TOP 10 SEXLEGETØJ TIL KVINDER

Vi har gjort det nemt for dig at blive inspireret til dit næste sexlegetøj. Vores top 10 sexlegetøj til kvinder byder på et varieret udvalg af vores lækre produkter. Kategorien indeholder vores 10 bedst sælgende produkter til kvinder. Vores bestsellere til kvinder byder på sexlegetøj fra mærker som luksusbrandet LELO, farverige Satisfyer og smarte Fun Factory. Find din nye favorit blandt det bedst sælgende sexlegetøj til kvinder. Læs mere'

Viser alle 12 resultater


Sexlegetøjs bestsellere til kvinder

Vi har samlet vores bedst sælgende produkter til kvinder på ét sted. Det har vi gjort, så du nemt og hurtigt kan se, hvilke produkter de fleste kvinder synes godt om. Det kan måske give dig et praj om, hvad du ville kunne lide. Der er nogle ting, der går igen iblandt vores favoritter.

Men listen byder også på et varieret udvalg af forskellige typer sexlegetøj fra flere af vores kendte mærker. Ikke overraskende er der naturligvis mange af bestsellerne, der fokuserer på klitoris stimulering. Hvis du leder efter en gave til din kvindelige partner, kunne det være et godt sted at starte.

Herefter er spørgsmålet blot, hvilken form for stimulering der er tale om. Er det stimulering med vibrationer? Eller er det stimulering med lufttryksbølger? Det kan også være, der er tale om dobbeltstimulering med en rabbit vibrator for eksempel.

Populære produkter fra kendte mærker

Når vi samler vores mest populære produkter, kan vi se at størstedelen er fra et vores kendte sexlegetøjsmærker. Vi har et stort udvalg af nogle af markedets mest kendte producenter af sexlegetøj. Du kan derfor være sikker på kvalitetsprodukter, når du handler hos Tys Tys.

Vi har sexlegetøj fra Fun Factory. Det er et tysk mærke, der designer og producerer alle deres produkter i Tyskland. De er garant for kvalitet, og de bruger kun de bedste materialer i deres produktion. De har derudover et meget varieret sortiment til både kvinder og mænd. Særligt deres dildoer er populære.

LELO er en anden favorit blandt kvinder. Det svenske mærke har taget verden med storm med deres luksus sexlegetøj. LELO er til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med noget, når det gælder din egen nydelse. Æstetikken er i højsædet, samtidig med at du får et effektivt og brugervenligt produkt.

Stimulerende legetøj til enhver anledning

Det kan faktisk være rart at have lidt forskelligt i natbordsskuffen, når det kommer til sexlegetøj. Noget er måske mere anvendeligt, når du er alene. Mens andet bedre kan bruges sammen med en partner. Derudover er det altid rart med noget, der kan variere din nydelse fra gang til gang.

I vores top 10 sexlegetøj til kvinder kategori finder du noget til enhver anledning. Skal du bruge sexlegetøjet sammen med din partner, kan det være det er en app-styret vibrator, du er på jagt efter. Skal du bruge den alene, kan det være du ønsker en fyldig nydelse, som du kun kan få det med en god dildo.

Bare fordi du har købt et stykke sexlegetøj til dine solostunder, kan det selvfølgelig godt bruges med en partner. Det er naturligvis helt op til dig, hvor og hvornår du ønsker at hive legetøjet frem. Vi giver dig blot inspiration til hvad skuffen kan indeholde.

Luksus og kvalitet til en god pris

Udover at kunne tilbyde et stort og varieret udvalg af nogle af de bedste mærker, så kan vi også tilbyde dem til en ekstra god pris. Du finder sexlegetøj til nogle af markedets bedste priser, når du handler hos os. Derudover har vi løbende fristende tilbud med endnu flere besparelser.

