Viser alle 4 resultater

Bundløse trusser

Overrask din partner med et par sexet og bundløse trusser. Det sexet lingeri til kvinder gemmer på en fræk hemmelighed, som din partner uden tvivl vil elske at opdage. Trusserne er et simpelt men yderst effektivt værktøj, når det kommer til at skabe ekstra spænding i soveværelset. Dertil fås de i et hav af variationer, så du kan finde den helt rigtige trusse, der matcher dit undertøj. Se vores store udvalg af lingeri, kostumer og trusser til kvinder lige her. Læs mere


En fræk hemmelighed

Det geniale med et par bundløse trusser er, at de er helt diskrete. Det er altså kun dig, der kender til den frække hemmelighed – og din partner bliver kun indviet i hemmeligheden, når du giver ham eller hende lov. Det kan altså være et langt forspil, hvor du kommer i den helt rigtige stemning.

Udover at trussen har et hul, fungerer den som helt almindeligt undertøj. Det betyder også, at du kan have dem under dit almindelige tøj og gå med dem hele dagen. Det kan være en pirrende oplevelse at vide, hvad du gemmer på. De kan derfor også bruges helt for din egen skyld.

Brug trusserne som din egen frække hemmelighed, som du kun indvier de heldige i. Du kan naturligvis også indvie din partner i dit valg af undertøj inden I går på date. Hvorefter hun eller han må vente hele aftenen, før de får lov til at nyde det frække outfit.


Flotte trusser til alle

Vi har sørget for et varieret udvalg af lingeri til kvinder, hvorfor du også finder mange forskellige slags bundløse trusser i vores sortiment. Vi har nogle med blonder, nogle i rød og nogle i sort. Vi har endda nogen med en pirrende perlekæde, der ikke bare ser frække ud men også føles det.

Uanset hvad du er til, og hvordan din stil ellers er, kan du finde et par matchende trusser lige her. Vi har naturligvis også sørget for at vores sortiment dækker flere størrelser. Mange af vores trusser er onesize. Det vil sige, at de er lavet i et meget strækbart materiale.

På den måde kan den samme trusse bruges af flere forskellige størrelser. Det bløde og strækbare materiale sikrer dig også den bedste komfort. Der er nemlig ingen grund til, at sexet undertøj ikke også kan være rart at have på.


Sexet lingeri til kvinder

Sexet, frækt, udfordrende eller forførende. Uanset hvad du kalder det er lingeri til kvinder en stor succes. Køb det i gave til en du holder af eller forær dig selv det lækre undertøj. Bundløse trusser er blot en af mulighederne og så kan de selvfølgelig kombineres med meget andet.

Brug trusserne for sig selv eller sæt dem sammen med en flot lingerikjole. Det kan også være de skal indgå i et helt lingerisæt bestående af BH, trusser, hofteholder og strømper. Er de bundløse trusser ikke nok, kan du også finde catsuits eller bodystockings der er bundløse.

Vi har kort sagt alt hvad du kunne få brug for, når det kommer til frækt lingeri. Har du spørgsmål om vores produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan også besøge vores butik i Aarhus, hvor du kan kigge nærmere på de afslørende outfits.