Viser 1–12 af 35 resultater

Kvalitets vibratorer til lave priser

Lyder det godt med en god kvalitets vibrator til en lav pris, så er du kommet til det helt rigtige sted. I denne kategori finder du nemlig nogle af de vibratorer, som vi har valgt at sætte ned i pris, så der er noget til alle og enhver pengepung. Kvaliteten er akkurat lige så høj, som vores almindelige vibratorer. Du finder både G-punkts vibratorer og de berømte rabbit dildoer her. Læs mere

Tilbud
Tilbud
-34%
-53%
DKK 95,00 DKK 45,00
-31%

Rabbit Vibrator

Rabbit vibrator i sølv

DKK 499,00 DKK 345,00
-43%
DKK 395,00 DKK 225,00
-34%

G-punkts Vibrator

Lilla G-punkts vibrator

DKK 295,00 DKK 195,00
-23%
DKK 450,00 DKK 345,00
-30%
DKK 495,00 DKK 345,00
-21%
-30%

Rabbit Vibrator

Silikone rabbit vibrator

DKK 495,00 DKK 345,00

Hvorfor købe sexlegetøj på tilbud?

Hvis du er vild med at gøre et godt kup, hvorfor skulle det så ikke gælde sexlegetøj? Personligt synes vi, at det er fedt at finde en vibrator eller andet sexlegetøj til en billigere pris. Derudover så kan du måske også eksperimentere med at køb noget, som du normalt ikke ville købe, fordi du var i tvivl om, hvorvidt det var noget for dig.

Vi bryster os jo af at være Danmarks billigste og bedste forhandler af sexlegetøj. Men derfor kan det stadig være lækkert at finde noget, der er endnu billigere, fordi det er sat ned. Der kan være forskellige årsager til, at vi sætter nogle af vores produkter ned en gang imellem. Ofte hænger det sammen med, at vi gerne vil gøre noget ekstra for jer, hvorfor de kommer på tilbud. Andre gange skal der gøres plads til nye produkter, og derfor kommer andre på tilbud. Årsagen ændrer ikke på, at det kan være fedt at finde en vibrator i høj kvalitet til en lav pris.

Er vibratorene i samme kvalitet som de andre, der ikke er på tilbud?   

Ja, de er i samme høje kvalitet. De fleste af de varer, der ligger under tilbudskategorien er almindelige varer, som bare er sat ned i pris. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om, hvorvidt de er lige så gode og om vibratordelen er lige så kraftig som de andre vibratorer – for det er de.

Vi har nøje udvalgt alle vores produkter og det er alle nogen som vi kan stå inde for. Derfor kan du roligt købe en vibrator på tilbud og være sikker på, at den virker som den skal.

Hvilke vibratorer findes der?

Udvalget af vibratorer er kæmpe stort. Der findes et hav af forskellige vibratorer, og der findes helt sikkert også én eller flere, som der vil falde i din smag. Generelt findes der fem forskellige kategorier; klitoris vibratorer, rabbit dildo vibratorer, vibrator æg, G-punkts vibratorer og almindelige vibratorer.  

Puh, det kan måske lyde det at være en jungle at finde rundt i, men bare rolig, det er slet ikke så komplicerede, som det kan lyde. Generelt kan du jo bruge din vibrator på lige præcis den måde, som du har lyst til. De er ofte formet på en bestemt måde, for at give dem en bestemt funktion. Derfor er en G-punkts vibrator formet, så den rammer dit G-punkt, hvilket kan være en smule sværere med en almindelig vibrator eller en dildo.

Udseendet på en vibrator varierer lige så meget som funktionerne. De kommer i mange forskellige former, farver og faconer. Derfor finder du helt sikkert også én, som du lige falder for.

Klitoris vibratorer

Har du, som mange andre kvinder, svært ved at få en vaginal orgasme? Ikke alle kvinder kan opnå at få en vaginal orgasme ved samleje. Det kan nemlig være svært at ramme G-punktet. Der findes flere forskellige ting, som du kan gøre. Den ene er, at du kan anskaffe dig en G-punkts vibrator. Noget andet som du kan gøre, det er at bruge en klitoris vibrator. Får du en klitoris orgasme, bliver du mere følsom, og du vil derfor få lettere ved at få en vaginal orgasme.

Der findes forskellige former for klitoris vibratorer. De findes fra små og diskrete og til større og kraftigere vibratorer. De helt små bullet vibratorer ligner næsten en læbestift og du kan have den med alle steder, uden at nogen opdager, at du går rundt med et stykke sexlegetøj. Den har en fin vibrering og bruges især sammen med et andet stykke sexlegetøj eller ved samleje med en partner.

De større klitoris vibratorer, som wanden, har en kraftig motor og vibrationerne er derfor derefter. Ofte kan du regulere hastigheden, så du selv bestemmer hvor meget styrke der skal være. Du får derfor et mere komplet stykke sexlegetøj med sådan en klitoris vibrator, men sandheden er, at det er sjovest at have begge slags, alt efter humør.

Vibratoren med de lækre ører

Du har måske hørt om rabbit vibratoren før. Den blev verdenskendt, da den var med i et afsnit af sex and the city. Og det er altså ikke uden grund, for den giver nemlig en fantastise stimulering og vidunderlige orgasmer.

En rabbit dildo vibrator stimulerer dig både indvendigt og udvendigt på samme tid. De små ører, som gjorde den berømt, stimulerer klitoris imens dildo stykket stimulerer dig indvendigt. Ofte er der også små kugler inde i skaftet af dildoen, der bevæger sig, for at give endnu mere stimulering.

Vibrator til par leg

Et vibrator æg er sjovest at bruge sammen med en partner. Lad ham eller hende styre det, imens du har ægget oppe i dig. Med fjernbetjeningen bestemmer din partner, hvornår du pludselig bliver stimuleret af vibrationerne. Det er enormt frækt og har du ægget i ud i offentligheden, så kan det udvikle sig til at blive en meget pirrende aften.

G-punkts vibratorer og almindelige vibratorer

Som nævnt ovenfor, s kan det være svært at få en vaginal orgasme. Det kan det både ved samleje eller hvis du bruger en dildo. I det tilfælde kan vi anbefale, at du prøver en G-Punkts vibrator. Det særlige ved en G-punkts vibrator er, at skaftet er formet, så det kan ramme dit G-punkt. Vibratordelen stimulerer G-punktet og det mærkes helt fantastisk.

Sexlegetøj øger lysten til sex

Det er sundt og sjovt at have et aktivt sexliv om det er alene eller sammen med en partner. Kun 38,8 % af de adspurgte mænd og 45 % af kvinderne svarer ja til at de har fået dækket deres seksuelle behov det seneste år, ifølge SEXUS, verdens største befolkningsundersøgelse om seksualitet. Det er derfor langt under halvdelen, af kvinder og mænd, der føler at de er tilfredse med deres sexliv.

Det kan sexlegetøj hjælpe med. Mere sex avler oftest mere sex. Eksperimenter du med sexlegetøj, så er du allerede godt på vej til et mere aktivt sexliv og hvis flere investerede i deres sexliv, så ville procentdelen forhåbentlig være højere.

Tilføjet til indkøbskurven