Trådløs Vibrator til G-punkt og Klitoris Stimulering

DKK 250,00

 • Dobbeltstimulering = dobbelt orgasme (g-punkt og klitoris)
 • Fjernstyret og trådløs
 • Kan bruges ude og hjemme
 • 10 forskellige hastigheder
 • Rækkevidde på 10 m
 • Fløjlsblødt silikonemateriale

Læs Mere

Lilla
Lilla
Pink
Pink
Ryd

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Dobbeltstimulering = dobbelt orgasme (g-punkt og klitoris)
 • Fjernstyret og trådløs
 • Kan bruges ude og hjemme
 • 10 forskellige hastigheder
 • Rækkevidde på 10 m
 • Fløjlsblødt silikonemateriale

Læs Mere

Beskrivelse

Gør aftenen lidt frækkere med en trådløs vibrator

Lyder dobbelt stimulering og fræk leg med din partner som noget for dig? Så er en trådløs vibrator helt perfekt. Den er fjernstyret og stimulerer både G-punkt og klitoris på en og samme tid. Det giver anledning til masser af fræk leg og stimulering, hvor du kan lade din partner bestemme, hvordan du skal stimuleres af vibratoren. En trådløs vibrator med tilhørende fjernbetjening er et oplagt stykke sexlegetøj til parret, der gerne vil have et sjov, forfriskende og frækt sexliv.

Brug vibratoren hjemme eller ude i offentligheden

Det frække ved en trådløs vibrator som denne er, at du kan bruge den i offentligheden. Tag den i før du og din partner skal ud og spise eller i byen, så kan du overlade fjernbetjeningen og magten til din partner, som kan pirre dig med de frækkeste vibrationer hele aftenen. Det er en vildt stimulerende leg og helt klart noget I begge vil få glæde af. Du kan selvfølgelig også bruge stimulatoren alene, måske tænder det dig at have en fræk hemmelighed, som dem omkring dig ikke ved noget om?

Et lille og diskret stykke sexlegetøj

De fleste vil ikke have at deres sexlegetøj er noget opmærksomhedskrævende noget, som er svært at gemme væk. Sådan er det generelt, uanset om man er til store eller små typer af legetøj. Med en trådløs vibrator som denne bliver det ikke mere diskret. Den lille størrelse er super diskret og så er vibratoren lavet til at kunne bruges i trussen, mens man er ude i offentligheden, leder du efter noget ekstra diskret, er denne vibrator det helt oplagte valg, og så giver den trods sin størrelse dobbelt stimulering!

Hvad kan en trådløs vibrator?

Denne trådløse vibrator har hele 10 forskellige hastigheder af vibrationer, som du kan justerer på med fjernbetjeningen. Der er altså lagt op til en masse stimulering af både dit G-punkt og klitoris, og helt uden at du skal holde ved eller gøre andet, end bare at nyde de lækre vibrationer. Du sætter vibratoren op i skeden og placerer den lille del på klitoris. Når vibratoren kører, så vil du kunne mærke stimuleringen både indvendigt på G-punktet og udvendigt på klitoris. Den runde form på vibratoren gør at den er behagelig at have siddende og at den lettere rammer dit G-punkt rigtigt.

En trådløs vibrator der sagtens kan bruges alene

En trådløs vibrator som denne er også oplagt at bruge alene. Ofte kan det være irriterende at bruge en almindelig vibrator, da man selv skal holde ved den og gøre noget af arbejdet. Det er du fri for her, da den sidder i dig og stimulerer både dit G-punkt og klitoris uden at du skal gøre andet ind at nyde det. Udover at bruge den til en dejlig dobbelt stimulering, så kan du også bruge den til klitoris stimulering alene. Brug blot spidsen på klitoris og mærk de dejlige vibrationer, der fylder din krop.

Blødt og lækkert designet vibrator

Denne vibrator er lavet i et blødt medicinsk silikone, som på grund af sin bløde og glatte overflade er super populært. Det gør sig bedst med en vandbaseret glidecreme, som vil gøre din oplevelse med denne vibrator endnu bedre. Vibratoren har et lækkert design, som tilpasser sig dine former og så kan fjernbetjeningen række op til hele 10 meter, så tænk på alle de frække lege du kan have med din partner.

Sådan bruger du vibratoren

Ingen grund til bekymring, vi forklarer det hele her. Du skal bruge denne vibrator med vandbaseret glidecreme. Smør det på det store stykke, som indsættes vaginalt, og brug også gerne noget glidecreme på klitoris, så bliver stimuleringen der også mere behagelig. Du kan med fordel indsætte vibratoren inden du tænder for den. Tænd for vibratoren ved at holde dens tænd/sluk knap inde, og gør det samme på fjernbetjeningen. Nu kan du justerer på vibrationerne med fjernbetjeningen og få den lækreste stimulering. Efter brug gør du blot legetøjet rent i varmt vand og med en rensespray til sexlegetøj. Genoplad vibratoren efter brug, så er den klar til næste gang. Så let er det.

Detaljer
Vægt170 g
Batteri

Fjernbetjening 1x AAA (inkl), Genopladeligt

Farve

Lilla, Pink

Specielle Egenskaber

Rækkevidde: 10 m

Vibration

10 hastigheder

Materiale

Medicinsk silikone

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Brug denne vibrator med vandbaseret glidecreme
 2. Hold tænd/sluk knappen inde på vibratoren
 3. Hold tænd/sluk knappen på fjernbetjeningen inde
 4. Brug + for at regulerer hastigheden på fjernbetjeningen

Efter brug:

 1. Sluk ved at holde tænd/sluk knappen inde på både fjernbetjening og vibrator
 2. Rengør med varmt vand
 3. Brug en rensespray til sexlegetøj
 4. Tør legetøjet af inden du lægger det væk
 5. Oplad din vibrator efter brug via USB-kablet (2-3 timer)
 6. Skift batteriet i fjernbetjeningen, når det er løbet tør
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trådløs Vibrator til G-punkt og Klitoris Stimulering”