find noget, der vil glæde både dig og din partner. Uanset om anledningen er julen eller blot en almindelig onsdag, så går du aldrig galt i byen med rødt undertøj.


Et klassisk look der forfører

Sexet lingeri i rød giver dig et klassisk look, der aldrig slår fejl. Generelt er sexet undertøj en sikker vinder, hvad end du køber det til dig selv og overrasker din partner med det. Eller giver det i gave til din partner. Det afslørende outfit er et simpelt men yderst effektivt redskab.

Derfor er lingeri også noget af det, vi sælger allermest af. Det er simpelthen en sikker vinder, der giver spænding i soveværelset og kan hjælpe med at genfinde en gnist i forholdet. Rødt undertøj er dertil en af de ekstra populære varer.

Nogle foretrækker sort men rød er mindst lige så efterspurgt og populært. Det er da også lidenskabens farve og passer dermed perfekt til et outfit, der ikke overlader meget til fantasien og som har til formål at tænde en lidenskab i din partner – og dig selv.