TOP 10 RABBIT VIBRATORER

Har du, som så mange andre kvinder før dig, fået et godt øje til den populære rabbit vibrator? Så kan du med fordel finde den rigtige lige her. Vi har nemlig samlet vores top 10 rabbit vibratorer. Listen er lavet ud fra de seneste salgstal og viser dig de produkter, der er flest der køber lige nu og her. Listen bliver løbende opdateret, så det altid viser hvad der er populært lige nu. Du finder derfor de bedste vibratorer til dobbeltstimulering her. Udvalget er varieret og viser netop bredden af den smarte vibrator. Få den med eller uden app, i et moderne og strømlinet design eller vælg en mere klassisk model. Det er helt op til dig. Læs mere

Viser alle 7 resultater


Vores bedst sælgende rabbit vibratorer

I denne kategori finder du vores top 10 bedst sælgende rabbit vibratorer. Den populære vibrator type kan fås i mange forskellige modeller og stort set ethvert mærke med respekt for sig selv har sin egen udgave. Det kan derfor hurtigt blive uoverskueligt at finde den rigtige.

Vi har gjort det hele meget nemmere ved at give dig ti populære modeller, som du helt sikkert også vil synes godt om. Det kan måske forkorte din søgning en smule eller hvert fald give dig et godt indblik i variationen af denne vibrator type.

Vil du vide mere om hvad en rabbit vibrator præcis er, så kan du med fordel læse med videre. Vi kommer nemlig både ind på, hvordan den stimulerer samt hvordan du får den bedste oplevelse med den. Du kan naturligvis også læse mere om de forskellige modeller og forskellen på dem.

Perfekt dobbeltstimulering hver gang

Der er en god grund til, at denne vibrator er blevet så populær. Den stimulerer nemlig ikke bare enten klitoris eller G-punktet. Den tager sig godt og grundigt af begge områder. Der er altså dobbelt op på nydelse med denne dobbeltstimulerende vibrator.

Den indvendige dildo stykke er som oftest udformet med en let vinkel. Det gør nemlig, at den nemmere rammer G-punktet og kan stimulere med sine vibrationer. Til udvendig stimulering er der placeret en lille klitoris vibrator. Denne kan have mange forskellige udformninger.

I de klassiske modeller har klitorisvibratoren stadig den kendetegnende kanin-form. Her er det kaninens små øre, der omfavner klitoris og fordeler de skønne vibrationer. Der findes dog mange moderne modeller, hvor det ikke er en lille kanin, der stimulerer klitoris.

Hvorfor nøjes når du kan få det hele

Ja, hvorfor egentlig træffe det svære vælg mellem enten en vibrator til klitoris eller G-punktet, når du kan få begge dele samlet i ét smart og effektivt produkt. En rabbit vibrator giver dig nemlig det bedste fra begge verdener og gør det til perfektion.

Med dobbeltstimulering kan du opnå en kraftigere orgasme, end du har prøvet før. Du kan for eksempel opleve den eftertragtede G-punktsorgasme. Mange kvinder har brug for stimulering af klitoris samtidig med G-punktet, før de kan komme. Med denne form for vibrator er du dækket helt ind.  

I dag kan du endda få vibratorer, der ikke bare stimulerer dobbelt, men som også stimulerer på to forskellige måder. Forstil dig at G-punktet forkæles af pulserende bevægelser mens klitoris mærker de velkendte og effektive vibrationer. Særligt produkter fra Fun Factory gør brug af denne kombination.


Den populære vibrerende kanin

Rabbit vibratoren er kommet for at blive. Mange husker den nok fra den populære serie Sex and the City. Her fik den effektive vibrator virkelig sit gennembrud. Men der er sket meget gennem årene. En rabbit vibrator kan være mange ting i dag, og den kan ikke mindst se ud på mange måder.

Derudover kan du selvfølgelig også få en app-styret rabbit vibrator, hvis du ønsker komplet kontrol og endnu flere indstillinger. App-styret sexlegetøj er hurtigt blevet en populær ting, der giver brugeren mulighed for at skræddersy sin oplevelse.  

App-styret eller ej. Denne type af vibrator vil uden tvivl dække ethvert behov, du måtte have. De fleste vibratorer i dag er naturligvis også vandtætte. Der er altså rig mulighed for selvforkælelse på alle tænkelige måder, når først du har fundet den helt rigtige.

