TOP 10 SEXLEGETØJ

I vores bestseller kategori finder du vores mest populære sexlegetøj til kvinder, mænd og par. Vores sexlegetøjs bestsellers er de bedste og mest sælgende produkter i vores sortiment. Det er derfor også et godt sted at starte din søgen efter et nyt stykke sexlegetøj. Mange af vores brand produkter er at finde under vores bestsellers. Derfor finder du populære mærker som Fun Factory, Fleshlight og LELO i vores sexlegetøj bestseller kategori. Søger du inspiration til dit næste køb, kan du med fordel kigge her. Du finder noget til enhver smag – og enhver lyst. Læs mere
top 10 bedst i test
top 10 vibratorer
top 10 kvinder
top 10 mænd
top 10 par
Top 10 dildoer
top 10 begyndere
top 10 rabbits
top 10 g-spot
top 10 glidecreme
top 10 bondage
top 10 anal legetøj

Viser 1–40 af 86 resultater

Billigst på PriceRunner

Top 10 sexlegetøj til mænd

Autoblow A.I+. Blowjob Maskine

kr. 1.599,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.199,00 kr. 959,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.099,00 kr. 879,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.099,00 kr. 879,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 999,00 kr. 799,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 500,00 kr. 400,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 460,00 kr. 368,00


Vores bedst sælgende sexlegetøj

Leder du efter et nyt stykke sexlegetøj? Men ved du ikke helt hvad det skal være? Så er du kommet til det rette sted. I vores bestsellere kategori har vi samlet af vores bedst sælgende produkter. Det er altså her, du finder de produkter flest synes godt om. 

For mange er der en tryghed i at købe bestseller produkter. Det giver nemlig en større garanti for succes med produktet. Du kan hvert fald regne med at finde sexlegetøj af den bedste kvalitet lige her. Du finder kort sagt altid vores bedste sexlegetøj under vores bestsellers. 

Leder du efter noget specifikt, kan du altid kigge under vores kategorier i menuen. Er det for eksempel sexlegetøj til kvinder du søger, kan du hurtigt se hele vores udvalg med et enkelt klik i menuen. Du finder også bestsellers til par, kvinder og mænd. 

Kendte brands til fristende priser 

Vores sexlegetøjs bestsellers er ofte fyldt med vores brand produkter. Vi har et stort udvalg af kendte brands i vores sortiment. Det betyder, at du altid kan finde sexlegetøj af høj kvalitet hos Tys Tys. Men ikke nok med at vi har et bredt og varieret udvalg af de bedste mærker inden for sexlegetøj. 

Du kan også få det populære sexlegetøj til en yderst fristende og favorabel pris. Vi gør altid vores bedste for at give dig den bedste pris på dit sexlegetøj. Vi mener nemlig, at alle skal have råd til at bedre og ikke mindst sjovere sexliv. Hos os kan du spare gode penge på dit sexlegetøj. 

Nogle af vores bestseller brands er Satisfyer, Fifty Shades of Grey og Pjur. Ønsker du at se hele vores sortiment for de enkelte mærker, kan du finde dem i menuen. Du vil hurtigt opdage, at vi har et bredt udvalg af kendte brands inden for sexlegetøj, bondageudstyr og andet erotisk tilbehør. 

Sexlegetøjs bestsellers til mænd og kvinder 

Søger du sexlegetøj til mænd eller kvinder, kan du med fordel tjekke kategorierne ud i menuen. Herunder finder du også særlige top 10 lister til både mænd og kvinder. Det vil sige, at du kan se vores ti bedst sælgende produkter til henholdsvis kvinder og mænd. 

Under bestsellers til kvinder finder du blandt andet magic wand vibratorer, orgasmegel og såkaldte klitoris stimulatorer. Det er altså et godt sted at finde inspiration, hvad end du køber til dig selv eller din partner. Top 10 viser hvad flest kvinder kan lide, og der er derfor en god chance for, at det også bliver en succes for dig. 

Vores bestsellers til mænd indeholder blandt andet de populære Fleshlight produkter, penisringe, blowjob maskiner såvel som anal sexlegetøj. Kategorien viser tydeligt, hvor stor variation der er i sexlegetøj til mænd. Det kan måske give god inspiration til nye stimulerende eksperimenter.

