TOP 10 VIBRATORER

Her finder du vores top 10 vibratorer. Det er et udvalg af vores bedst sælgende produkter inden for kategorien vibratorer. Med denne top 10 får du et overskueligt udvalg af vores store sortiment, der kan give inspiration til dit næste køb. Med vores sexlegetøjs bestsellere kan du se, hvad der er populært lige her og nu. Vores udvalg af populære vibratorer er varieret, og der er med garanti også noget for dig. Du finder varer fra nogle af vores mest populære brands som Satisfyer og LELO. Derudover finder du forskellige typer af vibratorer såvel som de nyskabende stimulatorer. Der er uden tvivl også en bedst sælgende vibrator, der passer til dig. Læs mere

Viser alle 8 resultater


Bliv inspireret af vores top 10

Med vores top 10 vibratorer kan du blive inspireret til dit næste køb. Vi har nemlig samlet et overskueligt udvalg af vores mest populære og bedst sælgende varer. Det giver dig de bedste muligheder for at finde det helt rigtige produkt til dig.

Alle er forskellige, og hvad der fungerer for den ene, fungerer måske ikke for den næste. Derfor er vores top 10 også præget af stor variation. Der er mange forskellige typer af vibratorer, der varierer i både størrelse, design og den måde hvorpå de stimulerer.

Derfor er der også gode chancer for, at du finder en eller flere af vores bedst sælgende produkter, der passer til dig. Du kan se, hvad andre har haft stor succes se med. Det kan give dig et fingerpeg om, hvad der også vil fungere rigtig godt for dig.

Find den rigtige vibrator til dig

Der er som sagt ikke én vibrator, der er rigtig for alle. Netop af denne grund af udvalget så stort. En vibrator er nemlig ikke bare én ting. Skal din vibrator for eksempel stimulere klitoris eller G-punktet? Skal den være lille og kompakt, eller må den gerne have en god størrelse?

Det er blot et par af de spørgsmål, du kan stille dig selv, når du skal finde det helt rigtige stykke vibrerende sexlegetøj til dig selv. Derudover kan det selvfølgelig også komme an på, om du skal bruge sexlegetøjet alene eller sammen med en partner.

En app-styret vibrator eller stimulator, er for eksempel et perfekt sexlegetøj til par. Når det kommer til sexlegetøj til kvinder, er der dog nok at vælge i mellem, og det meste kan bruges, hvad end du skal forkæle dig selv eller får lidt hjælp af en partner.

En vibrator til enhver anledning

Vores top 10 vibratorer til kvinder er ikke kun til sololeg. En vibrator er naturligvis et must, hvis du skal forkæle dig selv lidt ekstra. Men det er også et oplagt sexlegetøj at bruge sammen med en partner. Uanset om det er klitoris eller G-punktet, der stimuleres – eller om det endda er begge dele på samme tid.

Vibratoren er en perfekt tilføjelse til forspillet. Brug den på klitoris som opvarmning eller under samleje. En G-punkts vibrator er en lækker tilføjelse til oralsex. Uanset hvad kan det vibrerende sexlegetøj øge nydelsen og gøre hele oplevelsen bedre for begge parter.

De fleste vibratorer er i dag vandtætte. De kommer også ofte med en smart rejseløs og er alt efter model mere eller mindre lydsvage. De er derfor også praktiske at tage med på et romantisk weekendophold eller en rejse, hvor du måske skal være alene i længere tid.


Et varieret udvalg af vibratorer

En vibrator er ikke nødvendigvis blot en vibrator længere. Vores top 10 vibratorer indeholder nemlig også de såkaldte stimulatorer. De stimulerer på en anden måde end med de velkendte vibrationer. De er derfor perfekt til dig, der søger noget nyt og spændende.

De fleste mærker har en stimulator i deres sortiment. De forskellige mærker kan bruge forskellige teknologier til at give bølgende pulseringer på det følsomme område. Uanset om du er til det ene eller det andet, finder du det i vores udvalg af bedst sælgende produkter.

De smarte stimulatorer er nemlig hurtigt blevet mindst lige så populære som de klassiske vibratorer. Kan du ikke vælge, findes der endda modeller, der ikke bare stimulerer med pulseringer men også vibrationer. Så er du dækket godt ind på alle fronter.