Den klassiske eller den moderne?

Når nu du har fundet frem til, at det er en rabbit vibrator du skal have, så kommer det næste spørgsmål. Hvilken skal det være? Et godt sted at starte er i forhold til udseendet. Det har nemlig også indflydelse på, hvilken form for stimulering du får.

Er du for eksempel til den klassiske model? Her er klitorisvibratoren udformet som den velkendte lille kanin. Der findes dog også mange andre modeller med et mere strømlinet design. Her kan klitorisvibratoren have mange forskellige udformninger, der alle er optimeret til at ramme helt rigtigt.

Det indvendige stykke er selvfølgelig mindst lige så vigtigt. Det kan have mindst lige så mange varierende former. De vil alle have det til fælles, at dildoen har en let vinkel. Denne udformning gør, at dildoen er lettere at ramme G-punktet med.

Noget for enhver smag

Takket være den store variation inden for denne vibrator type er der også noget for enhver. Både i forhold til design og funktion. Ønsker du en smart app-styret vibrator? Eller skal den blot være helt simpel med kun to knapper, som du skal fokusere på?

Skal den være helt sort og enkel? Eller må den godt være farverig og mere spraglet i udseendet? Uanset hvad du er til, kan du finde det blandt vores udvalg af rabbit vibratorer. Den populære vibrator kan kort sagt tilfredse alle sanser.

Mærker som Satisfyer og LELO skaber vibratorer, der ikke bare er en fryd for din seksuelle nydelse, men som ligeledes er smukke at se på. Du kan derfor få det hele, både hvad angår stimulering og et smukt design. Du finder vores komplette udvalg under kvinder i menuen.


Bestselleres der inspirerer

Med vores bestsellers håber vi at kunne inspirere dig til, hvad dit næste køb skal være. Vi giver dig et overskueligt udvalg af vores bedste og mest populære produkter, så du kan træffe det helt rigtige valg til lige netop dig og dine behov.

Det kan nemlig være lidt uoverskueligt at blive præsenteret med hele udvalget på én gang. I denne kategori får du mulighed for at danne dig et overblik. Du får samtidig også et godt indblik i, hvilken variation der kan være i både udseende og funktioner.

Vi har altid grundige beskrivelser af vores produkter. Du kan derfor læse mere om, hvad det enkelte produkt kan og hvordan du bruger det. Du kan også dykke ned i specifikationer for de enkelte produkter. Det kan måske blive helt afgørende, hvis du står mellem to gode vibratorer.

Se et varieret udvalg lige her

Selvom vi kun præsentere dig for ti produkter, så er der faktisk rigeligt at forholde sig til. Hvert produkt har nemlig sine egne kvaliteter. De forskellige modeller af rabbit vibratorer kan variere i forhold til hvor mange vibrationsindstillinger de har samt hvordan de stimulerer.

Dertil er designet naturligvis meget varieret. Udformningen af både dildostykket og klitorisvibratoren kan være meget forskelligt. En bestemt udformning er måske bedre til det, du gerne vil. Designet har også noget at sige i forhold til brugervenligheden.

Sidst men ikke mindst har designet selvfølgelig noget at sige i forhold til vibratorens udseende. Det er naturligvis vigtigt, at vibratoren er æstetisk såvel som seksuelt tilfredsstillende. Vi er sikre på, at du kan finde en rabbit vibrator, der opfylder alle dine krav blandt vores bestsellers.

Find alle favoritter i vores sexshop

Er det ikke nok at se vores varer på skærmen, så kan du heldigvis komme ned i vores sexshop og se dem i levende live. Vores butik ligger i det centrale Aarhus og har alle de produkter, som du også kan se her på vores webshop.

I butikken står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål. Her kan du også få gode råd og vejledning i forhold til at finde det rigtige sexlegetøj til lige præcis dine behov. Handler du online, kan du naturligvis også altid kontakte os på telefon og mail. Så hjælper vi dig gerne.

Uanset om du handler hos os via vores webshop eller i vores sexshop, kan du regne med diskretion og personlig kundeservice. Vi pakker altid dine varer i en anonym og diskret emballage. På den måde kan du føle dig helt tryg, når du handler hos Tys Tys.