Viser alle 7 resultater

Anal douche

Mange foretrækker at bruge en anal douche inden analsex eller anden form for anal stimulering. Det kan nemlig hjælpe dem med at slappe af og føle sig helt klar til den pirrende oplevelse. Det er helt naturligt, at der kan opstå ”uheld” eller lugt i forbindelse med anal stimulering, men ønsker du at undgå det, kan du bruge en douche inden. Det er et simpelt redskab, der renser dig ud og sørger for, at du er helt ren bagtil. Læs mere


Gør dig klar til analsex

Når du skal dyrke analsex, er det vigtigt, at du kan slappe helt af. Hvis dine muskler spænder kan det være svært at penetrere, og det kan i værste fald give smerter eller ubehag. Hvis du ikke føler dig helt tilpas og rolig, kan det altså være svært at slappe af og give helt slip.

En stor bekymring for mange er, at der skal komme noget med ud, når de dyrker analsex eller stimuleres analt med sexlegetøj. Vi ved alle at anus bruges til andet end nydelse, og det er derfor en helt normal kropsfunktion. Men holder det dig for at slappe af og nyde oplevelsen, kan du bruge en douche.

Ved at bruge en anal douche inden, kan du rense ud og dermed undgå, at der skulle komme noget med ud eller være lugt i forbindelse med anal stimulering. Det er meget nemt at bruge en douche, og du vil hurtigt blive bekendt med den nye rutine.


Nem at bruge

Har du aldrig prøvet at bruge en douche til anal rengøring før? Så bare rolig. Det er meget nemt, og der vil ikke gå lang tid, før du har helt styr på det. En anal douche består af en blød bold og et mundstykke. Mundstykket kan skrues af, hvorefter du kan fylde bolden med vand.

Det er vigtigt, at vandet hverken er for varmt eller for koldt – det skal være lunkent. Skru mundstykket på igen. Du kan bruge en smule vandbaseret glidecreme for at gøre det nemmere at føre mundstykket op. Herefter trykker du på bolden, så vandet skydes op.

Tøm vandet ud i toilettet og gentag denne proces, indtil det vand der kommer ud, er rent. Gør dette omkring 1 time inden sex, så huden ved anus har tid til at falde til ro igen. Det anbefales ligeledes, at du ikke udfører anal rengøring oftere end 1 gang om ugen.


Føl dig ren og klar

Når du har gjort dig ren med en anal douche, vil du føle dig helt ren og klar. Det vil sige, at du også kan slappe helt af og nyde oplevelsen fuldt uden at have nogen bekymringer. Selve anal douchen skal selvfølgelig også gøres ren efter brug. Det er også meget nemt at gøre.

Hver gang du har brugt den, skal både bold og mundstykke rengøres. På den måde er du sikker på, at den bliver ved med at være hygiejnisk at bruge. Du kan med fordel bruge en rengøringsspray til sexlegetøj. Den vil også virke på douchen.

Skru mundstykke af og rengør begge dele grundigt i varmt vand. Spray herefter med rengøringssprayen. Sørg for at begge dele er helt tørre, inden du pakker det væk igen. På den måde er douchen klar til brug, næste gang du får brug for den.