TOP 10 BEDST I TEST

I vores Bedst i Test kategori finder du vores bedste sexlegetøj. Sexlegetøjet i denne kategori har vundet priser og tests for enten design, kvalitet eller funktion. Du kan derfor være sikker på et produkt i topklasse. Kategorien indeholder sexlegetøj til mænd, kvinder og par. Der er derfor stor variation i udvalget. Leder du efter inspiration til dit næste køb, er dette et godt sted at starte. Hvis du har erfaring med sexlegetøj, vil der måske dukke noget nyt op, du endnu ikke har prøvet. Er du helt ny, når det kommer til brug af sexlegetøj, kan du være sikker på høj kvalitet, når du finder dit første sexlegetøj her. Du finder ofte kendte mærker som Fun Factory, LELO og Satisfyer i vores bedst i test kategori. Læs mere

Viser alle 9 resultater


Du kan trygt vælge et bedst i test sexlegetøj

I denne kategori finder du vores allerbedste sexlegetøj. Det vil sige, at det er sexlegetøj, der imponerer med enten sit design, den generelle kvalitet eller sine funktioner. Der er altså mange måder, hvorpå et produkt kan score bedst i test. 

Dette kommer naturligvis også af variationen af sexlegetøj. En magic wand vibrator skal jo kunne noget andet end en dildo med sugekop. Det samme gør sig gældende for en penisring med vibrator og en fleshlight masturbator. Produkterne er derfor vurderet ud fra forskellige kvaliteter. 

Det samme for dem alle er dog, at de er blevet vurderet til at være noget af det bedste sexlegetøj, du kan finde lige nu. De er derfor et af de bedste produkter, du kan vælge. Kategorien indeholder forskellige typer af sexlegetøj, så du kan finde den bedste model af lige præcis det du leder efter.

Det perfekte startsted for nybegynderen

Er du på jagt efter dit allerførste stykke sexlegetøj? Så er du sikkert blevet en smule overrasket over, hvor meget forskelligt der faktisk findes. Selvom du måske har fundet frem til, at det er en klitorisvibrator du skal have, så er udvalget stadig rigtig stort. 

Denne kategori kan derfor være din redning. Det er det perfekte sted at kigge, hvis du som nybegynder skal finde dit første sexlegetøj. Mange finder det betryggende, at sexlegetøjet er testvinder eller har vundet priser for design eller funktioner. 

Det øger nemlig dine chancer for at få en god oplevelse med dit første stykke sexlegetøj. Du kan finde noget til dig, hvad end du skal have sexlegetøj til kvinder, mænd eller par. Kategorien indeholder et varieret udvalg af produkter. 

De bedste prisvindende produkter

Vi har mange prisvindende produkter i vores sortiment. Vores prisvindere kan være produkter, der sælges til en ekstra god pris eller produktet kan have vundet en pris. Der findes mange forskellige priser, som sexlegetøj kan vinde. Du kan læse mere om de enkelte produkter ved at trykke på dem. 

Vores bedst i test sexlegetøj indeholder kun de allerbedste prisvindende produkter. Det vil sige, sexlegetøj der har vundet eftertragtede priser for enten deres design eller funktion. Ofte vindes en pris for enten et nyskabende design eller innovative funktioner. 

Du kan derfor trygt vælge et prisvindende sexlegetøj hos Tys Tys. Du kan hvert fald være sikker på at få det nyeste og mest smarte, der findes på markedet lige her. Mange producenter arbejder hårdt på at videreudvikle og forbedre deres produkter, så du kan få endnu mere nydelse for pengene. 

Hvilken testvinder skal jeg vælge?

Når du nu har fundet frem til vores kategori med testvindende sexlegetøj, kommer du til det svære valg. For hvilket testvindende produkt skal du vælge? Du vil uden tvivl blive fristet af de mange lækre varer, der er stilfulde og elegante i udseendet og imponerende med deres mange funktioner.

