TOP 10 BONDAGE

Tag på eventyr i bondagens store verden med vores bedst sælgende udstyr til bondage og BDSM. Uanset om du er til den blide eller den mere hårdtslående udgave, kan du finde et varieret udvalg i vores top 10 bondage kategori. Kategorien indeholder bl.a. udstyr som håndjern, manchetter og blindfold. Det er det perfekte sted at starte din søgen efter noget nyt stimulerende udstyr. Læs mere

Viser alle 11 resultater


Alle favoritterne samlet på ét sted

Når du klikker dig ind på vores top 10 over de bedst sælgende bondage produkter, får du alle vores favoritter samlet på ét sted. Det gør det nemt og overskueligt for dig, når du skal finde inspiration til dit næste køb.

De mest populære produkter viser et varieret udvalg af vores store sortiment af udstyr til bondage og BDSM. Uanset hvad du er til og hvor erfaren du er, kan du finde noget der vækker din interesse lige her. Udvalget vil løbende ændre sig, når nye varer kommer ind på topplaceringerne.

Med vores sexlegetøjs bestsellere kan du se, hvad andre køber mest af. Det kan være en stor hjælp, når du skal finde dit næste køb. Der er nemlig rigeligt at vælge imellem. Vælger du en af vores favoritter, går du aldrig helt galt i byen.

Håndjern, manchetter og bondagereb

Når det kommer til bondage, er udstyr til fiksering selvfølgelig helt uundværligt. Men hvad skal du lige bruge? Der er flere forskellige typer af fikseringsudstyr at vælge imellem. Manchetter er et af de mest populære typer.

Manchetter kan fås til både håndled og ankler. Er I helt nye, er et par håndledsmanchetter måske helt fint til at starte med. I kan dog også få bondagesæt med manchetter til både håndled og ankler. Manchetter kan ligeledes fås i forskellige materialer. Om det skal være læder eller blødt plys, er op til jer.

En anden mulighed er selvfølgelig de klassiske håndjern. Mange finder tanken om at blive lagt i håndjern ganske pirrende. Her er det også op til jer, om det skal være dem med plys eller uden. Sidst men ikke mindst er der bondagereb, der giver jer mulighed for at eksperimentere med spændende bindinger og knuder.

Populært udstyr til BDSM

Hvad der er populært inden for BDSM, kan skifte løbende. Det vil sige, at du altid kan finde ny inspiration, når du besøger vores sexlegetøjs bestseller side. Vi får nemlig løbende nye varer til vores sortiment. Derfor kan der også komme nyt ind på vores topplaceringer.

Dette giver også dig et her og nu billede af, hvad der er populært, når det kommer til blindfolds, håndjern og piske. Du kan med fordel lade dig inspirere af det varierende udvalg, når du skal købe nyt til samlingen eller skal finde dit allerførste stykke udstyr til bondage.

Uanset hvad vil denne kategori vise dig et godt udsnit af, hvad bondageudstyr kan indebære. Her kan alle hvert fald være med. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge vores fulde sortiment igennem, for endnu mere pirrende udstyr.


Udstyr til blid bondage til par

Skal du og din partner prøve at eksperimentere med bondage for første gang? Så bare rolig. Der findes en masse udstyr, der er perfekt til førstegangsudøvere. Det betegnes ofte som blid bondage. Her vil der sædvanligvis blive brugt bløde materialer og let fiksering.

Det er en blød start på legen, der kan være rar for mange. Vi anbefaler også altid, at man starter stille og roligt ud. Hellere for blidt end for hårdt. BDSM og bondage handler nemlig ikke om at overskride grænser, men om at I sammen flytter dem løbende i jeres eget tempo.

Det er derfor helt okay blot at starte med et blindfold. Når bæreren ikke kan se noget, er han eller hun nemlig fuldstændig i sin partners kontrol. Det er derfor en god forsmag til, hvad brug af bondageudstyr kan. Når først I har fået blod på tanden, kan I for alvor skrue op for intensiteten.