Populært sexlegetøj til par

Vi har naturligvis også lavet en overskuelig og brugbar liste over vores mest populære sexlegetøj til par. Blandt bestsellers til par finder I smarte par vibratorer, vibrerende penisringe, massageolie og bondageudstyr. Udvalget er varieret, og der er med garanti også noget for jer. 

Kategorien giver et godt billede af, hvad de fleste par bruger og har succes med i soveværelset. Det kan derfor være et godt sted at starte jeres søgen. Mange par synes, der skal ske noget nyt, men ved måske ikke helt, hvad det nye skal være. 

Vores favoritter blandt par giver anledning til inspiration og kan hurtigt pege jer i den rigtige retning. I finder naturligvis et varieret udvalg af sexlegetøj til par under kategorien par i menuen. Her har vi opdelt de mange forskellige produkter i underkategorier, så I nemt og hurtigt kan finde frem til det I leder efter. 


Bliv inspireret af vores bestsellers

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i den store verden af sexlegetøj. Der findes sexlegetøj i mange forskellige farver og former, der hver især har mange forskellige funktioner. Derudover er der noget til både kvinder, mænd og par – så har vi slet ikke nævnt den store verden af bondage og BDSM endnu. 

Der er kort sagt nok til at forvirre de fleste. For hvor starter man lige, når man bare gerne vil finde noget nyt legetøj til sin partner, eller noget der kan gøre solostunderne lidt mere hyggelige. Et godt sted at starte er at kigge under vores sexlegetøjs bestsellers. 

I vores bestseller kategori finder du vores mest populære og bedst sælgende produkter til både mænd, kvinder og par. Det giver dig derfor et godt indblik i, hvad andre har købt og hvad der måske også ville være det rigtige for dig. Det er hvert fald altid et kig værd. 

Det bedste sexlegetøj finder du lige her 

Der er ofte noget om snakken. Hvis et bestemt produkt er et af vores bedst sælgende, så er det også fordi, det kan noget. Vi får ofte tilbagemeldinger fra vores kunder, når de er glade for et produkt. Vi er derfor ret sikre på, at vores bestsellers er vores kunders favoritter af en grund. 

Ved at finde dit næste stykke sexlegetøj i vores bestseller kategori, kan du være sikker på at få et af vores bedste produkter. Det kan være rart at vide, at andre har haft stor glæde af et bestemt slags sexlegetøj, inden man selv prøver det. Er et bestemt sexlegetøj populært blandt mange, må det jo kunne noget godt. 

Vi er alle forskellige, og hvad der fungerer for én, fungerer ikke altid for alle. Men fungerer sexlegetøjet for mange, er der større chance for, at det også fungerer for dig. Du kan derfor trygt finde dit næste sexlegetøj blandt vores sexlegetøj bestsellers. 

Oplev en verden af nydelse 

Uanset om du har erfaring med sexlegetøj eller ej, kan det være rart at udforske og eksperimentere i soveværelset. Sexlegetøj er for mange en måde, hvorpå de udvikler sig seksuelt og måske opdager nye former for nydelse – både når de er alene og sammen med en partner. 

Ved at finde inspiration blandt vores bedst sælgende sexlegetøj kan det være, du opdager noget nyt sexlegetøj. Det kan være du falder over noget, du normalt ikke ville have valgt. Kategorien kan dermed gøre dig nysgerrig på nye ting. 

Vi opfordrer altid vores kunder til at være nysgerrige og gå på opdagelse. Både når det kommer til deres egen krop og en eventuel partners. Vi udvikler os nemlig igennem hele livet. Der er derfor ingen grund til ikke at tro, at vores præferencer eller ønsker i soveværelset ikke også skulle udvikle sig. 

Du kan trygt vælge en bestseller

For mange er der en tryghed i at vælge en af vores bedst sælgende produkter. Hvis produktet er blevet valg af mange andre, er der nemlig en større chance for, at det også vil være en succes for dig. Vores bestsellers bærer derfor præg af høj kvalitet, lækre materialer, brugervenlighed og smarte funktioner. 

