TOP 10 G-PUNKTS VIBRATOR

Leder du efter en ny G-punkts vibrator eller måske din allerførste? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi giver dig nemlig vores top 10 af de bedst sælgende G-punkts vibratorer. Du kan derfor blive inspireret af de mest populære produkter lige nu. Udvalget er varieret men stadig overskueligt. På den måde kan du bedst muligt finde den rigtige vibrator til dine behov. Hos Tys Tys får vi hele tiden nye produkter til vores sortiment. Du kan derfor altid finde det nyeste og mest populære blandt vores sexlegetøjs bestsellere. Find din nye G-punkts vibrator lige her. Læs mere

Viser alle 7 resultater


Vores bedst sælgende G-punkts vibratorer

På vores top 10 giver vi dig vores bedst sælgende G-punkts vibratorer. Det giver dig et overskueligt overblik over, hvad der er det mest populære lige nu, når det kommer til de effektive vibratorer, der rammer helt rigtigt hver gang.

Uanset om det er din første eller blot en ny til samlingen, kan du med fordel starte din søgen her. Det vil give dig det bedste udgangspunkt for at finde den helt rigtige. Du kan også finde vores fulde udvalg under kvinder i menuen.

Hos Tys Tys får vi hele tiden nye produkter. Vi vil nemlig gerne kunne tilbyde vores kunder de bedste og nyeste produkter. Derfor kan der også komme nyt til vores top 10. Nogle gange kommer en ny vare nemlig hurtigt ind på vores topplaceringer over mest solgte.

Find inspiration i vores udvalg af favoritter

Vores top 10 G-punkts vibratorer skulle gerne give dig inspiration til dit køb. Udvalget er tænkt som en overskuelig måde, hvorpå du kan se, hvad der findes inden for netop denne kategori. For selvom der kun er ti produkter, er der rig variation og rigeligt at vælge imellem.

Det kan være du finder frem til, at din vibrator skal være fra et bestemt mærke. Eller måske er det en helt præcis udformning, du har fundet frem til. Uanset hvad vil du helt klart føle dig inspireret, efter du har set vores udvalg af bestsellers igennem.

Efter du har indsnævret din søgning endnu mere, kan du nu gå præcis efter hvad der er du ønsker. Er det for eksempel Satisfyers farverige sexlegetøj du er faldet for, kan du nemt se hele deres udvalg under mærker i menuen.

Et varieret og farverigt udvalg

Nogle kan lide, at deres sexlegetøj er helt enkelt og gerne i sort. Andre elsker når der er fuldt skrald på farverne. Heldigvis er vores udvalg af sexlegetøj til kvinder så stort, at vi kan tilbyde noget for alle og enhver. Hos os er der ingen grund til at gå på kompromis.

Du kan få præcis den model du ønsker, og ofte kan du vælge mellem flere forskellige farver. Vi har ligeledes et stort udvalg af produkter fra populære mærker som Fun Factory og LELO. Vores bestsellers er ofte fra et af vores mærker.  

Det kan vi egentlig godt forstå. Det er nemlig sexlegetøj af høj kvalitet, hvor der er tænkt på både design, brugervenlighed og funktion. Du får derfor et helstøbt produkt, hvor der er tænkt over hver eneste detalje. Der sikrer dig den bedste oplevelse.


Populært sexlegetøj til kvinder

Når det kommer til sexlegetøj til kvinder, så er G-punkts vibratoren et af de mest populære typer af sexlegetøj. Og det kan vi egentlig godt forstå. Den smarte vibrator er udformet perfekt til at ramme det følsomme G-punkt. Det er altså det perfekte redskab, hvis du ønsker en G-punktsorgasme.

Det kan være svært, ikke bare at finde G-punktet, men også at stimulere det rigtigt. Alt dette og meget mere tager den rette G-punktsvibrator sig af. Den gør altså det meste af arbejdet, så du ikke skal gøre andet end at læne dig tilbage og nyde hele oplevelsen.

Alle kroppe er selvfølgelig forskellige. Derfor kan G-punktet også være placeret forskelligt hos kvinder. Man siger, at det generelt sidder omkring 2-4 cm oppe i skeden. Opgiv derfor ikke hvis du ikke føler, at det rammes lige med det samme. Du kan med fordel bruge tid på at lære din krop at kende sammen med din vibrator.

