Viser alle 2 resultater

LELO Sila

Har du endnu oplevet den nyeste udvikling inden for sexlegetøj til kvinder? Så prøv den med en Sila Sonic klitoris stimulator fra LELO. Det smukke sexlegetøj stimulerer ikke med vibrationer men med soniske bølger, der flyder over klitoris og rammer både bredere og dybere, end noget du har prøvet før. LELO Sila er et pragteksemplar på de populære stimulatorer. Den kommer i et elegant og feminint design – også er den naturligvis både genopladelig og vandtæt. Læs mere


Mærk de stimulerende bølger

Klitorisstimulatorer er hurtigt blevet en værdi konkurrent til den gamle kending vibratoren. Det svenske mærke LELO har naturligvis flere varianter af denne type sexlegetøj, men LELO Sila er om muligt en af de flotteste og bedste på markedet. Den kommer i flere farver, der alle er lyse og feminine i tonen.

Den stimulerer ligesom de andre stimulatorer fra LELO med soniske bølger. Bølgerne strømmer fra det ekstra store mundstykke. Stimulatoren er fremstillet af medicinsk silikone, og det føles derfor silkeblødt, når du sætter mundstykket op ad klitoris.

Denne form for stimulering rammer ikke bare et enkelt punkt på klitoris. Fordi bølgerne strømmer ud, uden at være i direkte kontakt med klitoris, vil de ramme hele området af den udvendige klitoris. De rammer tilmed også ned under huden og stimulerer den del af klitoris, der sidder inde i kroppen.


Din ven ved forspil, onani og samleje

LELO Sila er ikke bare din ven når du er alene. Den vil også være en fast følgesvend, når du skal forkæles lidt ekstra af din partner. Den er let at bruge under forspillet, hvor de stimulerende bølger uden tvivl vil være en velkommen tilføjelse.

Også under samleje vil den gøre det godt. Stimulatoren har en rundt og blødt design, der gør den nem at håndtere og behagelig at bruge. Derfor kan både du og din partner nemt bruge den under samleje. Det kan hjælpe dig med at få en større og mere intens orgasme.

Stimulatoren Sila Sonic er naturligvis også vandtæt. Det vil sige, at du kan nyde den i badet. Særligt i badekarret vil bølgerne gå endnu højere, når du tænder for stimulatoren. Husk altid at bruge den sammen med en vandbaseret glidecreme.


Sexlegetøj i luksusklassen

Når du vælger sexlegetøj fra svenske LELO, vælger du sexlegetøj med fokus på kvalitet, æstetik og funktion. Det er sexlegetøj i luksusklassen, og du finder ikke noget mere gennemført på markedet. Deres smukke former og farver kombineres med nytænkende teknologi, der gør brug af sexlegetøj til en helkropsoplevelse.

Med LELO Sila viser de endnu engang, hvordan de kan skabe sexlegetøj, der er mindst lige så smukt at se på, som det er stimulerende at bruge. Sila har en form, der allermest minder om et sneglehus. Denne form er ikke bare blød og smuk – den er også praktisk.

Den gør nemlig, at Sila Sonic ligger godt i hånden. Du har et behageligt greb, der samtidig giver dig komplet kontrol over stimulatorens placering og bevægelse. Dertil fås den i en palet af støvet farver, der er lige så bløde og feminine som udformningen af stimulatoren.