TOP 10 SEXLEGETØJ TIL MÆND

Her finder du de 10 bedst sælgende produkter til mænd. Vores top 10 sexlegetøj til mænd er en kategori med de mest populære varer lige nu. Du finder altid sexlegetøj af højeste kvalitet, når du handler hos os. Derfor kan du også finde produkter fra det verdensomspændte bestsellerbrand Fleshlight såvel som japanske TENGA, der skaber nyskabende onaniprodukter til mænd. Læs mere

Viser alle 23 resultater


De 10 bedst sælgende produkter

Vi har samlet vores 10 bedst sælgende sexlegetøj til mænd, så du nemt og overskueligt kan finde nogle af de bedste produkter i vores sortiment. Vores kunder har nemlig sans for kvalitet. Du finder nemlig nogle af markedets bedste sexlegetøjsmodeller til mænd, der findes lige nu.

Hos Tys Tys gør vi vores bedste for altid at kunne præsentere dig for det nyeste og mest smarte på markedet for sexlegetøj til mænd. Producenterne arbejder hårdt på at videreudvikle deres produkter såvel som at skabe nye innovative løsninger, der øger din nydelse.

Derfor kommer der også løbende nye produkter til i vores sortiment. Du kan altid starte din søgen efter et nyt nydelsesprodukt til dine solostunder ved at kigge i vores top 10 sexlegetøj til mænd kategori. Her vil du uden tvivl finde god inspiration til, hvad dit næste køb skal være.

Onaniprodukter og meget andet

Sexlegetøj til mænd er meget mere og andet end onaniprodukter. Meget er naturligvis lavet specifikt til at øge din nydelse under onani. Men det udelukker ikke brugen af dem sammen med en partner. Et populært sexlegetøj til mænd er for eksempel en vibrerende penisring.

En penisring med vibrator kan give dig øget nydelse, da du helt sikkert vil mærke de pirrende vibrationer. Men det er faktisk også den oplagte parvibrator. Vibratoren vil nemlig sidde op ad din partner under samleje og dermed øge nydelsen for jer begge.

Et klassisk onaniprodukt er selvfølgelig Fleshlighten. Den populære masturbator er det ultimative onaniprodukt og har solgt tusindvis af eksemplarer på verdensplan. Men også dette kan introduceres i dobbeltsengen. Lige så vel som en dildo til en kvinde også kan bruges sammen med en partner.

Find inspiration i vores top 10

En af grundene til at vi giver dig vores 10 bedst sælgende sexlegetøj til mænd, er for at give dig inspiration. Det kan nemlig være svært at finde det rette produkt. Der er meget at vælge imellem, hvis du er på jagt efter et sexlegetøj til dig selv eller din mandlige partner.

Med vores samling af populære produkter til mænd, kan du se hvad der virker for andre. Det er naturligvis ikke en orgasmegaranti for dig. Men ofte vil et bestseller sexlegetøj have stor chance for at give dig en god oplevelse. Vores bedst sælgende produkter er nemlig produkter af høj kvalitet.

Ved at vælge et kvalitetsprodukt er du garanteret et holdbart sexlegetøj lavet i de bedste materialer. Der er samtidig ofte tænkt meget over brugervenlighed og at designet generelt højner produktets funktion. Det kan altså være godt givet ud at bruge penge på et sexlegetøj af høj kvalitet.

Opdag en verden af nydelse

Måske er det første gang du skal købe et sexlegetøj. I så fald vil du hurtigt opdage, hvor mange valgmuligheder der egentlig er. Vores sexlegetøjs bestsellers til mænd kan hjælpe dig på vej mod det rigtige produkt til lige præcis dine behov.

Det kan give inspiration at se, hvad der er flest der bruger og har succes med. Det kan samtidig være et godt udgangspunkt, der viser dig forskellige muligheder, uden at udvalget bliver for stort og uoverskueligt. Du kan altid læse mere om de enkelte produkter.

