TOP 10 DILDOER

Hos Tys Tys finder du altid et bredt udvalg af dildoer både de vibrerende, pulserende og dem der blot stimulerer med deres velformet størrelse. For at gøre valget lidt nemmere har vi samlet vores top 10 dildoer lige her. På den måde kan du lade dig inspirere af vores bedst sælgende og mest populære dildoer. Dildoer kommer i alle mulige former, farver og ikke mindst størrelser. De kan derudover ligne den ægte vare fuldstændig, eller de kan have et mere strømlinet udseende. Uanset om det er en G-punkts dildo, en dildo med sugekop eller en dobbelt dildo, kan du finde den hos os. Der er kort sagt en dildo til ethvert behov og enhver lyst. Læs mere

Viser alle 8 resultater


Vores bedst sælgende dildoer

For mange valgmuligheder kan nogle gange være en hindring. Med vores top 10 dildoer ønsker vi at gøre valget nemmere. Vores top 10 indeholder vores ti bedst sælgende dildoer. Der er altså et bredt udvalg af vores bedste og mest populære produkter.

Blandt vores sexlegetøjs bestsellere finder du forskellige top 10 lister med det mest populære sexlegetøj lige nu. Det kan give dig god inspiration til, hvad du skal købe. Derudover giver det et varieret udsnit af en bestemt produktkategori.

Hvis du ikke helt ved, hvad du leder efter, eller hvad der findes inden for kategorien ”dildo”, så er vores bestsellers et godt sted at starte. Her kan du se den store variation, og hvilke muligheder du har. Vi er sikre på, at der er noget, der vil springe i øjne som særligt interessant.

Dildoer i alle størrelser

Når det kommer til lige præcis denne type af sexlegetøj, er størrelsen ofte ret vigtig. Den har nemlig stor indflydelse på, hvilken oplevelse og stimulering du får. Størrelsen kan naturligvis være for lille eller for stor – det handler om at finde den, der har den helt rigtige størrelse til dig.

Ofte kommer det an på, hvor øvet du er. Har du stor erfaring med brug af sexlegetøj, og har du løbende prøvet noget, der er større og større. Så kan det være, du er klar til en af en ekstra stor dildo, der kan give dig en særlig fyldig oplevelse.

Er du derimod ret ny, når det kommer til sexlegetøj, så er det nok ikke lige en stor dildo du skal starte ud med. Her ville en mindre dildo til for eksempel stimulering af G-punktet være perfekt. Eller måske en dildo vibrator. Du finder både begyndervenlige og mere udfordrende størrelser blandt vores top 10 dildoer.

Find den rigtige dildo til dig

Der findes dildoer til enhver. Alle er forskellige, og hvad den ene ønsker, er måske ikke det den næste kunne tænke sig. Der er altså ikke én dildo, der er perfekt til alle. Vores top 10 viser blot de dildoer, der er flest der synes godt om. Det kan give inspiration til, hvad der også kunne være noget for dig.

Vores udvalg af bedst sælgende dildoer er også meget varieret. Det viser altså tydeligt, at der er mange forskellige slags dildoer, der er populære blandt vores kunder. Når du skal finde den rigtige dildo til dig, er der flere ting, du med fordel kan overveje.

Det første er størrelsen. Brug gerne et målebånd til bedre at kunne visualisere størrelsen for dig. Derudover kan du overveje, om den skal være realistisk eller ej i udseendet. Sidst men ikke mindst kan du tænke over, om den skal være med vibrationer og pulseringer, eller om den skal have en sugekop eller ej.


Dildoen - et alsidigt stykke sexlegetøj

Uanset om du er mand eller kvinde og på udkig efter nyt legetøj til soveværelset, eller om I er et par, så er en dildo en helt klar mulighed. Dildoer til kvinder og mænd samt til par ser ikke ud på særlige måder. Alle kan bruge det sexlegetøj, de ønsker.

Selvfølgelig skal man være opmærksom på sikkerheden, hvis man ønsker at bruge en dildo analt. En anal dildo skal have en stopper i bunden. Det vil sige, at den skal have en bred bund, der sikrer, at den ikke ryger hele vejen op. Men udover denne sikkerhedsforanstaltning er der frit valg på alle hylder.

Blandt vores bedst sælgende produkter finder du også vibrerende dildoer. Disse er fantastiske, hvad end du skal nyde den alene eller sammen med en partner. Mange par elsker at bruge en dildo vibrator til forspillet, for eksempel under oralsex.