Perfekt til solo- og parleg

Endnu en stor fordel ved at vælge en G-punkts vibrator er dens mange anvendelsesmuligheder. Den er naturligvis helt perfekt, når du skal forkæle dig selv. Til onani vil den gøre det muligt at opnå de eftertragtede G-punktsorgasmer, samtidig med at den kan bruges udvendigt på klitoris.

Men faktisk er den også en velkommen tilføjelse til dine intime stunder med en partner. Det kan være svært at stimulere G-punktet med fingrene eller penis. At få sin partner til at komme med stimulering af G-punktet vil uden tvivl være noget de fleste vil elske.

Vibratoren kan også nemt bruges under oralsex. Her gør den det muligt at mærke den penetrerende fylde, samtidig med at din partner tager sig af klitoris med sin våde tunge. Vibrationerne kan også bruges på klitoris under samleje. Der er kort sagt ikke det, den ikke kan bruges til.

Oplev den fantastiske G-punktsorgasme

Har du endnu ikke haft glæden af en G-punktsorgasme, kan vi kun opfordre dig til at eksperimentere med en G-punkts vibrator. Den buet vinkel på dildoen gør, at den nemmere kan ramme ind mod G-punktet, når du indfører den. For nogle skal den ikke særlig langt ind, mens andre foretrækker den dybe stimulering.

De forskellige modeller har også forskellige længder. Derudover er der også dem med en stor og en lille diameter. Hvilken der er rigtig for dig, ved du sikkert bedst selv. Er du for eksempel meget øvet med dildoer eller andet sexlegetøj? Så er du nok klar til en lidt større vibrator.

For at opnå den eftertragtede orgasme ved G-punktstimulering er det vigtigt, at du husker at bruge glidecreme. Det har ikke noget at gøre med, om du kan blive våd nok. En vandbaseret glidecreme vil gøre det lettere at indføre vibratoren, og så vil den også øge din nydelse betydeligt.


Top 10 G-punkts vibratorer til dig

Selvom du kun finder ti forskellige produkter her på siden, er vi sikre på, at der også er noget til dig. Det her er nemlig vores ti bedst sælgende produkter inden for kategorien G-punkts vibrator. Det er altså de varer, der gør sig allerbedst blandt vores kunder.

Top 10 listen er meget varieret og byder på en række forskellige produkter, der kan dække ethvert behov. Det viser også med alt tydelighed, hvor forskellige vi alle er. Nogle vil have den med riller, andre ønsker et realistisk design mens nogle ikke kan stå for et farverigt design.

Der er kort sagt noget for ethvert behov og enhver smag. Alle har de dog det tilfælles, at de er designet med det ene formål at stimulere dit G-punkt helt perfekt. Derfor finder du også den samme lette bue og det store hoved hos de fleste af modellerne.

En vibrator skabt til intens nydelse

En G-punkts vibrator er designet til én ting. Nemlig at ramme og stimulere dit G-punkt. Det betyder naturligvis ikke, at den ikke kan meget andet end dette. Den ultimative favorit må være den populære Tiger model fra Fun Factory. Den kan da også en ting eller to.

Ikke nok med at den har den helt rette form, så er den også udstyret med pirrende riller langs det fyldige skaft. Dildoens hoved er ekstra stort, så det bedre kan ramme og stimulere G-punktet, mens der i bunden er en let forhøjning.

Takket være det ekstra fleksible skaft kan forhøjningen ramme ind mod klitoris, mens du mærker stimulering af G-punktet. Alternativt giver den ekstra stimulering til skedeåbning. Dertil får du et produkt i superhøj kvalitet designet og produceret i Tyskland.

Se de populære varer i vores sexshop

Er du blevet forelsket i en bestemt model, og vil du gerne se lidt nærmere på den? Så kom forbi vores sexshop i Aarhus. Vores butik er beliggende i det centrale Aarhus, og vores dygtige personale står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

I butikken har vi testere af flere af vores produkter. Du kan derfor tænde for dem, mærke materialet og få en fornemmelse af hvordan man styrer dem. Det kan altså være en god hjælp, hvis du står mellem to eller flere produkter.

Uanset om du shopper online eller i vores butik, yder vi naturligvis en personlig kundeservice. Du er altid velkommen til at kontakte os med de spørgsmål du måtte have. Vi tilbyder ligeledes altid diskret levering, der betyder, at din ordre bliver leveret i en anonym indpakning uden navnet Tys Tys nogen steder.