Viser alle 2 resultater

Korset

Er der noget mere frækt, sexet og uimodståeligt end et korset? Det synes vi hvert fald ikke. Derfor har vi også et varieret udvalg af lingeri med korsetbindinger og andre forførende detaljer, der giver dig det frække look, du er ude efter. Du kan finde et stort sortiment af lingeri til kvinder lige her. Vi har noget for enhver størrelse og smag, så du med garanti også kan finde noget, der passer til dig og dine planer for forførelse. Læs mere

Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 439,00 kr. 351,20
Billigst på PriceRunner
-20%


Frækt lingeri med korset

Et korset kan give dig det helt rette look, når du skal forføre din partner. Det har snøre enten foran eller bagpå, der både er frække og praktiske. Snørerne gør, at du kan tilpasse korsettet, så det sidder rigtigt på dig. Det giver også anledning til en erotisk og sensuel afklædning, når din partner skal binde dig op.

Der findes meget forskelligt lingeri både med korsetlignende detaljer og uden. Du kan altså finde noget, der falder i din smag uanset hvad. Du kan finde lingerikjoler og BH-sæt med korsetsnøre, eller du kan vælge et klassisk korset og blot sætte det sammen med en trusse.

Mulighederne er uendelige, når det kommer til lingeri, og du kan sammensætte dit helt eget sæt. På den måde kan du gøre dit outfit personligt og få det til at udstråle, lige præcis det du ønsker.


Forførende snøre der kan justeres

Alle kvinder er forskellige. Derfor har du også brug for, at du kan tilpasse og justere dit lingerisæt, så det sidder rigtigt på dig. Derfor har vi også nøje udvalgt vores lingeri, så du har mulighed for at tilpasse pasformen. Det giver nemlig dig de bedste forudsætninger for et forførende look.

Et korset eller en lingerikjole med korsetdetaljer vil som oftest have snøre. Det betyder, at du kan løsne eller stramme dem, som du ønsker. På den måde kan du få det sexet undertøj til at sidde, som det skal. Det skulle jo gerne sidde flatterende og vise dine fortrin frem på bedste vis.

Der er også andre dele af outfittet, der kan justeres. Du kan for eksempel få lingeri med regulerbare stropper både på toppen og ved strømpeholderne. Mange har ligeledes justerbare lukninger, lige som du kender det fra din BH.


Smukke og uimodståelige outfits

Uanset hvad du har i tankerne, eller hvilke planer du har for aftenen, går du aldrig galt i byen med flot, sexet og frækt lingeri – og herunder heller ikke et korset. Det vil uden tvivl tage pusten fra din partner, når du viser dig frem i dit nyindkøbte outfit.

Du vælger selv, om det skal være en afslørende lingerikjole, for eksempel en babydoll kjole, eller et klassisk lingerisæt med BH, trusser og selvsiddende strømper. Der er kort sagt muligheder nok, og du kan med garanti også finde et outfit, der passer til dig og din stil.

Her hos os finder du et bredt udvalg af lingeri til alle kvinder. Vi har plus size lingeri så vel som lingeri i mange forskellige farver, mønstre og materialer. Alt vores lingeri er dog lavet i strækbare og bløde kvaliteter, samt designs der lægger vægt på komfort og pasform.