Viser alle 6 resultater

LELO Hex

Med LELO Hex kondomer får du kondomet over dem alle. Det revolutionerende kondom bruger en helt ny teknologi til at give både bedre styrke og fleksibilitet. Det er opbygget af 350 hexagoner – en struktur der ikke kan mærkes, men som gør en verden til forskel for din oplevelse. Den unikke struktur gør nemlig latexmaterialet ekstra stærkt og minimerer risikoen for, at kondomet revner, samt at det skulle glide af. Hvis alt dette ikke skulle være nok, så får du også et kondom, der er ultra-tyndt og nærmest ikke mærkes af hverken dig eller din partner.  Læs mere


LELO Hex kondom - Det revolutionerende kondom

Det er god grund til at kalde LELO Hex kondomer for revolutionerende. De er nemlig de første af sin slags. De har været 7 år undervejs, hvor ingeniører og designere fra LELO har arbejdet hårdt på at udvikle et kondom, der er ekstra stærkt og samtidig tyndere end det normale kondom.

Nøglen til det hele viste sig at være hexagoner. Den sekskantet figur går igen hele 350 gange i et LELO Hex kondom, da det er denne struktur, som hele kondomet består af. Med denne struktur styrkes latexmaterialet. På den måde mindskes risikoen for at det går i stykker og øger dermed kondomets beskyttelse.  

Samtidig giver strukturen kondomet ekstra god fleksibilitet og pasform. Det vil sige, at kondomet sidder behageligt, hvilket gør en stor forskel for både bæreren af kondomet og partneren. Sammen med den ekstra tynde kvalitet er kondomet nærmest umuligt at mærke.


Det unikke hexagon-web

Det der gør LELO Hex kondomer til noget helt unikt er, at de består af et såkaldt hexagon-web. Det vil sige, at latexmaterialet er opbygget af en sekskantet struktur. Strukturen er ikke en, der kan mærkes, men den gør stadig en stor forskel for din oplevelse med at dyrke sikker sex med kondom.

Hexagon strukturen sidder på indersiden af kondomet. Det gør blandt andet, at kondomet ikke glider af lige så let som andre typer. Det minimerer altså også denne risiko og øger dermed også kondomets evne til at give beskyttelse. Samtidig giver strukturen dig et stærkere kondom, der har mindre risiko for at revne.

Skulle skaden være sket og kondomet revner, sikrer strukturen, at revnen ikke bliver større. Det mindsker altså skaden og dermed også risikoen for seksuelt overførte sygdomme eller uønsket graviditet. Du kan trygt vælge kondomer fra LELO.


Ekstra tyndt kondom med god pasform

Ikke nok med at kondomerne fra LELO er stærkere, så er de også tyndere. Kondomerne har en utrolig tykkelse på blot 0,045 mm. Det er altså et ultratyndt kondom, der stort set ikke mærkes af hverken bæreren eller partneren.

Sammen med den gode pasform er du sikret optimale nydelse – også med kondom. Kondomets ekstra gode fleksibilitet, er nemlig med til at sikre dig en god pasform. Det vil sige, at kondomet tilpasser sig din penis, så det sidder behageligt uden at stramme eller irritere.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du får fat i den rigtige størrelse for at opnå det bedste resultat. Det almindelige Hex kondom har en bredde på 54 mm, hvilket passer en omkreds på ca. 11-12 cm. Du kan også vælge deres XL-version, der har en bredde på 58 mm og passer en omkreds på ca. 12-12,5 cm.