Viser alle 3 resultater

Alien dildo

Leder du efter en helt særlig dildo oplevelse? Så er en alien dildo måske det helt rigtige for dig. Dildoerne kan gøre din fantasi komplet og give dig en intens nydelse – takket være deres store størrelse og unikke design. Vi har et bredt udvalg af dildoer med alien look, så du kan finde den helt rigtige til dig. Lad dig inspirere af det unikke sortiment og få en helt ny oplevelse med en alien monster dildo. Læs mere

Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 549,00 kr. 439,20
Billigst på PriceRunner
-20%


En ekstra stor dildo

Er den gennemsnitlige størrelse dildo bare ikke nok længere? Eller skal designet også være helt unikt? Så er en alien dildo måske lige det du står og mangler. Dildoerne har en imponerende diameter, der nok skal sørge for, at du bliver fyldt helt ud. De fleste af dildoerne kan bruges både vaginalt og analt.

Der er derfor rig mulighed for at lege og eksperimentere. Du kan udleve dine frækkeste alien-fantasier med en dildo, der ligner en tentakel eller har et ude-af-denne-verden design. Hvis du skal fuldende oplevelsen, er det nemlig vigtigt at have det rette udstyr.

Vores udvalg er varieret og har noget for enhver. De har dog alle det tilfælles, at de ikke er til den uerfarne bruger. Med en diameter der kan nærme sig de 8 cm, er det ikke et sexlegetøj for nybegyndere. Det kræver til gengæld, at du har en del erfaring med ekstra store dildoer – og nu er klar til den ultimative oplevelse.


Unikt design for en unik oplevelse

Du finder ikke noget, der kan sammenlignes med en alien dildo. Det er bare et helt unikt design, der kun ligner det den skal nemlig noget fra rummet, og altså ikke noget vi kender her fra jorden. Det er det perfekte sexlegetøj til dig med frække alien-fantasier.

Med en alien monster dildo behøver du ikke længere at nøjes med at fantasere. Du kan nu udleve dine vildeste og vådeste drømme og mærke på egen krop, når den store tentakel tager dig vaginalt eller analt. Du vil ikke fortryde det, når først du har prøvet din fyldige XXL-dildo.

Dildoerne har alle en imponerende størrelse, men de varierer i designet. Nogen har flere sugekopper end andre. Og nogle er også udstyret med riller langt skaftet. Du kan frit vælge den, du synes ser mest spændende og pirrende ud, få dig en stimulerende oplevelse du aldrig har prøvet før.


XXL-dildoer til enhver

Hos Tys Tys finder du et varieret udvalg af XXL-dildoer. Det vil sige, dildoer der ikke bare er større end den gennemsnitlige penis – men som er ekstra store og fyldige. En alien dildo er blot et eksempel. Der findes mange forskellige slags XXL-dildoer, der vil fylde dig helt ud.

Dildoerne fås i mange designs og variationer. En alien dildo er af gode grunde ikke særlig realistisk i udseendet. Men det er også muligt at få en ekstra stor og realistisk dildo. Du kan også finde meget store dildoer, der hverken er realistiske eller har et alien design.

Du kan kort sagt få det, præcis som du gerne vil have det. Der findes en XXL-dildo til enhver smag og ethvert behov. En alien dildo vil helt sikkert pirre de flestes nysgerrighed og er helt klart et oplagt valg for den erfarne herre eller dame, der er klar på en helt ny oplevelse.