Du kan dog starte med at indsnævre udvalget, alt efter hvad du skal bruge sexlegetøjet til. I grove træk er sexlegetøj lavet til enten kvinder, mænd eller par. Der er naturligvis meget til mænd og kvinder, der også kan bruges sammen med en partner. 

For at finde det rette produkt til dig og dine behov kan du spørge dig selv, hvordan du vil stimuleres. Skal det være med eller uden vibrationer? Skal produktet være automatisk? Eller skal det stimulere med rotationer, pulseringer eller noget helt tredje? 


Kvalitetssikret sexlegetøj til alle 

Hos Tys Tys finder du et bredt udvalg af sexlegetøj i højeste kvalitet til alle. Vores bedst i test kategori er til både mænd, kvinder og par. Du kan derfor få det bedste på markedet, uanset hvem du er og hvad du ønsker. 

Søger du specifikt efter sexlegetøj til kvinder, mænd eller par kan du med fordel kigge i vores bestseller kategorier. Her finder du blandt andet bestsellers til par. Vores bestsellers indeholder de ti mest populære produkter til henholdsvis mænd, kvinder og par. Det kan derfor give dig god inspiration til dit næste køb.

Vores bedst sælgende produkter er ofte også vores produkter i bedste kvalitet. Køber du varer fra kvalitetsmærker som Fleshlight, Fifty Shades of Grey og TENGA, kan du nyde dit køb i mange år fremover. Hos os kan du finde nogle af de mest populære og kendte mærker til en særlig god pris. 

Testvindende sexlegetøj til mænd og kvinder

Du finder testvindende sexlegetøj til kvinder og mænd hos os. Vores udvalg er bredt og varieret, og vi har naturligvis sørget for den bedste kvalitet, uanset om du skal hygge dig alene eller sammen med din partner. Vores bedst i test sexlegetøj er derfor for enhver. 

Ingen skal snydes, når det kommer til produkter af højeste kvalitet. Ønsker du mere inspiration til dit køb, kan du med fordel kigge under bestsellers til kvinder og bestsellers til mænd. Her har vi samlet de ti bedst sælgende produkter til henholdsvis kvinder og mænd. 

Det kan give dig en god idé om, hvad der ville være et godt køb for dig eller din partner. De produkter vi sælger flest af, er også ofte vores brand produkter, der er af en særlig god kvalitet. Med disse får du virkelig noget for dine penge. Der er ofte tænkt lige så meget på design og udseende som funktion og kvalitet. 

Det bedste prisvindende sexlegetøj til par 

Er I et par på jagt efter noget nyt og spændende udstyr til soveværelset, skal I naturligvis heller ikke snydes for prisvindende sexlegetøj. Bedst i test sexlegetøj indebærer naturligvis også produkter til par. Legetøj der kan bruges af par, er i sig selv en bred og varieret kategori.

Der findes naturligvis noget, der er lavet specielt til brug af par, og som i visse tilfælde kræver, at man er to om legen. Men det meste sexlegetøj til kvinder og mænd kan med fordel også bruges sammen med en partner. Det er op til jer at bestemme, hvad der vil fungere for lige præcis jer. 

Der findes såkaldte par vibratorer, der bruges under samleje. De er naturligvis noget af vores bedst sælgende til par. Men også klitorisvibratorer og masturbatorer kan bruges sammen. Det kan være pirrende at bruge noget til den ene part under forspil og højne nydelsen for jer begge.

Bliv inspireret af vores bedst i test 

Uanset om du skal finde noget til dine solostunder, eller du er på jagt efter noget du og din partner kan bruge sammen, er bedst i test sexlegetøj et godt sted at starte. Generelt er vores bestseller kategori fyldt med dejlig inspiration, der kan give dig nye glæder i soveværelset. 

Mange gange ved man måske ikke helt præcis hvad man leder efter. Man ved blot, at der skal ske noget nyt. Ved at kigge i vores kategori med testvindende sexlegetøj får du det bedste udgangspunkt for en succesfuld oplevelse med dit nye indkøb. 