Der er selvfølgelig noget sexlegetøj, der er mere eller mindre relevant for lige præcis dig. Er du en single kvinde, er det måske ikke en Fleshlight, du er på jagt efter. Her ville en G-punkts vibrator måske mere være det rigtige for dig. 

Er I til gengæld et par, på udkig efter noget nyt til soveværelset, kan det være, det er vores bedst sælgende bondageudstyr, I ønsker at kigge på. Hvem du er og hvad du skal bruge dit sexlegetøj til, påvirker naturligvis hvad der er relevant for dig. Heldigvis har vi gjort det nemt med bestsellers til mænd, kvinder og par. 


Populært sexlegetøj til enhver

En sexlegetøj bestseller kan selvfølgelig være mange ting. Alt efter om du er kvinde, mand eller et par, vil der være forskelligt sexlegetøj, der passer til lige præcis dig og dine behov. Derfor er vores udvalg af populært sexlegetøj også varieret og bredt. 

Du kan derfor roligt kigge under vores bestsellers, hvad end du søger noget til dig selv, til din partner eller noget I kan lege med sammen. Kategorien kan give dig inspiration og give et godt indblik i, hvor mange forskellige typer af sexlegetøj der findes. 

Du kan selv vælge, om du vil kigge i vores generelle bestsellers kategori eller vores underkategorier. Den generelle bestseller kategori, indeholder vores bedst sælgende sexlegetøj til både mænd, kvinder og par. Du kan dog også vælge at se bestsellers for hver enkel af disse grupper. 

Bestsellers inden for alt slags sexlegetøj 

Der er en grund til, at sexlegetøj kommer i mange forskellige slags – ikke bare i forhold til udseendet men også i funktion. Vi er nemlig meget forskellige både kvinder og mænd i mellem. Det vil sige, at vi foretrækker forskellige former for stimulering.

Derfor er vores sexlegetøjs bestsellers også meget varieret. Du vil finde anal sexlegetøj, bondageudstyr, klitoris stimulator, forskellige typer dildoer samt smarte onaniprodukter. Kategorien er derfor et godt sted at kigge, hvis du ønsker at se en variation af sexlegetøj. 

Er du helt ny til den store verden af sexlegetøj, er det også et godt sted at starte. Du vil få et godt indblik i de forskellige typer sexlegetøj der findes. Du vil også nemt kunne finde begyndervenligt sexlegetøj. Sexlegetøj til nybegyndere er nemlig noget af det, vi sælger allermest af. 

Alle vores favoritter samlet på ét sted

Vi har gjort det nemt for dig. Du kan nemlig finde alle vores favoritter samlet på ét sted. Uanset om du skal have et stykke sexlegetøj til en kvinde, mand eller et par, kan du finde vores mest populære produkter til netop disse lige her. 

Find det du slet ikke vidste, du manglede eller bliv bekræftet i, at den model du har kigget på, faktisk er en af de bedste. Ofte har flertallet ret. Det viser vores populære produkter hvert fald. Hvis du ikke helt ved hvad du skal have, kan det være, du finder ud af det ved at kigge her.

Søger du noget specifikt kan det være, du kan finde det under en af vores kategorier. Vi har opdelt vores sortiment i mænd, kvinder og par samt BDSM. Herunder kan du finde kategorier som vibratorer, anal sexlegetøj, glidecreme og meget andet. 

Find det bedste sexlegetøj hos Tys Tys

Hos Tys Tys gør vi hele tiden vores bedste for at give dig et bredt og varieret udvalg af sexlegetøj. Derfor har vi også et stort sortiment af produkter fra nogle af de mest populære brands. Vi ønsker nemlig, at du kan finde sexlegetøj af høj kvalitet til en god pris, når du handler hos os. 

Vores sexlegetøjs bestsellers kan uden tvivl give dig god inspiration til dit næste køb. Det kan dog stadig være svært at finde frem til det helt rette produkt. Du er derfor altid velkommen til at henvende dig på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål til et eller flere af vores produkter. 

Du er også mere end velkommen i vores butik. Den er beliggende i det centrale Aarhus. Her kan du altid få vejledning og gode råd. Vi tilbyder diskret og personlig kundeservice og hjælper dig gerne med at finde det sexlegetøj, der dækker lige præcis dine behov.