Vi mener nemlig, at alle skal have råd til et bedre sexliv. Sexlegetøj kan være en sjov tilføjelse, uanset om du leger alene eller sammen med nogen. Det nye legetøj kan give anledning til nye oplevelse og kan give dig endnu større nydelse.

Det handler blot om, at du finder det helt rigtige til lige præcis dig. Vores bedst sælgende sexlegetøj til kvinder kan give dig inspiration til dit næste køb. Det kan for mange være en stor hjælp at se, hvad andre har succes med. Så er der hvert fald en god chance for, at det også vil være en succes for dig.


Find inspiration i vores top 10

Vi har lavet en top 10 over vores mest populære sexlegetøj til kvinder, så du kan lade dig inspirere. Kategorien indeholder bestsellers til kvinder. Det er et godt sted at starte, hvis du ikke helt ved, hvad det er du leder efter. Mange af vores kunder søger blot noget, der kan give dem en ny og mere pirrende oplevelse.

At se hvad andre køber kan fungere som en slags guide, og det kan pege på de produkter, der virkelig har knækket koden og stimulerer på den helt rigtige måde. Det kan også vise dig, hvilken form for stimulering andre kvinder nyder. Det kan være en stor hjælp, hvis du skal finde en gave til din kvindelige partner.

Vi har også samlet bestsellers til mænd og bestsellers til par, og her kan du måske også finde inspiration til hvad der skal forny tiden i soveværelset. Vores sexlegetøjs bestsellere er lavet til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt.

Leder du efter en gave?

Måske skal du finde en helt særlig gave til kvinden i dit liv. I så fald vil du sikkert gerne have lidt hjælp til at finde ud af, hvad det præcis skal være. Du vil hvert fald hurtigt opdage, at der er meget at vælge imellem, når det kommer til sexlegetøj til kvinder.

Af netop den grund har vi samlet vores bestsellers til kvinder på ét sted. Det giver nemlig dig et varieret men overskueligt udvalg. Du kan trygt vælge en af vores bedst sælgende produkter til kvinder som en gave. Der er hvert fald stor chance for, at det vil falde i god jord derhjemme.

Udvalget er samtidig bredt, så du kan finde det, der passer pris- og stilmæssigt. Skal det for eksempel være sort, klassisk og enkelt? Eller må det godt være et farverigt og sjovt design? Vi har en klitoris stimulator, magic wand vibrator og meget mere, der passer til enhver kvinde.

Selvforkælelse – en gave til dig selv

Man skal huske at forkæle sig selv en gang imellem. Og hvad er bedre selvforkælelse end et lækkert sexlegetøj, der er af den bedste kvalitet. Populært sexlegetøj til kvinder gør det nemt for dig at finde noget nyt til dine intime stunder, når du er alene.

Hvorfor gå på kompromis med din egen nydelse, når du kan finde produkter i smukke designs og lækre materialer til en ekstra god pris. Vores udvalg af bestsellers viser, at vores kvalitetsbevidste kunder ved hvad der virker – og at du trygt kan lade dig inspirere.

Du må godt gøre lidt ekstra ud af din egen nydelse. Og da udvalget aldrig har været større, har det aldrig været nemmere at finde det helt rigtige produkt. Forkæl dig selv med et sexlegetøj fra vores sexlegetøjs bestsellere og lad dig inspirere.

Det bedst sælgende sexlegetøj

Vores bedst sælgende sexlegetøj til kvinder er sexlegetøj i høj kvalitet. Det viser samtidig de forskellige typer af sexlegetøj, som flest kvinder foretrækker. En klar favorit er magic wand vibratoren. Denne fås blandt andet fra mærker som LELO.

En anden populær type er rabbit vibratoren. Denne kan fås blandt andet fra mærker som Satisfyer og Fifty Shades of Grey. Sidst men ikke mindst er der en klitoris stimulator. Denne form for sexlegetøj til kvinder har virkelig vundet frem med sin unikke form for stimulering.

