Viser alle 10 resultater

Top 10 bestsellers sexlegetøj

Vores bestsellers kategori finder du et overblik de produkter vi sælger allermest af. Det er altså under bestsellers, at du finder de bedste og mest populære produkter. Derfor er bestsellers også et godt sted at starte, hvis du er på udkig efter inspiration eller nyt legetøj.

Du finder sexlegetøj og tilbehør til både mænd, kvinder og par. Læs mere

-37%
-75%
DKK 375,00 DKK 95,00
-28%
DKK 545,00 DKK 395,00
-20%
-60%

Realistisk Dildo

Big Mr. Softy sort dildo

DKK 500,00 DKK 200,00
-38%
-29%
DKK 695,00 DKK 495,00

Magic Wand Vibrator den ultimative vibrator.

Er du kvinde og leder du efter den ultimative vibrator, så tag et kig på vores testvindende MagicWand Vibrator. Du kan bruge den til single sex, eller tage den med i dobbeltsenge til en fræk parleg. Den er lavet i det lækreste medicinske silikone. Med 18 forskellige hastigheder og pulseringsindstillinger, kan du med sikkerhed ramme en orgasme på rekord tid. Ja vi vil nok lige frem råde dig til, at tage små pauser, hvis det ikke skal gå for hurtigt.

Fleshlight onani på en helt ny måde

Fleshlight er helt klart en af vores bestsellers, når det gælder onaniprodukt er til mænd. Det fede ved et fleshlight er, at du rent faktisk kan varme silikonen op. Det giver dig en endnu mere realistisk onanioplevelse. Fleshligt findes i flere udgaver. Om det skal være blowjob, anal eller pocket pussy udgaven er helt op til dig. Når vi snakker mastubering  til mænd, er det her uden tvivl den bedste på markedet.

Fleshlight findes også i en vibrerende pocket pussy udgave, med syv vibrationshastigheder, for endnu bedre stimulering.

Den kendte rabbit

En anden af vores bestsellers til kvinder, er vores Rabbitdildo vibrator.Du kender den sikkert fra Sex and the City, men det er ikke den eneste grund til at den er blevet så populær. Rabbit vibratoren stimulere dig nemlig flere steder på en gang. Kaninens ører stimulere din klitoris, mens selve dildoen stimulere din vagina.  Det gør den både ved at ramme dit g-punkt,  mens de indvendige kugler drejer og vibrerer for maksimal nydelse. Som et ekstra plus, er den vandtæt, så du kan sagtens tage den med i spa eller under bruseren.

Bækkenbundsstimulering med æg

Vibrator æg er en populær kategori for kvinder og det er ikke uden grund, at vores trådløse vibrator æg er bland vores bestsellers. Brug det alene til en hjemmeaften, der med sikkerhed får dig til at komme. Eller overlad fjernbetjeningen til din partner og oplev hvor pirrende det er at give dem kontrollen over dine orgasmer.  Den er i øvrigt vand fast, så tag den endelig med i poolen, næste gang du er på ferie.

Husk altid glidecremen

Det er ikke uden grund at glidecremehører til under vores bestsellers. Hvad enten du er til par eller solosex, så er glidecreme nærmest uundværlig. Bruger du glidecreme til sexlegetøj i silikone, TPAeller latex, så er det en vandbaseret glidecreme du skal bruge. Har du legetøj i metal eller glas, kan du også bruge en silikonebaseret glidecreme.

Find G-punktet

Vil du gerne stimulere både g-punkt og klitoris? Men synes du at en rabbit vibrator lige vild nok for dig?  Så er vores G-punkt Vibratori pink Silikone lige det du leder efter. Det er ikke uden grund, at den er en af vores store bestsellers. Den kan nemlig både stimulere din klitoris og dit G-punkt på en og samme gang,  hvis du bruger den til penetrering. Men du kan også bruge den til klitoris stimulering alene. Om du bruger din fræk onanileg, eller sammen med en partner, er op til dig. Som en ekstra bonus, er vibratoren vandfast, så du kan sagtens bruge den i badet – den slår med sikkerhed håndbruseren.

Klassisk og stilfuld

Skal din vibrator bare være simpel og funktionel, men stadig smuk at se på? Vores klassiske vibratordildo er vandtæt og har multi-speed funktion, der gør det let at styre hvor kraftige vibrationerne skal være. Den har et lækker slankt design og en glat overflade og findes i flere frække farver.

Vibratorer er ikke kun til dildoer og kvinder. Mange mænd finder stor nydelse i at få stimuleret deres prostata. Enten ved hjælp af en butt plug, analkæderelleranal vibratorer. Der findes også vibratorer specielt udviklet til prostatastimulering.  Du kan få en prostatavibrator i mange udgaver. Nogle er manuelle, mens andre findes med vibratorstimulering af enten anus alene, eller med en ekstra vibrator til mellemkødet.

Vores bestsellers er lavet i silikone og har vibrator for ekstra lækker stimulering. De har begge to kugler på indføringsstykker, der sørger for ekstra nydelse, når de føres op.

Brug vores kategorier til at finde vej

Er du på jagt efter bestsellers inden for en bestemt kategori, finder du de mest populære produkter under hver kategori. Brug menuen til at finde alt fra penis ringetil analt legetøjtil mænd. Er du kvinde finder du et stort udvalg af dildoer,vibratorerog bækkenbundskugler. Er i et par, så tag et kig under kategorien Par sexlegetøj,her finder i masser af inspiration til et frækt og pirrende sexliv. Hvad end der tænder dig, så er vi sikre på at du vil kunne finde noget du kan lide, lige her under bestsellers.

Derfor skal du bruge sexlegetøj

Lige meget om du er single, er i et forhold, så kan sexlegetøj gøre virkelig meget for dit sexliv. Hvis du aldrig har prøvet sexlegetøj før, så er vores bestsellers et godt sted at starte. Her kan du se hvad der hitter blandt andre, så ved du at det virker. Du kan også tage et kig under vores kategorier til venstre på siden, så får du et hurtigt overblik over, hvad der findes af sex legetøj.

Sexlegetøj er for alle uanset køn og alder. De klassiske bestsellers når det kommer til sexlegetøj er helt klart dildoer og vibratorer. Selv om de generelt bliver solgt til kvinder, er de ikke forbeholdt dem alene, Mænd kan også få stimulering af en dildo, især hvis de bruger en specielt udviklet til analbrug.

Dildoer er heller ikke til solo sex alene, de er også geniale til at pifte parlegen op.

Sexlegetøj er selvfølgelig lavet til at give dig en orgasme. Men det er faktisk en virkelig god måde at udforske din krop på og lære dig selv at kende. På den måde ved du, hvad du kan lide og hvad der tænder dig. Når du ved det, hvad du er til, vil du opleve sex på en helt ny måde. En anden bonus er , at det bliver nemmere at guide din partner i sengen, så i begge får noget ud af det, når i har sex.

Tilføjet til indkøbskurven