Nyskabende stimulatorer

Er det en smart stimulator, du er på udkig efter, kan du se vores bedst sælgende lige her. En stimulator stimulerer ikke med vibrationer men enten luft- eller lydbølger. Det smarte ved denne form for stimulering er, at den ikke skal i direkte berøring med huden.

Du holder blot mundstykket over det ønsket område, hvorefter du vil kunne mærke de pulserende bølger sprede sig. De rammer nemlig både bredt og dybt. Mange kvinder oplever, at denne form for stimulering er bedre end de klassiske vibrationer.

Med en stimulator undgår du nemlig den følelsesløshed, der for nogle kan opstå med vibrationer. På grund af den skånsomme og samtidig kraftige stimulering oplever mange kvinder, at de kan få flere orgasmer i streg. En klitoris stimulator kommer i flere forskellige modeller.

Klassiske vibratorer

Ønsker du en klassisk vibrator? Så kan vi kun anbefale, at du vælger den populære magic wand vibrator. Dette er en bestemt type af vibrator, der i mange år har været en elsket favorit blandt kvinder verden over. Vibratoren har en god størrelse, der gør den komfortabel at holde ved.

Derudover er den ekstra kraftig. Det store og bløde massagehoved fordeler vibrationerne udover et bredt område, og du kan ramme helt præcist. En magic wand vibrator kan også bruges som et massageapparat. Det var faktisk det, den kom ud som første gang i 1970’erne.

Du får derfor et apparat designet til at skabe velvære. Uanset om det er en øm muskel eller en intim spænding, kan det magiske apparat løsne op. I vores top 10 finder du flere bedst sælgende magic wand vibratorer i forskellige designs og størrelser.


De bedst sælgende vibratorer lige nu

Ønsker du et hurtigt overblik over de bedst sælgende vibratorer lige her og nu? Så er du landet det helt rigtige sted. Det er nemlig lige præcis, hvad du finder i vores top 10 vibratorer kategori. Siden opdateres derfor også løbende, hvis nye produkter overtager en top 10 placering.

Kategorien er et godt sted at starte, hvis du søger inspiration eller ikke helt ved, hvad der findes inden for vibratorer. Her kan du se et varieret udsnit og de mest populære modeller. Alle er selvfølgelig forskellige, og en top 10 placering er selvfølgelig ikke nogen garanti for succes.

Det er dog garanti for, at sexlegetøjet har fungeret for rigtig mange. Det er ligeledes garanti for sexlegetøj af god kvalitet til en endnu bedre pris. Lad dig inspirere af udvalget af vores sexlegetøjs bestsellere, næste gang du skal finde noget nyt voksen-legetøj til soveværelset.

Stort sortiment af sexlegetøj til kvinder

Hos Tys Tys finder du altid et stort og bredt sortiment af sexlegetøj til kvinder. Et af de mest populære former for sexlegetøj, når det kommer til kvinder, er vibratorer. Det er en klassiker, der bare aldrig går af mode. Måske fordi de findes i så mange variationer, at der er noget for enhver.

Markedet for sexlegetøj er også i konstant udvikling. Derfor bliver der også hele tiden udviklet nye modeller, designs og funktioner, der gør sexlegetøjet endnu lækre at se på og ikke mindst endnu mere stimulerende. Vi arbejder hårdt på altid at kunne give det dig bedste udvalg af sexlegetøj.

Derfor får vi også løbende nye varer. Vores sortiment udvider sig med nye produkter såvel som nye mærker. Vi holder en finger på pulsen og er opdateret omkring, hvilke sexlegetøjsbrands der er populære. Derudover har vi stort fokus på kvalitet i vores sortiment, så du kan nyde vores produkter i mange år.  

Se vores top 10 i butikken

Udover at kunne se vores fulde sortiment her på webshoppen, er du også altid velkommen i vores butik. Den er beliggende i det centrale Aarhus. I butikken kan du komme helt tæt på de varer, du finder på webshoppen. Du kan derudover også få gode råd og vejledning af vores dygtige personale.

Uanset om du handler hos os online eller i vores butik, kan du regne med personlig kundeservice. Har du spørgsmål til en ordre, levering eller returnering, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper også altid gerne med spørgsmål til produkter eller sortiment.

Vi sender altid din ordre i en diskret indpakning, og du kan naturligvis forlade butikken uden bekymring med dine nye indkøb. Se vores populære produkter og få hjælp til dit køb i vores butik. Du kan regne med diskretion og god kundeservice, når du handler hos Tys Tys.