I stedet for at stimulere med de mere velkendte vibrationer, stimulerer denne type af sexlegetøj med lufttryksbølger. Denne stimulering sker uden direkte kontakt med huden og virker for mange kvinder endnu mere effektiv. Mange oplever også at kunne få multiple orgasmer efter hinanden.


Favoritter for enhver

Kvinder er forskellige. Der er ikke en form for sexlegetøj, der virker for alle. Derfor har vores favoritter til kvinder også mange forskellige former og stimulerer på forskellige måder. Vores top 10 sexlegetøj til kvinder giver blot en idé om, hvad der også kunne fungere for dig.

Der er for eksempel mange kvinder, der nyder de ekstra kraftige vibrationer, en magic wand vibrator kan give. De er ligeledes glade for designet. Det gør det nemlig nemt og komfortabelt at bruge vibratoren. Idet der er mange, der nyder denne type af produkt, kan det være, du også vil gøre det.

Ved at finde dit næste sexlegetøj blandt vores bestsellers kan du have en større chance for succes. Jo flere der synes om et produkt og har en god oplevelse med det, jo større chance er det også for, at det bliver en god oplevelse for dig.

Et varieret udvalg af bestsellers

Vores sexlegetøjs bestsellere til kvinder byder på et varieret udvalg af vores store sortiment. Det viser tydeligt, at kvinder er forskellige og nyder forskellige typer af stimulering. Det kan derfor give dig inspiration til, hvad du måske skal prøve næste gang.

Har du endnu ikke prøvet at blive stimuleres med en klitoris stimulator? Så find en blandt vores bedst sælgende produkter. Så er du sikker på, at en af vores bedste af slagsen. Det kan også være, du skal prøve en dildo med sugekop for første gang. I så fald kan vi kun anbefale dig den, de fleste bedst kan lide.

Uanset om du har prøvet det meste, eller om du skal på jagt efter dit allerførste stykke sexlegetøj, kan du med fordel starte med at kigge i vores bestsellers. Det vil uden tvivl give dig god inspiration til, hvad dit næste køb skal være. Måske opdager du en type af sexlegetøj, du slet ikke havde overvejet.

Skal du lege alene eller med en partner?

Vores bestsellers er naturligvis ikke kun til sololeg. Du kan uden problemer finde noget, du kan dele med en partner. Du er også velkommen til at kigge i vores store udvalg af sexlegetøj til par. Her kan du finde alt inden for sexlegetøj og bondageudstyr til par.

Vores sortiment er nemlig også meget mere og andet end sexlegetøj. Vi har også udstyr til at gøre din nydelse endnu større. Det kunne for eksempel være en orgasmegel. Orgasmegel fås til både mænd og kvinder. Mærket Orgie er mestre til at skabe gels og cremer, der øger nydelsen for både dig og din partner.

Bedre orgasmer kan fås på mange måder. En orgasmegel kan være en simpel men effektiv tilføjelse til dit sexliv, der gør din nydelse endnu større. Den kan med fordel bruges sammen med et sexlegetøj. Det vil uden tvivl give dig en eksplosiv orgasme, som du aldrig har prøvet før.

Find vores favoritter i butikken

Vores udvalg af favoritter til kvinder er naturligvis ikke kun tilgængelig på vores webshop. Du finder ligeledes vores fulde sortiment i vores butik i Aarhus. Her kan du komme helt tæt på de populære varer, og få gode råd og vejledning til hvad du skal vælge.

I vores butik er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe dig. Du finder de samme varer i vores butik, som du kan se her på vores webshop. Vi tilbyder naturligvis diskret og personlig kundeservice, hvad end du handler online eller i den fysiske butik.

Vi pakker altid dine varer helt diskret, så du kan forlade butikken eller hente din pakke uden nogen bekymringer. Tys Tys vil heller ikke fremstå af pakken eller på dit kontoudtog. Diskretion er en dyd for os, så du kan handle helt trygt.