Tom Builder mandelig sexdukke

DKK 170,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 59-00011 Kategori: GTIN: 910005900011

Mød den Mandelig sexdukke Tom Builder

Lad Tom Builder fikse dine behov og lyster. Han er en fræk oppustelig mandelig sexdukke, der har en fræk og brun overkrop, en penis på 20 cm og et anus hul. Desuden er en lidt af en håndværker og vil med sikkerhed være med til at udleve dine frække håndværker sex drømme.

Hvorfor oppustelige mandelig sexdukke som Tom er fantastiske

Tom Builde er en fantastisk mandelig sexdukke. Han har et frækt udseende, men han er også klar til at opfylde din behov når som helst og hvor som helst. Du skal ikke bruge kræfter på at flirte med ham, du kan bare puste ham op og lege.

Desuden har en 20 cm penis til dine vaginale og anale lyster. Bruger du Tom Builder til en anal fornøjelse, så husk ikke at bruge ham vaginalt også. Det overfører nemlig bakterier fra din anus til din vagina, derfor er det en god idé at rengøre ham før du skifter hul.

Brug også evt. en kondom og masser af vandbaseret glidecreme. Da Tom Builder er en oppustelig mandelig sexdukke lavet af PVC, vil vandbaseret glidecreme virke bedst og ikke ødelægge ham i længden.

Hold din mandelige sexdukke Tom Builder ren

Rengør altid din mandelig dukke efter sex. Tom skal være ren efter hvert brug, da det er bedre for din hygiejne og de mindsker også bakterier og infektioner. Vask ham derfor altid efter hvert brug, og rens ham med en rengøringsspray. Så er du sikker på at Tom Builder er klar til jeres næste leg.

Vægt 425 g
Længde

150 cm

Vandtæt

Ja

Materiale

Latex

0