Produkter i denne kategori er lavet af materialer af særlig høj kvalitet. Det er designet med tanke på æstetik, komfort og brugervenlighed. Og så er det selvfølgelig fyldt med smarte funktioner, der giver dig komplet kontrol over din nydelse. Der er ingen grund til at gå på kompromis. 


Vælg et testvindende sexlegetøj 

Der er mange gode grunde til at vælge et produkt, der er lavet med særlig fokus på kvalitet, design og funktion. Et testvindende sexlegetøj kan nemlig give dig endnu større nydelse i endnu længere tid. Det er altså penge der er godt givet ud, når man tænker på, hvor mange dejlige orgasmer du kan se frem til. 

Et kvalitetsprodukt vil være lavet med materialer af højere kvalitet. Det vil sige, at materialerne holder i længere tid. Vi sælger naturligvis kun varer lavet af kropssikre materialer uden uønsket kemi. Men der er forskel på materialer. Silikone kommer for eksempel i forskellige kvalitetsgrader.

Her er det ofte silikonens fleksibilitet, overfladestruktur og holdbarhed, der er forskel på. Udover materialet er der selvfølgelig tænkt på sexlegetøjets generelle udseende og design. Et testvindende sexlegetøj vil være elegant, stilfuldt og flot at se på. Og så vil produktets funktioner være tænkt med ind i designet. 

Det bedste og mest populære 

Ønsker du kun det bedste af det bedste? Ja, så er du kommet til det rette sted. Bedst i test siger det hele. Dette er det allerbedste, du kan få. Vi har et bredt udvalg af nogle af de mest kendte og populære mærker inden for sexlegetøj og erotisk udstyr.

Du kan derfor være sikker på at finde det allerbedste udvalg af det du søger lige her. Produkterne i denne kategori imponerer på flere parametre. De er flotte at se på, lavet i de bedste materialer og så har de en ydeevne, der får jobbet gjort med effektivitet og præcision. 

Af samme grund er disse produkter også nogle af vores mest populære. Kvalitet sælger nemlig. Ved at vælge et sexlegetøj af højeste kvalitet fra vores kendte brands, kan du være sikker på mange nydelsesfulde timer de næste mange år. Der er ingen grund til at gå på kompromis, når det kommer til din egen nydelse. 

Høj kvalitet og lave priser hos Tys Tys 

Når du handler hos Tys Tys, kan du ikke bare være sikker på et bredt og varieret udvalg fra nogle af markedets bedste mærker. Du kan også være sikker på nogle af markedets bedste priser. Vi tilbyder dig nemlig kvalitets sexlegetøj til fristende priser, der er svære at finde andre steder. 

Der er ingen grund til at sige nej til et sjovere sexliv, når du handler hos os. Med vores priser kan du forny samlingen med jævne mellemrum og blive ved med at opdage nye former for nydelse. Gå på opdagelse i vores udvalg af bedst i test sexlegetøj og bliv positivt overrasket over de gode priser. 

Vi er af den holdning, at alle fortjener det sexliv de ønsker. Derfor har vi løbende ekstra gode tilbud på vores mærkevare. Det betyder, at du kan få luksus legetøj til en overkommelig pris. Kvalitet og lækkert design er nemlig ikke kun tiltænkt de få heldige – hvert fald ikke når du handler hos Tys Tys. 

Du finder altid det allerbedste lige her

Vi bestræber os altid på at tilbyde vores kunder det bedste sexlegetøj der findes. Producenterne af sexlegetøj arbejder ligeledes hårdt på at give dig den bedste oplevelse. Derfor kommer der hele tiden nye produkter til, der er forbedret i design, funktion og kvalitet. 

Du kan derfor også løbende finde nye produkter, når du besøger vores webshop altertystys.dk eller vores fysiske butik Tys Tys i det centrale Aarhus. Uanset hvor du handler, kan du være sikker på en god og personlig kundeservice. Vi er altid parate til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt. 

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på mail eller telefon. Du er naturligvis også velkommen til at komme ned i butikken. Her kan du også se nærmere på de produkter, du har stiftet bekendtskab med via vores webshop og få vejledning af vores hjælpsomme personale.