Udforsk og eksperimenter sammen

De fleste oplever, at der skal ske noget nyt i soveværelset på et eller andet tidspunkt i løbet af forholdet. Her er der mange par, der forsøger sig med håndjern, blindfold og måske en lille pisk. Det behøver nemlig slet ikke at være farligt at udforske og eksperimentere med bondage eller BDSM.

Det kan faktisk udøves, præcis som I ønsker det. Og netop fordi mulighederne er så mange, er det en god aktivitet for dig og din partner. Det giver nemlig anledning til, at I kan dele jeres fantasier med hinanden samt udforske og udleve dem sammen.

Det vigtigste er blot at I begge er enige om udgangspunktet. Det nytter selvfølgelig ikke noget hvis det kun er den ene der er klar til at lege med håndjern. Har I brug for flere tips og tricks til at komme i gang med bondage så læs vores BDSM-guide for begyndere.

Vores bedst sælgende bondageudstyr

Med vores bedst sælgende bondageudstyr er du sikret den bedste oplevelse. Det udstyr som flest køber og elsker, kan med garanti også løfte stemningen i dit soveværelse. Vi er naturligvis alle forskellige. Og der er ikke én løsning, der passer til alle.

Men ved at vælge et produkt fra vores top 10 bondage kategori er du sikret de bedste forudsætninger for en succesfuld og ikke mindst stimulerende aften. Uanset hvad kan kategorien hvert fald give inspiration til, hvad der kan indgå i legen.

Vi har en række forskellige sexlegetøjs bestseller kategorier, der blandt andet også indeholder sexlegetøj. Her er der altid gode muligheder for at blive inspireret til dit næste køb. Det giver hvert fald et godt og overskueligt indblik i, hvad der findes inden for den givne kategori.


Find inspiration i vores top 10 bondage

Vores kategori med de ti bedst sælgende produkter inden for bondage og BDSM skal give dig inspiration til dit næste køb. Siden giver dig et overskueligt antal varer, der viser bredden og variationen i vores sortiment. Herfra kan du nemt klikke dig ind på produkterne.

Du kan også fortsætte din søgen under ”BDSM” i menuen. Her vil du kunne se vores fulde sortiment. Vi har opdelt det i flere underkategorier, så du hurtigt kan komme hen til det, du leder efter. Du er også altid velkommen til at bruge vores søgefunktion.

Den finder du allerøverst på siden. Her kan du skrive, hvad det er du leder efter og herefter få alle resultaterne vist på én gang. Der er altså rig mulighed for at undersøge og udforske vores udvalg. Vi opfordrer dig til at holde øje med webshoppen løbende. Der kommer nemlig hele tiden nye varer til.

Alt til den pirrende leg

Når du handler hos Tys Tys, kan du altid finde alt, hvad du har brug for til dine pirrende lege i soveværelset. Uanset om det er bondage eller ej, du er interesseret i. Du kan også med fordel kombinere et par håndjern med en vibrator eller andet sexlegetøj til kvinder eller mænd.  

Det er kort sagt kun din fantasi, der sætter grænsen. Du kan derfor med god grund bruge den og tænke på alle de frække lege, du kunne tænke dig at udforske sammen med din partner. Du kan også kigge under top 10 sexlegetøj til par for yderligere inspiration

Ønsker du hjælp og vejledning til dit køb, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar på enten telefon eller mail. Bor du tæt på Aarhus kan du også komme forbi vores butik. Her kan du se nærmere på det pirrende sortiment af sexlegetøj og bondageudstyr.

Se vores populære varer i butikken

En ting er selvfølgelig at se noget på en skærm. Noget andet er at holde det i sine egne hænder. Ønsker du at få en bedre fornemmelse af vores produkter, er du altid velkommen i vores butik. Butikken er beliggende central i Aarhus. Du kan finde nærmere oplysninger om åbningstider og placering her.

I butikken står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige produkt, der passer til lige præcis dine behov. Vores kyndige personale kan give dig gode råd og vejledning, så du forlader butikken med det helt rigtige.

Uanset om du vælger at handle online eller i vores butik, kan du regne med diskretion. Vi pakker altid dine varer i en diskret og anonym indpakning, så du uden bekymring kan forlade butikken eller gå på posthuset for at hente din pakke.