Topco handy Andy anal masturbator med kugler

DKK 80,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Anal masturbator med kugler
 • Stimulerende riller indeni
 • Stram eller løsen dit greb for en anderledes stimulering
 • Realskin materiale

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 1004037 Kategorier: , , , , , , GTIN: 051021040377

Anal Masturbator til fræk anal sex

Tænder du på anal sex og stimulering, så er Handy Andy klar til rådighed. Denne masturbator er lavet til dig, der nyder en anal stimulering med følelsen fra en mand. Der er nemlig kugler på denne anal masturbator. Den er lavet i et realskin silikone materiale, som giver en så naturlig følelse så muligt. Husk altid at benyt en glidecreme sammen med.

Maskulin masturbator

Er du til en maskulin onanioplevelse? Så er det denne anal masturbator du skal have fat i. Masturbatoren har en anal indgang samt kugler, der tydeligt visualiserer, at det er en mandelig stimulator. Da den er lavet i et realskin silikone materiale, føles det som ægte hud, og er blød og glat når du masserer eller holder om kuglerne.

Silikonen gør den både realistisk indefra og ud. Anal masturbatoren har nemlig indvendige riller, der giver en følelse af den ægte varer. Kombinationen af den naturtro hudfarve, det bløde realskin, de dejlige indvendige riller samt de store kugler – får du altså en realistisk maskulin masturbator.

Nyd en fræk onanioplevelse

Hvorfor fantasere om fræk anal samleje, og onanere med dine bare hænder, når du kan få dig en lækker realistisk anal masturbator. Masturbatoren fungerer som et onanisleeve, hvor du fører penis ind i anus, og ellers kører frem og tilbage, eller op og ned i den. Du kan selv være med til at styre, hvor stram den skal føles ved at stramme eller løsne dit greb.

Tag Handy Andy med i seng, eller giv den en omgang på sofaen. Da den som nævnt er lavet i silikone, er masturbatoren også vandtæt. Du kan altså sagtens tage den med en tur under bruseren eller i badekaret, hvis du har lyst til en ekstra våd oplevelse.

Lille og praktisk

Navnet Handy Andy kommer af en grund, da denne anal masturbator faktisk er ret handy. Den er nemlig både lille og praktisk. Med en størrelse på 16 x 12 x 23 cm er anal masturbatoren nem at gemme derhjemme i skuffen eller skabet – og du kan sagtens have den med i tasken, hvis du skal på farten eller eksempelvis ud at rejse.

Husk glidecreme

Vi anbefaler altid, at du bruger glidecreme både under sex, men også til dit sexlegetøj. Med glidecreme får du klart den bedste oplevelse, da du undgår ubehagelige gnidninger, og i stedet får en lækker våd og glat følelse. På den måde føles det endnu mere naturtro, da du også bedre føler de indvendige riller til stimulering.

Til det meste sexlegetøj anbefaler vi, at du benytter en vandbaseret glidecreme. Det samme gælder denne anal masturbator, da den er lavet i silikone. Silikonen tåler ikke andre glidecremer, da det vil ødelægge overfladen. Så husk altid vandbaseret glidecreme – så holder du også din nye lækre Handy Andy intakt og forlænger levetiden.

Hold Handy Andy ren og lækker

Ligesom med alt andet sexlegetøj, skal din anal masturbator også rengøres efter brug. Det er heldigvis ret simpelt og nemt. Når du er færdig med legen, skal du blot vaske den i varmt vand – sørg for at få alle rester vasket af, både indvendigt og udvendigt.

Du kan med fordel benytte en rensespray, så du sikrer dig en helt ren og desinficeret masturbator til næste omgang. Brug en rensespray der er udviklet specielt til sexlegetøj, såsom den fra Special Cleaner, som også er dermatologisk testet. Efter du har vasket din anal masturbator, skal du spray 2-3 gange med din rensespray og derefter tørre af.

Vægt680 g
Materiale

Silikone

Størrelse

16 x 12 x 23 cm

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Anal masturbator med kugler
 • Stimulerende riller indeni
 • Stram eller løsen dit greb for en anderledes stimulering
 • Realskin materiale

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Find dit vandbaserede glidecreme
 2. Smør glidecreme på penis og indgangen til masturbator

Efter brug:

 1. Vask masturbatoren under varmt vand
 2. Sørg for at alle rester er ud og tør af
 3. Spray evt. med rensespray 2-3 gange og tør af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Topco handy Andy anal masturbator med kugler”