Nissepige kostume

Julen er hjerternes fest, så hvorfor ikke forkæle dig selv eller din partner med et frækt nissepige kostume. Et forførende, sexet og frækt kostume er perfekt til at gøre julen ekstra sød i år og vil uden tvivl være den perfekte gave, til ham eller hende du holder af. Vi har et uimodståeligt udvalg til julens frække fester, der med garanti vil sætte dig i den helt rette julestemning. Læs mere

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Gør julen uforglemmelig fræk

Hvorfor ikke gøre julen til en ekstra fræk tid på året. Det kolde vejr uden for er den perfekte anledning til at varme sig under dynen. Med et frækt og forførende nissepige kostume vil legen i soveværelset uden tvivl blive meget bedre.

Flere af vores kostumer er et komplet sæt, med alt hvad du behøver. Du får derfor et kostume med alle dele, så du er klar til at forkæle og overraske din partner i juledagen - uanset om kostumet skal være en blød pakke under træet, eller om du skal præsentere gaven på egen krop.

Vores kostumer kommer i onesize såvel som plus size størrelser, så du er garanteret en god pasform. Det bløde og strækbare stof sikrer dig komfort hele vejen igennem, så du kan føle dig godt tilpas i det afslørende julekostume.


Kostumer til julens frække fester

Byder den kommende jul på en masse frække fester? Så kræver det naturligvis en helt særlig garderobe. Vores nissepige kostumer vil med garanti være et hit til årets frækkeste julefester. Du kan altid sætte dit eget præg på looket.

Med strømper, sko og andre accessoires kan du skabe et unikt og personligt look. Vores udvalg gør også, at du kan finde det afslørende julekostume til kvinder, som passer bedst til dig og dine planer for julen – også hvis festen blot forgår derhjemme i soveværelset.

Den kolde tid i december vil blive lunet godt igennem med et af vores hotte kostumer. Vores udvalg af lingeri og kostumer til kvinder er stort og bredt og kan med garanti også friste dig denne vinter. Skru op for varmen derhjemme og lun jer på de afslørende outfits.


Forfør din partner i julen

Julen er den perfekte anledning til ekstra forkælelse – både af dig selv og dem du holder af. Sexet lingeri og frække kostumer er en sikker vinder, når det kommer til selvforkælelse og gode gaver. Du kan gemme dit frække julekostume under træet.

Eller du kan vise gaven frem i sin helhed, når du overrasker din partner. Et nissepige kostume kan være noget, du køber til dig selv som en overraskelse til din partner, eller en gave du ønsker at give til din partner. Uanset hvad vil den med garanti sikrer en glædelig jul.

Hos Tys Tys finder du altid et bredt udvalg af lingeri og kostume – og vi har naturligvis sørget for et frækt udvalg i anledning af julen. Gør julen særlig god i år med forførende, sexede og frække kostumer – så er der ikke bare garanteret en glædelig jul men også et rigtig godt nytår.