TOP 10 GLIDECREME

Glidecreme burde være en fast del af dit sexliv. Det er let at bruge, og du får fordoblet din nydelse mange gange, når du bruger det. Vi har gjort det nemt at finde den bedste glidecreme til lige præcis dine behov med vores top 10 over vores bedst sælgende glidecremer. Læs mere

Viser alle 9 resultater

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-5%
Sommerudsalg
DKK 69,00 DKK 65,55
Billigst på PriceRunner
-23%
Sommerudsalg
DKK 129,00 DKK 99,00
Billigst på PriceRunner
-9%
Billigst på PriceRunner
-11%
Sommerudsalg
DKK 169,00 DKK 150,00


Vores bedst sælgende glidecremer

Vores mest populære produkter kommer fra kendte brands. De er garant for høj kvalitet, og du er derfor også sikret en god oplevelse med produktet. Det er derfor heller ikke overraskende, at vores kunder vælger disse brands igen og igen, og at du kan finde dem blandt vores top 10.

Vores top 10 glidecremer er derfor også et godt sted at kigge, hvis du ønsker inspiration til dit næste køb. Udvalget er af topkvalitet, og du er sikret et produkt, som mange har haft stor succes med. Det øger naturligvis også chancen for, at du vil holde af produktet.

Glidecreme kommer i forskellige typer og kan være bedre egnet til en bestemt anvendelse. Du kan altid læse inde på vores produkter, hvad de kan, og ikke mindst, ikke kan bruges til. På den måde kan du være sikker på, at du får lagt den rette vare i kurven.

Find din næste glidecreme her

Der er mange at vælge i mellem, og det kan til tider være lidt uoverskueligt at vide, hvor man skal begynde sin søgen. Med vores top 10 glidecreme kategori, har vi forhåbentligt gjort det hele lidt lettere. Vi har nemlig samlet vores ti mest populære produkter.

På den måde kan du se et overskueligt udvalg af forskellige glidecremer, som du kan vælge imellem. Derudover får du et udvalg fyldt med de bedste varer, som vores kunder elsker. Der er altså ingen grund til at lede videre. Du kan helt sikkert finde din glidecreme lige her.

Udvalget varierer, så du kan finde både vandbaseret glidecreme og silikonebaseret blandt vores top 10. Der er ligeledes produkter fra mange forskellige mærker. Har du et favoritmærke, du holder dig til, kan du finde den mest populære vare fra dem.

Glidecreme til sexlegetøj og sex

Du kan bruge glidecreme hvad end du bruger det med eller uden sexlegetøj. Det er ikke blot til dig der har problemer med at blive våd. Det kan øge din nydelse betydeligt uanset hvad. Særligt hvis du bruger sexlegetøj er glidecreme helt uundværligt.

Hvilken glidecreme du skal bruge hvornår, kommer netop an på, hvad du skal bruge den til og sammen med. Skal du for eksempel bruge den sammen med en dildo af silikone, så skal glidecremen være vandbaseret. Skal du dertil bruge dildoen analt, så skal du bruge en vandbaseret glidecreme til anal brug.

Der er kort sagt en glidecreme til ethvert behov og enhver anledning. Den vandbaseret type er den mest populære, da den både er nem at bruge og kan anvendes sammen med alt slags sexlegetøj. Den vandbaseret bliver dog også absorberet af huden, hvorfor der skal tilføjes mere løbende.


Glidecreme af høj kvalitet

Med en glidecreme af høj kvalitet er du også sikret den bedste oplevelse. Med høj kvalitet menes der en lang og god glideevne samt en glidecreme fremstillet af de bedste ingredienser. Det kunne for eksempel være en der dermatologisk testet og som selvfølgelig er uden parabener og parfume.

Det er vigtigt at du vælger den glidecreme, der passer til dig. Har du for eksempel en særlig sensitiv hud, kan du med fordel vælge en glidecreme udviklet særligt til denne hudtype. Dertil findes der også glidecreme med en særlig langvarig glideevne.

Glideevnen afhænger derudover også af, om det er en vandbaseret eller en silikonebaseret glidecreme, der er tale om. Det er vigtigt at nævne, at den silikonebaseret type ikke kan bruges sammen med sexlegetøj af silikone eller lignende materialer. Den er kun brugbar sammen med sexlegetøj af glas og metal.

