Trådløst og Lydløst Vibrator Æg i Lilla

DKK 299,00

 • Diskret og lydløs
 • Genopladeligt batteri
 • Silkeblødt silikone materiale
 • Kan bruges ude og hjemme
 • Vandtæt

Læs Mere

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Diskret og lydløs
 • Genopladeligt batteri
 • Silkeblødt silikone materiale
 • Kan bruges ude og hjemme
 • Vandtæt

Læs Mere

Beskrivelse

Trådløst vibrator æg i medicinsk silikone

Drømmer du om frække sexlege med din partner? Så er et trådløst vibrator æg lige noget for dig. De dejlige vibrationer styres med en fjernbetjening, hvilket giver anledning til frække og pirrende stunder – ude og hjemme.

Ægget har flere vibrationsindstillinger, der gør, at du kan finde den helt rigtige til netop dine behov. Du kan nemt finde rundt i de forskellige indstillinger med den simple fjernbetjening. Her kan du skifte mellem vibrationernes styrke med et enkelt klik.

Derfor skal du prøve et vibrator æg

Et vibrator æg indføres vaginalt og kan derfor give vibrationer helt dybt. Ægget er en diskret vibrator, der kan bruges på et utal af måder. Mange kvinder nyder denne vibrator type, da det netop er et alsidigt sexlegetøj, der kan bruges til sololeg såvel som intime stunder med din partner.

Du bestemmer selv, om du vil bruge et vibrator æg indvendigt eller udvendigt, eller om du vil lade din partner tage kontrollen over dine orgasmer med fjernbetjeningen. Uanset hvordan du bruger dit vibrator æg, vil der være nogle stimulerende timer i vente for dig.

Perfekt som gave eller til selvforkælelse

Vil du overraske manden eller måske give kvinden i dit liv en sexet gave? Så kan vi anbefale et vibrator æg. Dette æg er så godt som lydløst, og I har derfor den perfekte mulighed for at fyre op for varmen, når I er på offentlige steder.

Alt du skal gøre er at føre ægget op vaginalt. Aflever fjernbetjeningen til din partner og overlad kontrollen fuldstændigt til ham. Han vil elske det! Så er det eneste problem bare om du også kan være lydløs?

Spice sexlivet op med et vibrator æg

Dette vibrator æg er lavet i et lækket og blødt medicinsk silikone materiale. Materialet er af høj kvalitet og sikrer dig dermed et holdbart produkt, du kan nyde i lang tid. Ægget er desuden vandtæt, så det kan også bruges i badet.

Det fjernstyrede æg er bestemt også perfekt til en ellers kedelig søndag på langs. Brug det som en del af et frækt forspil og inden legen fortsættes i soveværelset. Når den bruges derhjemme skal du ikke være bekymret om hvorvidt du kan være stille nok.

Vibrator æg – et alsidigt sexlegetøj

Er du mere til klitoris stimulering, kan det silkebløde silikone æg naturligvis også bruges på denne måde. Både under onani eller som spændende forspil med din partner. Ægget er genopladeligt, så du skal ikke længere bekymre dig om sløve batterier, når du og din partner er i humør til en hed aften.

Dette æg kommer med en USB-oplader og er derfor let at lade op hvor som helst. Du kan med fordel lade ægget op om natten, når du alligevel lader din mobil op. Så er den klar til dagen efter.

Pas godt på dit legetøj

For at kunne nyde dit nye sexlegetøj så længe som muligt er det vigtigt, at du også passer godt på det. Det vil sige, at du opbevarer det korrekt og selvfølgelig rengør det ordentligt efter brug. Det er heldigvis både nemt og hurtigt at rengøre dette vibrator æg i medicinsk silikone.

Når du har brugt ægget, skyller du det i lunkent vand. Du kan vælge at bruge en mild intimsæbe til rengøring eller en speciel sexlegetøjsrens. Du passer også på dit sexlegetøj ved at bruge det rigtigt. Derfor anbefaler vi også, at du altid bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj.

Detaljer
Vægt150 g
Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

USB-kabel

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

10 vibrationsindstillinger

Vandtæt

Ja

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Oplad den inden du bruger den første gang
 2. Påfør vandbaseret glidecreme
 3. Tænd for ægget
 4. Før op i vagina (eller brug som klitoris vibrator)
 5. Brug fjernbetjeningen til at styre vibrationerne

Efter brug:

 1. Sluk for ægget
 2. Rengør med varmt vand
 3. Brug en rensespray og tør derefter ægget af
 4. Oplad efter brug. USB-kablet sættes i øverst (oplad i 2-3 timer)
Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Trådløst og Lydløst Vibrator Æg i Lilla

 1. P

  Lækkert lille vibrator æg
  Vi elsker at bruge det som forspil. Det er ret frækt at gå rundt med det mens han har fjernbetjeningen. Vi bruger det også i soveværelset, hvor det også fungere fint som en klitorisvibrator.

Tilføj en anmeldelse af varen