To Farvede Bækkenbundskugler og Vibrator Æg

DKK 299,00

 • Få et sundere underliv
 • Undgå vandladnings problemer
 • Få kraftigere orgasmer
 • 10 gange så effektive som knibeøvelser
 • 2 forskellige størrelser i medicinsk silikone
 • indeholder et vibrator æg

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Træn dig til bedre orgasmer med bækkenbundskugler

Styrk ikke kun din bækkebund, men træn dig til bedre orgasmer med vores to-farvede bækkensbundskugler og vibrator æg. Et sundt underliv er særligt vigtigt for kvinder, og det kan du få, ved at bruge vores to-farvede bækkenbundskugler og vibrator æg med 10 hastigheder.

Bækkenbundskugler til at styrke dit underliv og orgasme

Bækkenbundsøvelser har utrolig mange fordele, det giver dig mere kontrol over dit underliv, styrker dine vaginale muskler, øger dit sexdrive og gør din orgasme bedre. Derfor er det bare om at komme i gang.

Vores to-farvede bækkenbundskugler i lilla og lyserød, kommer i to forskellige størrelser og vægte. Derudover medfølger et vibrator æg og en fjernbetjening. Bækkenbundskuglerne og vibratoren har 10 forskellige hastigheder, derfor er der både plads til nydelse og øvelse på forskellige måder.

Sådan laver du bækkenbundsøvelser

Når du laver bækkenbundsøvelser kan du både ligge på ryggen, på siden, sidde ned og stå op. Find dig til rette i den stilling du ønsker, og før den bækkenbundskugle ind, som du ønsker at bruge.

Der er mange der tror, at jo mindre bækkenbundskugler er, jo nemmere er de at bruge. Men de små bækkenbundskugler er til de, der efterhånden har erfaring med bækkebundsøvelser. Derfor anbefaler vi, at du starter med de store bækkenbundskugler hvis du ikke er øvede, da de er nemmere at presse omkring.

Når du ligger dig ned, føres bækkenbundskuglen ind vaginalt. Når den sidder behageligt, kan du begynde at lave bækkenbundsøvelser.

Det er vigtigt, når du laver øvelser, at at du slapper og at du ikke stopper med at trække vejret. Du skal ikke forsøge at suge maven ind eller trække underlivet op. I stedet handler det om at lukke “åbningerne” af som endetarmen og underlivet, lidt ligesom når man skal holde sig.

Knib sammen om bækkenbundskuglen, mærk at åbningerne lukker, hold i 6-8 sekunder og slip så lukningen. Gentag øvelsen 10 gange. Husk, at du skal trække vejret, slappe af og mærke efter i din krop.

Har du lyst til at lege lidt efter øvelserne, kan du tænde for vibratoren i bækkenbundskuglen og afslutte dine bækkenbundsøvelser med en fantatisk orgasme.

Når du er færdig med dine øvelse eller leg, skal du blot trække bækkenbundskuglen ud via den snor som sidder fast på kuglen.

En hed date med vibrator ægget

Udover bækkenbundskugler, følger der i vores sæt også et vibrator æg med. Ægget kan du bruge til bækkenbundsøvelser, men du kan også bruge det til solo- eller partnerleg.

Tag styringen selv eller overlad styringen til din partner, og lad legen udvikler sig til en hed og fræk oplevelse derhjemme, i badet eller måske endda, hvis I turde, når I er ude. Var der nogen der sagde 10 Shades of vibration heaven.

Både vibrator ægget og bækkenbundskuglerne er 100% vandtætte, trådløse og lydløse. Både ægget og kuglerne oplades via et USB-stik og kan styres via fjernbetjeningen.

Er det nødvendigt med glidecreme?

Ja, med vores sexlegetøj anbefaler vi altid at du bruger en glidecreme. Bækkenbundskuglerne og vibrator ægget er selvfølgelig ikke nogen undtagelse.

Bækkenbundskuglerne og vibrator ægget er lavet af 100% medicinsk silikone, og derfor er det vigtigt, at der bruges en vandbaseret glidecreme. Vi har en glidecreme vi især er ret vilde med og synes er fantastisk med silikonebaseret legetøj, nemlig PJUR Basic vandbaseret glidecreme.

Med en glidecreme er det nemmere for dig at føre bækkenbundskuglerne ind vaginalt. Det er også nemmere at bruge til dine følsomme områder som klitorissen, hvis du vil bruge vibrator ægget eller kuglerne til onani.

Rene kugler og æg

Husk altid at gøre dine bækkenbundskugler og dit vibrator æg rent. De skal vaskes med varmt vand, tørres af med en klud og derefter renses med en spray, der er udviklet til at rense sexlegetøj.

Når du har gjort dine bækkenbundskugler og dit vibrator æg rent, kan du gemme dem igen, i den pose som medfølger.

Vi håber, at dine nye bækkenbundskugler og vibrator æg bringer dig øvelse og nydelse.

Vægt280 g
Farve

Lyserød, Mørk lilla

Materiale

Medicinsk silikone

Vandtæt

Ja

Genopladningsmetode

Vibrator æg – genopladeligt

Vibration

10 hastigheder

Vægt

Lille: 26 g – Stor: 63 g – Vibrator æg: 46 g

Oversigt

 • Få et sundere underliv
 • Undgå vandladnings problemer
 • Få kraftigere orgasmer
 • 10 gange så effektive som knibeøvelser
 • 2 forskellige størrelser i medicinsk silikone
 • indeholder et vibrator æg

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på den valgte bækkenbundskugle
 2. Læg dig ned og før den op i skeden
 3. Knib i 6-8 sek. og slap af i 20 sek. – gentag 10 gange
 4. Husk at mærke efter i din krop, slappe af og træk altid vejret
 5. Den vibrerende bækkenbundskugle kan både bruges som vibrator æg og bækkenbundskugle
 6. Tænd vibrator ved at trykke på ON knappen på den lille remote

Efter brug:

 1. Sluk vibrator ved at trykke på OFF knappen på den lille remote
 2. Vask under varm hane
 3. Brug eventuelt rengøringsspray til sexlegetøj
 4. Lad dem tørre
 5. Oplad vibrator med USB-kabel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “To Farvede Bækkenbundskugler og Vibrator Æg”