TOP 10 SEXLEGETØJ TIL BEGYNDERE

Skal du finde dit allerførste stykke sexlegetøj? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Tys Tys har nemlig samlet alle de mest populære og bedst sælgende produkter, der er specielt gode til nybegyndere. På den måde kan du finde de bedste varer til lige præcis dig. Udvalget er varieret og der er noget alle – både kvinder, mænd og par. Vores top 10 sexlegetøj til begyndere er produkter, der er særlig udvalgt, fordi det er helt enkelt i sine funktioner og derfor meget nemt at bruge. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at der ikke er gået på kompromis med stimulering og din nydelse. Tjek vores sexlegetøjs bestsellere ud når du skal finde noget nyt legetøj til soveværelset. Læs mere

Viser alle 8 resultater


Populært sexlegetøj til begyndere

Det kan være rart med lidt hjælp, når det kommer til at finde ens første stykke sexlegetøj. Derfor har vi også gjort det meget nemmere med vores top 10 sexlegetøj til begyndere. Her har vi nemlig samlet alle de mest populære produkter, der er perfekt til dig som er nybegynder.

På den måde får du et overskueligt antal produkter, som du kan kigge på. Siden indeholder varer til mænd, kvinder og par, så der skulle være noget der også fanger din interesse, uanset hvem du er og hvad du søger. Der er derfor altid grund til at tjekke vores bestsellers ud.

Vi har også sexlegetøjs bestsellere med andre kategorier. Det kunne for eksempel være vores bedst sælgende glidecremer eller vores top 10 vibratorer. Der er kort sagt nok inspiration at hente ved at tjekke vores mest populære produkter ud.

Simpelt men effektivt sexlegetøj

Sexlegetøj der er specielt godt til nybegyndere, er det der ikke er for kompliceret at bruge. Samtidig skal det selvfølgelig kunne give den nødvendige stimulering og være et lækkert og flot produkt. Der findes heldigvis en masse produkter, der er brugervenlige, effektive og ikke mindst smukke i designet.

Der er altså ingen grund til at gå på kompromis med noget, selvom du skal have et begyndervenligt sexlegetøj. Der findes masser af masturbatorer og vibratorer, der er helt simple at bruge og som giver en fantastisk stimulering. Særligt vores produkter fra Satisfyer er ofte en stor succes hos begyndere.

Men stort set alle store mærker laver produkter, der er særligt gode til begyndere. Det er nemlig vigtigt, at du får en god oplevelse med dit første sexlegetøj. Du kan derfor frit vælge mellem de forskellige mærker som TENGA, Fun Factory og mange flere. Der er noget for dig hos dem alle.

Spring ud i det med vores top 10

For nogle kan det være en smule grænseoverskridende at købe sit første sexlegetøj. Med vores webshop kan du dog sidde derhjemme i ro og mag. Vi har opdelt vores sortiment i kategorier, så du nemt og overskueligt kan finde frem til det du leder efter.

Som nybegynder kan det dog være, at du slet ikke ved, hvad det er du søger. Derfor har vi lavet denne liste med vores bedst sælgende sexlegetøj til begyndere. Den kan nemlig give dig god inspiration til hvilke produkter, der vil være perfekt til netop dig.

Vi kan også kun opfordre dig til at tjekke vores andre bestsellerkategorier. Her kan du blandt andet se vores bedst sælgende dildoer, bondageudstyr og G-punkts vibratorer. Der er altså rig mulighed for at få inspiration til, hvad dit første skal være.


Sexlegetøj til kvinder, mænd og par

Vores liste med populære produkter til begyndere er til alle. Du kan finde noget til par, kvinder og mænd. Der er derfor god grund til at kigge siden igennem, uanset hvem du er og hvad du skal bruge dit sexlegetøj til.

Der er nemlig begyndervenlige parvibratorer, såvel som dildoer, G-punktsvibratorer og masturbatorer. Du kan også finde anal sexlegetøj til nybegynderen, hvis det er det, du er på jagt efter. Her kan du også kigge på vores side med top 10 anal sexlegetøj. Den vil give dig god inspiration til hvad der findes.

Vi har altså gjort det nemt og overskueligt at finde sexlegetøj til dig som er ny inden for den store og favre verden af stimulerende legetøj til voksne. I det følgende kan du lære mere om, hvilke slags der som oftest er perfekt til begyndere.