Er du blevet mere nysgerrig på en penisvibrator eller anal sexlegetøj til mænd, så kan du finde vores komplette udvalg i menuen. Den er opdelt i mænd, kvinder og par. Her finder du underkategorier der gør det nemt at finde frem til det du søger.


Bestsellers af højeste kvalitet

Bestsellers til mænd giver dig et varieret udvalg af sexlegetøj. Alle vores sexlegetøjs bestsellers har dog noget til fælles. De er oftest fra et af vores kendte mærker, der er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionelt og flot design.

Det kunne altså godt betyde, at sexlegetøj fra brands som LELO og Fun Factory er alle pengene værd – hvilket vi også er helt overbeviste om. Særligt når du handler hos os. Vi giver dig nemlig en ekstra god pris på vores kvalitetsvarer, så kan alle nemlig få råd til sexlegetøj i luksusklassen. Et sjovere sexliv er for alle.

Med sexlegetøj i højere kvalitet menes et produkt lavet af de bedste materialer med tanke på både funktion og design. Du får derfor et produkt, der har smarte og brugbare funktioner, pakket ind i et stilfuldt og flot design. Du får kort sagt hele pakken, når du vælger en bestseller.

Det nyeste og mest smarte sexlegetøj til mænd

Der sker hele tiden nye ting inden for sexlegetøj til mænd. Flere og flere får øjne op for de mange muligheder der er for nye smarte designs. Der kommer ligeledes flere produkter, der gør brug af tidens nyeste teknologi. Det er mærket Autoblow et godt eksempel på.

De har udviklet en blowjob maskine med kunstig intelligens. Autoblow A.I. kan give dig et realistisk blowjob, der varieres fra gang til gang. Maskinen er udviklet med udgangspunkt i virkelige blowjobteknikker, og kommer med et væld af variationer og indstillinger.

Blowjobmaskinen er det perfekte eksempel på, hvordan sexlegetøj udvikler sig og bliver mere og mere smart, jo bedre man bliver til at inkorporere ny teknologi. Du kan helt sikkert altid finde det nyeste og mest smarte sexlegetøj blandt vores bestsellers til mænd.

Bredt udvalg af de bedste brands

Lige meget om det er en masturbator, en penisring, anal sexlegetøj eller noget helt fjerde, kan du med stor sandsynlighed finde det på vores top 10 over de mest sælgende produkter til mænd. Alle de nævnte typer af sexlegetøj er nemlig noget af det, vi sælger mest af til mænd.

Vores bestsellers viser, at nogle typer af sexlegetøj går igen i forskellige modeller. Men de viser også, at der er stor variation i, hvad mænd foretrækker. Det kan derfor også give dig ny inspiration til, hvad du skal prøve. Har du for eksempel ikke prøvet en prostata vibrator endnu? Eller hvad med en penisring?

Uanset hvor meget eller hvor lidt du har erfaring med, kan du finde noget, der passer til dig. Ved at have et bredt og varieret udvalg kan vi tilbyde noget for enhver. Vi har sexlegetøj til nybegynderen såvel som dig, der allerede har en betydelig samling derhjemme.

Tag din nydelse til nye højder

Er du endnu ikke blevet helt overbevist om hvad sexlegetøj kan gøre for dig? Så kan vores liste med bedst sælgende produkter måske hjælpe dig på vej. Det kan hvert fald vise dig bredden i udvalget og hvilke fantastiske muligheder du går glip af, hvis du vælger onaniprodukter til mænd fra.

En realistisk Fleshlight Girls, der er en tro kopi af en af nutidens hotteste pornostjerner, kan altså bare noget andet og mere end den bare klør fem. Det samme gør sig gældende for en automatisk penisvibrator. Her skal du ikke gøre andet end at læne dig tilbage og nyde.

Der er altså ingen grund til at nøjes. Der findes et sexlegetøj til enhver mand – uanset hvad dine behov og ønsker er. Tag et kig i vores udvalg og bliv glædeligt overrasket over dine muligheder. Hos Tys Tys finder du altid et varieret sortiment af de bedste brands. Vi opdaterer løbende vores sortiment.