Dildoer med og uden sugekop

Et af de helt store spørgsmål, når det kommer til valget af dildo er, om den skal være med eller uden sugekop. De fleste dildoer uden vibrationer eller pulseringer vil være udstyret med en sugekop. Mens en vibrerende dildo aldrig vil have en sugekop.

Men der er flere fordele ved den smarte sugekop i bunden. For det første gør den det muligt at bruge dildoen uden hænder. Det gør dine hænder fri til at gøre andre frække ting, men det gør det også muligt at bruge dildoen i forskellige stillinger.

En sugekops dildo kan også bruges som en strap-on. Det eneste du skal bruge, er en harness der passer til. Når det kommer til leg med strap-on, er det også muligt at bruge en strapless strap-on dildo. Med denne er der ikke brug for en harness og der er nydelse til begge parter.

Realistisk eller mere strømlinet design

Det næste du kan tænke over, er hvordan dit sexlegetøj skal se ud. Skal den være helt realistisk og ligne den ægte vare til punkt og prikke? Eller foretrækker du et mere strømlinet udseende, der ikke nødvendigvis er naturtro i designet?

Du kan i dag få en realistisk dildo, der ligner den ægte vare helt utroligt. Det amerikanske mærke King Cock er mestrene til at producere det realistiske sexlegetøj. Deres dildoer er produceret i USA, og de naturtro detaljer er håndmalet på. Der er fokus på kvalitet og detalje.

Skal designet ikke nødvendigvis være realistisk, er en stor producent af dildoer Fun Factory. Deres sortiment er bredt og dækker ethvert behov. Derudover kan du få flere af deres produkter i en række farverige designs. Deres produkter produceres i Tyskland og er af den højeste kvalitet.


Find inspiration i vores top 10 liste

Det kan være rart med noget inspiration en gang i mellem. Vi håber, du kan blive inspireret af vores udvalgte produkter, der er de mest populære og bedst sælgende lige nu. Vi får hele tiden nye produkter til vores sortiment, så du kan med fordel holde øje og se om der er nye produkter, der ryger ind på top 10.

Vi har mange forskellige top 10 lister over vores bedst sælgende sexlegetøj. Du kan derfor let finde inspiration til lige præcis den type af sexlegetøj, som du leder efter. Vores sexlegetøjs bestsellere kan ligeledes hjælpe dig med at finde ud af, hvilken form for sexlegetøj der er noget for dig.

Vores top 10 giver dig altid et bredt udvalg og der er noget for enhver. Hvis du er på jagt efter en ny dildo, hvorfor så ikke vælge en af de mest populære. Så er der hvert fald gode chancer for, at den også vil være en succes for dig.

Se det brede udvalg

I vores kategori med top 10 dildoer finder du et bredt udvalg af vores sortiment. Kategorien indeholder altid de ti bedst sælgende produkter og kan derfor løbende opdateres, idet vi hele tiden udvider vores sortiment med nye produkter.

Med et bredt udvalg er du sikret, at der også er noget for dig. Der er nemlig ikke ét stykke sexlegetøj, der er perfekt for alle. Vi er alle forskellige og har forskellige behov og lyster. Derfor er der også en dildo i enhver mulig form, farve og størrelse.

Uanset om det er en dobbelt dildo eller en G-punkts dildo du er på jagt efter, kan du finde inspiration lige her. Du kan også altid finde vores fulde sortiment i menuen. Vælg om du søger sexlegetøj til kvinder, mænd eller par og se det store udvalg.

Opdag din næste favorit dildo

Måske har du i forvejen et godt udvalg af sexlegetøj, heriblandt en eller flere dildoer. Men med vores top 10 dildoer kan vi godt garantere, at du bliver fristet. Din næste favorit dildo kan helt sikkert godt gemme sig blandt vores udvalg af frække fristelser.

Der er hvert fald ingen grund til at holde sig tilbage. Hos Tys Tys finder du altid sexlegetøj af høj kvalitet til de bedste priser. Vi har derudover jævnligt tilbud på flere af vores populære varer, så endnu flere kan opdage glæden ved det bedst sælgende sexlegetøj.

Du kan også komme ned i vores butik, der ligger i det centrale Aarhus. Her kan du komme helt tæt på de populære varer og få råd og vejledning af vores kyndige personale. Uanset om du handler online eller i butik, kan du regne med en personlig og diskret kundeservice.