Klitoris vibratorer og masturbatorer

Til mænd og kvinder kan man sige, at der er to klassikere, der også er oplagte som førstegangskøb. Til kvinder er det en klitorisvibrator, mens det til mænd er en masturbator. De to former for sexlegetøj kommer i mange forskellige udgaver og modeller.

En klitoris vibrator er ofte et oplagt sted at starte, hvis du skal bruge sexlegetøj for første gang. Find end med få vibrationsindstillinger og en med et simpelt interface. Det vil sige, at der er få knapper. Du kan derudover også vælge en i en mindre størrelse.

En masturbator kan ligeledes se ud på mange måder. Den kan være realistisk designet eller mere strømlinet i designet. Vi vil altid anbefale, at du vælger en, der er nem at rengøre efter brug. Vælg også en uden nogle ekstra kompliceret funktioner.

Vibrerende penisringe og parvibratorer

Til par er der selvfølgelig også en masse begyndervenligt sexlegetøj. Der findes såkaldte parvibratorer. De er som oftest vibratorer designet til brug under samleje. De kan sagtens bruges af jer, der aldrig har prøvet at bruge noget lignende før. Men der kan selvfølgelig være nogle modeller, der er mere oplagte end andre.

En anden god mulighed er den vibrerende penisring. En penisring med vibrator vil give nydelse til jer begge.  Penisringen placeres ved penisroden, hvorefter vibratoren sidder, så den rammer klitoris, eller det område I ønsker at stimulere.

Om det ene eller det andet tiltaler jer mere, er jo helt op til jer. I kan finde alt sexlegetøj til par i toppen af menuen. Her har vi inddelt produkterne i underkategorier, så I hurtigt og nemt kan finde det I er mest interesseret i. I kan også tjekke vores top 10 sexlegetøj til par ud.


Bliv inspireret af vores bestsellers

Vi har samlet vores bestsellers til nybegyndere, så du kan lade dig inspirere af de mange favoritter. Vi er naturligvis alle forskellige, og det der fungerer for én, fungerer måske ikke for den næste. Der er dog gode chancer for en succesfuld oplevelse med varer fra denne liste.

Det er nemlig de produkter som flest af vores kunder køber. Det indikerer, at netop disse må gøre noget helt rigtigt. Det kommer nu heller ikke bag på os. De fleste af vores bestsellers er nemlig fra vores mærker, der er præget af høj kvalitet og funktionelt design.

Du får derfor et produkt, der er skabt med tanke på både brugervenlighed, funktionalitet og design. Hvorfor gå på kompromis, når du kan få det hele. Når du handler hos Tys Tys, får du et varieret udvalg af nogle af de mest populære og kendte mærker på markedet.

Se de mange favoritter i vores sexshop

Når du handler på vores webshop, har vi sørget for gode og grundige beskrivelser af alle produkter. Du får dertil en masse billeder, så du kan danne dig det bedste indtryk. Det er dog ikke det samme som at holde det i hånden, mærke materialet og vibrationerne selv.

Alt dette kan du heldigvis, når du besøger vores sexshop. Vores butik ligger i det centrale Aarhus. Her kan du ikke bare komme helt tæt på de mange spændende varer, du kan også få kyndig vejledning og hjælp af vores dygtige personale. Vi tilbyder altid en god og personlige kundeservice.

Uanset om du handler hos os via webshoppen eller vores sexshop, har vi naturligvis diskretion for øje. Derfor bliver dine varer også altid pakket i diskret og anonym emballage. Der vil heller ikke stå Tys Tys på dit kontoudtog. Du kan trygt handle hos os.

Sexlegetøjs bestsellere hos Tys Tys

Hos Tys Tys vil vi gerne hjælpe dig, så godt vi kan med at finde det helt rigtige sexlegetøj. Det kan nemlig være svært at vide, om det er den ene eller den anden vibrator, man skal vælge – særligt når man er helt ny til det.

Af samme grund har vi lavet en række sexlegetøjs bestsellere. De skal hjælpe dig med at finde de bedste produkter inden for forskellige kategorier. Vi har lavet bestseller lister inden for mange forskellige kategorier som dildoer, vibratorer, sexlegetøj til mænd og meget mere.

Vi kan kun opfordre dig til at starte din søgen efter nyt her. Det vil give dig god inspiration til hvad andre køber, og hvad der derfor måske også kunne være noget for dig. Uanset hvad vil det vise dig hvilke forskellige produkter, der findes inden for en given kategori.