Viser alle 2 resultater

Fun Factory Tiger

Oplev en intens G-punktsorgasme med denne Tiger vibrator fra Fun Factory. Tiger er en vibrator, der er lavet specifikt til stimulering af G-punktet – et følsomt område der ellers kan være svært at ramme og stimulere. Med Fun Factory Tiger får du den høje kvalitet, som det tyske mærke er kendt for. Det er en sikker vinder, og det vil med helt sikkert blive din nye bedste ven. Se vores udvalg Tiger G5 vibratorer i forskellige farver lige her. Læs mere


En af de mest populære vibratorer

Vi er altså ikke de eneste, der synes at Fun Factory Tiger kan noget. Det er nemlig en af vores mest populære vibratorer. Det rillet skaft er perfekt udformet med en kurvet form, der gør, at den går op og rammer G-punktet. Det ekstra store hoved er også med til at gøre det nemmere at stimulere G-punktet.

Både længde og diameter gør denne vibrator ekstra dejlig. Du vil få en god fylde uden, at det bliver for voldsomt – og længden har nok centimeter til, at du kan gå helt dybt. Skaftet er utrolig fleksibelt og kan bøjes og vinkles, præcis som du har brug for det.

Ved basen har den en lille forhøjning, der alt efter vinklen kan stimulere skedeåbningen eller klitoris. Du kan naturligvis også variere legen ved at bruge dildovibratoren udvendigt til stimulering af klitoris. Der er kort sagt muligheder nok med en Fun Factory Tiger.


Fyldig stimulering der rammer G-punktet

Mange kvinder ønsker at opleve en G-punktsorgasme. Men det kan være svært at opnå, hvis du ikke har andet end dine fingre eller din partners penis til rådighed. Det kan nemlig godt kræve specieldesignet udstyr at ramme og stimulere G-punktet helt rigtigt. Fun Factory Tiger er netop designet med dette ene formål.

Den har den perfekte udformning til at ramme G-punktet og de mange funktioner gør, at du kan stimulere det, præcis som du ønsker. Fun Factory Tiger har 6 forskellige vibrationsmønstre såvel som 6 hastigheder. Det er altså muligt at eksperimentere med forskellige variationer, indtil du finder den helt rigtige kombination.

Du kan med fordel også prøve at bruge vibratoren i forskellige stillinger. Måske er der en, der gør det nemmere at stimulere G-punktet. Det kan også være forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor langt oppe G-punktet sidder. Prøv dig frem og giv ikke op, hvis det ikke lykkedes i første forsøg.


Prøv en Tiger G5 G-punkts vibrator

Du kan roligt vælge Fun Factory Tiger som din næste vibrator. Det tyske mærke er nemlig kendt for deres overlegne kvalitet, der overgår der fleste andre mærker på markedet. Alle deres produkter designes og produceres i Tyskland under høje kvalitetskrav.

Du får også materialer af den bedste kvalitet. Deres silikone er af medicinsk kvalitet, hvilket vil sige, at det er den samme slags, der også bruges i produktionen af medicinsk udstyr. Silikonen er heller ikke bare et tyndt lag, der ligger over en hård skal. Deres vibratorer har silikone helt ind til, hvor motoren sidder.

Det er også derfor, at Fun Factory Tiger er så fleksibel og blød. Det smarte håndtag, som vibratoren er udstyret med, er også Fun Factorys egen opfindelse. Håndtaget giver dig et godt greb, og giver dig samtidig let adgang til de tre knapper, hvorfra du styrer vibrationerne.