Viser alle 3 resultater

LELO Sona

Oplev nydelse som aldrig før med LELO Sona. Den smukke stimulator forkæler klitoris med soniske bølger, der ikke bare rammer direkte på klitoris men også hele området rundt om. De pirrende bølger er intense men giver samtidig en blid stimulering, som du kan nyde igen og igen. Med Sona fra LELO får du luksus og kvalitet i et imponerende og flot design. Du kan finde alle Sona modellerne fra LELO lige her. Læs mere


Innovativ nydelse

Med sexlegetøj fra LELO er du altid garanteret det bedste – ikke kun i materialer og design men også i funktioner. LELO Sona er derfor også udstyret med nogle af LELO’s mest innovative teknologier, der gør, at din nydelse bliver komplet. Se de mange modeller lige her og læs alt om dem.

Sona er deres mest populære model, og den er derfor også blevet videreudviklet og opgraderet i flere varianter. Den klassiske LELO Sona har samme kvalitet som de senere modeller men er uden ekstra funktioner og teknologier. Med Sona 2 får du den smarte SenSonic teknologi.

Denne teknologi gør, at de soniske bølger rammer dybere end før. Sona 2 Cruise kommer med den innovative CruiseControl, der gemmer 20% af stimulatorens kraft, der frigives, når du presser stimulatoren ekstra hårdt ind mod dig selv. På den måde kan den altid stimulere perfekt – også når du har allermest brug for det.


En stimulator udover det sædvanlige

Når du vælger en stimulator fra det svenske luksusmærke, får du noget udover det sædvanlige. Intet bliver efterladt til tilfældighederne, og alt er udført med fokus på detalje, æstetik og funktion. Du kan derfor også regne med et sexlegetøj, du kan nyde i mange år fremover – og som hurtigt vil blive din nye bedste ven.

LELO Sona er en stimulator, hvilket er noget andet end en vibrator. Den stimulerer nemlig ikke med de velkendte vibrationer, men med soniske bølger. Det store hoved på Sona’en placeres over klitoris, hvorefter bølgerne vil strømme ud og ramme et større område af klitoris.

Stimulatoren giver ikke bare direkte og overfladisk stimulering som en vibrator. Bølgerne går dybt og rammer hele klitoris (også den indvendige del). Stimuleringen er samtidig mere blid, og mange kvinder kan derfor opleve flere orgasmer efter hinanden med en Sona stimulator.


Luksus sexlegetøj fra LELO

Sexlegetøj fra LELO er til dig, der ikke vil gå på kompromis, når det kommer til din egen nydelse. Mærket laver ikke bare sexlegetøj – de laver sexlegetøj i luksusklassen. Det er derfor ikke bare produceret med tanke på funktion. Der er mindst lige så stort fokus på design, materialer og et overordnet æstetisk look.

Et LELO sexlegetøj er tæt på et kunstværk. Deres produkter er smukke at se på og mindst lige så tilfredsstillende at bruge. De er til dig, der vægter æstetik og kvalitet højt, og som også ønsker disse kvaliteter hos dit sexlegetøj. Med deres sexlegetøj kan du få alt hvad du drømme om.

Deres sortiment byder på en lang række produkter til både mænd, kvinder og par. Deres sexlegetøj sprænger rammerne for hvordan sexlegetøj kan se ud, og ikke mindst hvad det kan gøre. Oplev den utrolige verden på egen krop med en LELO Sona.