Trådløs Klitoris Vibrator – Pink

DKK 500,00 DKK 299,00

 • Genopladelig
 • Nem at tage med overalt
 • 12 forskellige vibrationer
 • Kan bruges alene eller sammen med en partner
 • Vandtæt
 • Kan bruges som trusse vibrator
 • Lydløs
Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): L1278 Kategorier: , , , , , GTIN: L1278

Trådløs klitoris vibrator i pink

Det siger måske lidt sig selv, hvordan man bruger en trådløs klitoris vibrator, og så måske alligevel ikke. I bund og grund er det en vibrator der stimulerer din klitoris med en trådløs funktion. Faktisk har denne lille sag her flere muligheder i sig, hvilket gør den til en skøn fornøjelse at bruge. Denne trådløs klitoris vibrator er fremstillet i det lækreste silkebløde medicinske silikone materiale, der hverken irriterer huden, eller føles ubehageligt. Selve vibratoren er genopladelig, og oplades via en magnetisk USB-lader, som selvfølgelig medfølger. Fjernbetjeningen er dog på batteri, et enkelt AAA batteri, som vi selvfølgelig sender med.

Sådan får du mest ud af en trådløs klitoris vibrator

Med fjernbetjening kan du selv styre, eller endnu bedre lade din partner styre, hvilken en af de 12 vibrationer du skal stimuleres af. Du kan også ligge den ned i dine trusser og bære den under en middag, shopping tur eller noget helt tredje, for en ekstra fræk og hemmelighedsfuld oplevelse. Tænder du på lidt ekstra stimulering under sex? Så tag din trådløse klitoris vibrator med i legen og brug den som ekstra stimulering mens du for eksempel penetreres af din partner, den er lille og let at håndtere, og kommer ikke i vejen.

Fræk parleg med en trådløs klitoris vibrator

Denne klitoris vibrator er designet til at kunne sidde i ens trusse, hvor den diskret kan stimulere din klitoris mens du er ude i offentligheden. Den er oplagt til frække og pirrende drillerier med din partner. Tag vibratoren i trussen og overlad fjernbetjeningen til din partner, og de kan bestemme præcist hvordan du skal pirres og drilles mens i er i byen. Det er en super fræk leg, som bestemt kan sætte jer begge to i det helt rigtige humør, og så er det en fræk hemmelighed, som kun I to deler.

En trådløs klitoris vibrator der selvfølgelig er vandtæt

Hvem elsker ikke onani i badet? Eller måske en omgang hed sex under det varme vand? Det er super lækkert, og denne vibrator er selvfølgelig vandtæt, så tag den med i bad og nyd de frækkeste våde lege under det varme vand. Fjernbetjeningen må desværre blive et tørt sted, men frygt ikke, for du kan nemlig også skifte mellem de mange vibrationer på selve legetøjet. Dette gør du ved at trykke en gang mere på tænd/sluk knappen efter du har tændt vibratoren, så går vibrationerne igang, og kan justeres på samme knap, uden brug af fjernbetjeningen.

Fræk leg i badet

For mange er det oplagt at onanere i badet, fordi man er i en privat, nøgen og intim situation allerede. I badet er man alene og i forvejen nyder man det varme vand. Denne klitoris vibrator er selvfølgelig vandtæt, og nyder du et dejligt varmt bad med noget fræk stimulering, for eksempel efter en lang arbejdsdag, så er det oplagt at bruge en trådløs klitoris vibrator som denne.

Pas godt på din klitoris vibrator

Denne vibrator er lavet i et blødt medicinsk silikone, og derfor gør den sig bedst med vandbaseret glidecreme, som er bedst for dens overflade. Bruger du lidt glidecreme sammen med vibratoren får du en langt mere behagelig stimulering. Efter brug kan du rense vibratoren i varmt vand og derefter med en rensespray lavet til sexlegetøj, så den er helt ren. Tør den af inden du lægger den væk. Det er en fordel at lade sit sexlegetøj efter brug, så ved man altid at det er klar næste gang man får nogle hede lyster.

Vægt 120 g
Farve

Pink

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Batteri

Fjernbetjening 1x AAA (inkl), Genopladeligt

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Vandtæt

Ja (gælder ikke fjernbetjeningen)

Vibration

12 vibrationer

Størrelse

11 x 4 x 4 cm

Oversigt

 • Genopladelig
 • Nem at tage med overalt
 • 12 forskellige vibrationer
 • Kan bruges alene eller sammen med en partner
 • Vandtæt
 • Kan bruges som trusse vibrator
 • Lydløs

Vejledning

Før brug:

 1. Placer vibratoren i trussen, så den rammer klitoris perfekt
 2. Tænd for vibratoren ved at holde tænd/sluk knappen nede
 3. Tænd fjernbetjeningen ved at holde tænd/sluk knappen nede
 4. Juster mellem 12 vibrationer med fjernbetjeningen

Efter brug:

 1. Rengør vibratoren i varmt vand
 2. Brug derefter en rensespray til sexlegetøj
 3. Tør vibratoren af inden du lægger den væk
 4. Oplad med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på din vibrator.
 5. Sæt USB-delen i din computer eller et opladerstik. Oplad i 2-3 timer.
 6. Fjernbetjeningen bruger 1x AAA batteri (første er inkluderet)
X