Det mest populære sexlegetøj til mænd

Find vores mest populære sexlegetøj til mænd lige her. Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at finde alt det de andre mænd synes allermest om. Der er altså god chance for at finde et sexlegetøj, der også fungerer for dig lige her.

Vores top 10 sexlegetøj til mænd er et varieret udvalg af nogle af vores bedste brands. Vores kunder kender kvalitet, og er vild med den forskel et onaniprodukt eller sexlegetøj af høj kvalitet kan gøre for dem. Vil du have et praj om, hvilke produkter der kunne være de helt rigtige for dig, så er du kommet til det rette sted.

Lige her har vi et lille udvalg af nogle af mændenes favoritter. Et TENGA æg er blandt vores bedst sælgende sexlegetøj. Det kunne være en god gave til manden i dit liv eller perfekt til en aften med selvforkælelse. Æggeskallen indeholder et elastisk penissleeve og kommer i et utal af modeller.

Gå på opdagelse i favoritterne

Vi opfordrer dig til at gå på opdagelse. Ved at være åben for nye oplevelse kan du opdage helt nye glæder. Vores top 10 sexlegetøj til mænd kan være en måde, hvorpå du finder nye måder at opnå tilfredsstillelse på. Det kan være du finder dit nye favoritlegetøj.

Hos Tys Tys ønsker vi at give vores kunder muligheden for at gøre deres sexliv endnu bedre og endnu sjovere. Vi er af den overbevisning, at sexlegetøj ikke nødvendigvis skal gøre op for noget. Det er flødeskummet på toppen og er kun med til at gøre oplevelsen bedre.

Der er derfor ingen grund til at holde sig tilbage. Vores produkter er for alle, og du kan uden tvivl også finde noget, der passer til lige præcis dig. Uanset om du ønsker det nyeste og mest smarte teknologi. Eller om du blot ønsker et simpelt og klassisk produkt, så finder du det blandt vores favoritter.

Kvalitetsprodukter til kvalitetspriser

Ikke nok med at du kan finde et stort udvalg af sexlegetøj fra markedets bedste brands, så kan du også finde dem til en ekstra attraktiv pris, når du handler hos Tys Tys. Vi synes, at alle skal have råd til det bedste og sjoveste sexliv. Derfor giver vi dig nogle af markedets bedste priser.

Vi har varer fra populære mærker som Fleshlight og Fun Factory. Vi har også revolutionerende produkter fra Autoblow og sexlegetøj i luksusklassen fra LELO. Der er kort sagt noget for enhver. Det hele bærer præg af markedets bedste kvalitet.

Vores generelle prisniveau ligger ofte lavere end vores konkurrenter. Samtidig har vi løbende fristende tilbud på vores mærkevare. Du har altså altid en god chance for at gøre en ekstra god handel, når du handler hos Tys Tys – uanset om du besøger vores webshop eller vores butik i Aarhus.

Se nærmere på top 10 i vores butik

Det er naturligvis ikke kun på vores webshop, at du kan finde vores bedst sælgende sexlegetøj til mænd. Du finder hele vores sortiment i vores butik i Aarhus. Her kan du komme helt tæt på de populære vare og få vejledning fra vores dygtige personale.

Butikken er placeret centralt i Aarhus. Vi har flere testere stående fremme, så du kan få en bedre fornemmelse af produktets materiale og størrelse. Det kan være en stor hjælp, når det kommer til at vælge det helt rette sexlegetøj til dig og dine behov.

Derudover står vores personale altid klar til at hjælpe og guide dig. Det kan være svært at vide, hvad der præcis er forskellen på de forskellige modeller. Vores kompetente butiksmedarbejdere kan give dig de svar, du har brug for, og give gode råd til hvordan du får den bedste oplevelse med dit nye indkøb.