Viser alle 5 resultater

Finger vibrator

Skal din næste vibrator være nem og diskret at bruge? Eller er det måske din første vibrator, du er på udkig efter? Så er en finger vibrator et godt bud. Det er en type af vibrator, der er designet til at blive sat på fingeren. Den tilfører altså lækre vibrationer til enhver berøring. Det er en sjov og meget simpel form for vibrator, der altså kan være utrolig effektiv – både når du bruger den alene, og når du er sammen med din partner. Læs mere

Billigst på PriceRunner
-17%
Sommerudsalg
DKK 99,00
Billigst på PriceRunner
-45%
Sommerudsalg
DKK 300,00
Billigst på PriceRunner
-24%
Sommerudsalg
DKK 175,00
Billigst på PriceRunner
-13%
Sommerudsalg
DKK 199,00
Billigst på PriceRunner
-13%
Sommerudsalg
DKK 200,00


En smart lille vibrator

En finger vibrator er designet til at blive sat på fingeren eller holdes mellem to fingre. Den er altså meget lille. Det betyder, at den let kan blive en del af jeres samleje, eller en diskret ven når du skal hygge dig alene. Uanset hvad kan du regne med nok saft og kraft til at den får jobbet klaret.

Den kan komme i mange former, farver og modeller, der ikke bare varierer, hvor mange indstillinger den har, men også hvordan den bruges. Nogen er designet så de sættes fast på fingeren. Det kan være smart, da du så ikke skal være bange for at tabe den.

En anden model er designet, så den let kan holdes mellem to fingre. Disse modeller har bløde og runde former og er tilpasset, så de sidder behageligt. Du skal altså ikke være bange for, at vibratoren bliver irriterende at holde ved. Den vil blot gøre din berøring det mere uimodståelig.


Gør enhver berøring mere intens

Det smarte ved en finger vibrator er, at den bliver en meget naturlig del af din oplevelse. Du vil nærmest ikke lægge mærke til den – altså lige bortset fra de dejlige vibrationer. Den er det komplet modsatte af en stor vibrator, der skal holdes på plads, og som kan være svær at få plads til, hvis man er to.

Som par er den en god vibrator, fordi I altid lige kan tage den frem uden, at det kræver for meget. Den er perfekt til at gøre forspillet mere stimulerende, og så er den selvfølgelig også nem at bruge under sex. Vibratoren er selvfølgelig perfekt til klitoris, men den kan bruges mange andre steder.

Den lille vibrator kan faktisk bruges på enhver erogen zone, du har lyst til at forkæle. Hvad end det er testikler, mellemkød, brystvorter eller noget helt fjerde. En finger vibrator er altså for alle – både mænd og kvinder såvel som alle par.


En begyndervenlig vibrator

Det kan være svært at finde en vibrator, hvis man aldrig har prøvet en før. Du går dog aldrig galt i byen med en finger vibrator. Den er lille, nem at bruge og kan dertil bruges på mange forskellige måder. Du får altså et begyndervenligt sexlegetøj, du kan eksperimentere med.

Vibratoren er et godt sted at starte, fordi den ikke er for voldsom eller for svær at finde ud. Når først du har lært den lille vibrator at kende, kan du altid opgradere den en større model med flere indstillinger. Men uanset hvor erfaren du bliver, vil du altid kunne bruge den smarte og diskrete finger vibrator.

Den kan nemlig altid indgå i legen med din partner, eller bruges når du onanerer. Vi anbefaler, at du bruger vibratoren sammen med en smule vandbaseret glidecreme. Det vil nemlig få de lækre vibrationer til at føles endnu bedre.