Viser alle 2 resultater

LELO Smart Wand

Den Smart Wand fra det svenske luksusmærke LELO er den ultimative vibrator. Den kraftige vibrator er designet til at være komfortabel at bruge samtidig med, at den giver dig alle de vibrationer, du har brug for. Det store massagehoved er blødt og fleksibelt og vil ramme helt perfekt. LELO Smart Wand er til dig, der ikke ønsker at gå ned på kraft og som ønsker den bedste kvalitet på markedet. Læs mere


En luksus magic wand

LELO Smart Wand er en luksuriøs udgave af den populære magic wand vibrator. Denne type af vibrator er kendt og elsket af kvinder over hele verden. Den er kendetegnet ved sin kraftige styrke, der ikke bare kan give dig eksplosive orgasmer, men også er genial til ømme muskler.

Med Smart Wand modellen får du en elegant og smuk udgave af denne type af vibrator. Den er designet ergonomisk, så den er behagelig at bruge og nem at holde ved. Dertil er den fremstillet i det bedst mulige materiale, nemlig medicinsk silikone. Materialet er silkeblødt, allergivenligt og holdbart.

Som ved alt sexlegetøj fra LELO er der ikke sparet på noget. Alle detaljer er veludførte, og designet er gennemtænkt, så det ikke bare er smukt men også funktionelt. Derfor har vibratoren også et simpelt interface med kun tre knapper. Herfra kan du styre de 10 mønstre, der kan justeres med 10 hastigheder.


Kraftige vibrationer i lækkert design

En magic wand vibrator som denne LELO Smart Wand er til dig, der har brug for og ønsker ekstra kraftig stimulering. Vibratoren har en utrolig stærk motor og de mange niveauer gør, at du kan gå fra de blide rumlende slags til de helt kraftige og intense.

Hver af de 10 vibrationsmønstre kan justeres med 10 hastigheder. Du kan altså få det, præcis som du vil have det. Det store massagehoved sikrer også, at vibrationerne bliver fordelt helt rigtigt. Du kan bevæge det rundt i masserende bevægelser eller holde det stille og koncentrere din stimulering.

Denne type af vibrator kom første gang på markedet i 1970’erne og blev den gang markedsført som et massageapparat. Dette kan den stadig bruges til den dag i dag. De kraftige vibrationer og mange indstillinger gør, at du kan løsne enhver spænding, hvor end den måtte være.


Komplet nydelse med SenseTouch teknologi

Som alle produkter fra det svenske luksusmærke er LELO Smart Wand selvfølgelig også udstyret med deres innovative løsninger. Med vibratoren kan du aktivere deres SenseTouch teknologi. Den gør brugen af vibratoren utrolig innovativ, nem og behagelig.

Når SenseTouch er aktiveret, vil vibrationerne automatisk blive stærkere eller svagere, alt efter om du trykker vibratoren hårdere ind mod dig eller letter presset. Dette er en fantastisk teknologi, der gør, at vibratoren automatisk følger dit behov. Særligt når du presser den hårdere imod dig, når du er tæt på klimaks.

SenseTouch teknologien er et pragteksemplar på LELOs innovative tilgang til deres sexlegetøj. Du kan finde mange flere smarte løsninger i deres andre modeller. Smart Wand kan fås i to størrelser – medium og large. Du kan på den måde vælge den størrelse, du synes giver dig den bedste oplevelse. De to størrelser kommer med samme indstillinger, funktioner og design.