Langvarig glideevne og skånsom

Når du vælger glidecreme, er det selvfølgelig vigtigt, at den har den nødvendige glideevne til dine behov. Af samme grund er det også vigtigt at vælge en glidecreme udviklet specielt til anal brug, hvis du skal bruge den til analsex eller anal stimulering med sexlegetøj.

En anal glidecreme vil nemlig have en forbedret glideevne i forhold til andre typer. Det giver dig de bedste forudsætninger for at få det optimale ud af din oplevelse. Skal du ikke bruge sexlegetøj, kan det derimod anbefales at bruge en silikonebaseret.

Modsat den vandbaseret type vil en silikonebaseret ikke trænge ind i huden. Den ligger oven på huden og sørger for et vedvarende glid. Dette giver dog også en smule mere rengøring efter brug, da den skal fjernes med varmt vand og en mild sæbe.

Neutral duft og smag hitter

De fleste af vores top 10 glidecremer er uden smag eller duft. Det kunne altså tyde på, at det er det, vores kunder foretrækker. Det har da også flere fordele, da du på den måde undgår produkter med parfume tæt på dit intimområde.

Med en glidecreme uden smag og duft kan du også anvende den, som du ønsker. Glidecremen vil nærmest være usynlig. Den vil kun give sig til kende gennem det forbedret og optimeret glid, der sikrer endnu mere nydelse for dig og eventuelt din partner.

Også det populære mærke Orgie skaber glidecreme uden duft eller smag. Dertil har deres glidecreme en ekstra god og langvarig glideevne. Orgie skaber produkter, der er lavet til at øge nydelsen. Du finder ligeledes massageolier og andet erotisk tilbehør blandt deres sortiment.


Forskellige typer af glidecreme

Mange finder det svært at finde rundt i. Hvornår er det lige, man skal bruge den ene, og hvornår skal man bruge den anden. Det er heldigvis ret nemt og læser du med her, vil vi naturligvis guide dig igennem den favre verden af glidecremer.

Forskellige typer er nemlig bedst til forskellige ting. Der er altså nogle gange, det er bedst at bruge en vandbaseret, mens det andre gange kan anbefales at bruge den silikonebaseret. Der er dog flere gange, hvor en vandbaseret er at foretrække, da den er den mest alsidige.

Man kan på en måde sige, at den vandbaseret glidecreme er den universelle. Du kan bruge den til sex og sammen med alt slags sexlegetøj. Der er dog nogle gange, hvor du med fordel kan bruge en silikonebaseret i stedet for.

Den vandbaseret og silikonebaseret

Men hvad er så egentlig forskellen? Jo, den vandbaseret bliver absorberet naturligt af huden under brug. Dette gør, at der ikke er meget rengøring efterfølgende, men det betyder også, at glidecremen tørrer ind under brug. Der skal altså bruges mere for at få et vedvarende glid.

Den vandbaseret kan ligeledes bruges sammen med sexlegetøj af silikone, PVC og TPE samt lignende materialer, som størstedelen af alt sexlegetøj er fremstillet af. En silikonebaseret må ikke bruges sammen med disse materialer, da den ødelægger dem.

Den må til gengæld godt bruges sammen med sexlegetøj af metal og glas. Den helt store fordel ved silikonebaseret glidecreme er, at den ikke tørrer ind. Da der er silikone i, vil den ligge som en hinde på huden. Det kræver dog også, at den fjernes med vand og en mild sæbe efter brug.

Glidecreme er uundværligt

Lige meget om det er den ene eller den anden type, så er og bliver glidecreme et uundværligt produkt. Det kan gøre en verden til forskel, når det kommer til din nydelse – og det er uanset, om du bruger den med eller uden sexlegetøj.

Du kan med fordel altid kigge forbi vores top 10 glidecreme kategori, når du handler hos Tys Tys. Vi får nemlig løbende nye produkter til vores sortiment. Derfor kan vores topplaceringer også ændrer sig, hvis en ny vare hurtigt bliver populær.

I vores butik i det centrale Aarhus kan du naturligvis også se vores bedst sælgende glidecremer. Vi har de samme online som i butikken, så du altid kan finde det du søger. I vores butik kan du ligeledes få kyndig hjælp og vejledning af vores dygtige personale.