Viser alle 5 resultater

Piske

En pisk er helt uundværlig, hvis du og din partner virkelig skal udforske verden af BDSM. Men bare rolig, det behøver slet ikke at være skræmmende eller smertefuldt at bruge en pisk. Det kan gøres blidt eller hårdt – alt efter hvad I har lyst til. De mange snerter på pisken kan give en god lyd og efterlade mærker, hvilket for mange er en stor del af oplevelsen. Uanset hvad jeres ønsker er, kan I uden tvivl finde en pisk, der opfylder dem lige her. Læs mere


Uundværligt BDSM-udstyr

En pisk er for mange øvede BDSM-udøvere helt uundværlig. Den kan bruges som et pirrende element med blide strejf og lette slag. Eller den kan bruges, når intensiteten skal skrues op og der skal mere hårdtslående midler i brug. Det er altså et redskab med stor rækkevidde der er for novicer såvel som erfarne brugere.

Af samme grund kan man også finde mange forskellige, der varierer i både størrelse og materiale. En mindre størrelse er for eksempel et godt sted at starte. Jo mindre pisken er, jo mindre vægt kan du også lægge bag slaget – det er derfor også begrænset, hvor hårdt den kan slå.

Hvor mange snerter der er, hvor tynde eller tykke de er, samt hvilket materiale de er lavet af, har naturligvis også indflydelse på, hvordan slaget kan opleves. Bløde korte snerter er et godt sted at starte, hvis I ikke ønsker, at slagene skal være for kraftige.


Gør legen mere pirrende

Uanset hvor meget I ellers leger med elementer af BDSM, kan en pisk være et oplagt legetøj i soveværelset. Det kan bruges til at skabe en mere pirrende leg, og det giver anledning til et rollespil mellem dig og din partner, som kan være noget helt andet, end I er vant til.

Mange tænker måske, at den kun kan bruges til at slå med. Men de mange snerter kan faktisk være utrolig pirrende på andre måder. Lad den for eksempel strejfe din partners ryg, balder eller kønsdele. Det kan være en helt anden måde at blive stimuleret på.

De blide strejf kan varieres med blide slag, der uden tvivl vil holde din partner på dupperne og give et ekstra element af pirrende spænding til legen. Der er altså ingen grund til at holde sig fra dette udstyr, der har så mange frække anvendelsesmuligheder.


Blide eller hårde slag?

Der er nogen, der ser en pisk som et ret hardcore redskab, når det kommer til spanking eller BDSM generelt. Men det behøver det slet ikke at være. Det er faktisk et redskab, hvor I har komplet kontrol over, hvor hårdt eller blidt det skal være.

Den store variation I har mulighed for, gør det til et oplagt begynder udstyr til BDSM. Der er nemlig rig mulighed for at lege med forskellige intensiteter, indtil I finder det niveau, I bedst kan lide. Det er også muligt at holde legen spændende og pirrende.

I kan nemlig altid øge intensiteten eller variere legen på nye måder. Der er også mange forskellige, I kan udvide jeres samling med. Her kan I eksperimentere med forskellige størrelser og materialer. Der er uden tvivl en til jer, uanset om I er nybegyndere eller mere øvet.