Viser alle 7 resultater

Glidecreme og kondomer på tilbud

Vi ved alle sammen at vi skal bruge kondom, når vi har sex med flere forskellige partnere og når vi ikke ønsker at det skal medføre en graviditet eller sygdomme. Det skal hvert fald ikke være prisen, der får dig til at fravælge at bruge kondom, og derfor finder du både glidecreme og kondomer på tilbud her.

Glidecreme er et must, hvis du skal dyrke anal sex, men vidste du, at det også gør almindeligt samleje så meget bedre? Se vores udvalg af glidecremer på tilbud her. Læs mere

-37%
-39%
-29%
-35%
DKK 100,00 DKK 65,00
-35%
DKK 100,00 DKK 65,00
-39%
-25%
DKK 100,00 DKK 75,00

Hvorfor købe glidecreme og kondomer på tilbud?

Du bør altid have kondomer med dig, hvis du tænker at skulle dyrke sikker sex med en partner. Og ikke ønsker hverken graviditet eller nogen sex overførte sygdomme. Men vi ved at det kan være svært at huske. Og at det kan være mange andre grunde til, at mange ”glemmer” at bruge det vigtige kondom.

Mange historier og forklaringer går på, at det er ubehageligt at have på. Andre på at manden ikke kan mærke noget, når han har et kondom på. Vi vil gerne argumentere for, at med det rigtige kondom i den rigtige størrelse, så mærkes det kun minimalt, at du har et kondom på.

Der er nemlig stor forskel på mærkerne, tykkelsen og hvilken størrelse. Vælger du først det helt rigtige kondom til dig, så vil du opleve, at det føles langt bedre og mere ”naturligt” at bruge kondom.

Hvordan vælger man det rigtige kondom?

Det rigtige kondom vælger du ved at måle penis. Hvis du er som mænd eller drenge er flest, så har du nok lavet den beregning før. Og herefter vælger du det kondom, som passer i størrelsen. Skal du have et kondom i størrelse small, så er det ikke noget som du skal være flov over eller føle er pinligt.

Med det rigtige kondom føler du dig nemlig meget mere selvsikker i sengen, og du kan derfor give din partner en ordentlig tur, nu hvor kondomet sidder som det skal. Der findes også flere forskellige tykkelser på kondomer. Ofte vil man gerne have et kondom, der er så tyndt som muligt. Men hvis du ved, at du skal dyrke meget vild se eller anal sex, så kan det være en god idé, at vælge et i en medium tykkelse, for at sikre, at det ikke springer.

Kondomer der springer eller går i stykker, sker oftest fordi det ikke har været den rigtige størrelse. Det giver næsten sig selv, at et kondom kan ryge af, hvis det er alt for stort. Men bruger du et kondom, der er for lille, så risikerer du at det sprænger. Derfor gælder det både om, at finde et kondom der passer i længden, men også i bredden.

Og der findes næsten lige så mange forskellige slags kondomer, som der findes penisser. Der er hvert fald også et der passer lige præcis til dig. Køb gerne en helt masse forskellige kondomer og prøv dem af. Selvom at de burde passe med de mål, som du selv har taget, så kan de variere en smule. Derfor bør du prøve nogen forskellige af – og det er jo ikke helt skidt at skulle dyrke en masse sex, for at finde det rigtige kondom, vel.

Er det virkelig nødvendigt med glidecreme?

Det korte svar er ja. Har du det ligesom mange andre og tænker at det er unødvendigt at bruge glidecreme, så tager du fejl. Man kan naturligvis sagtens dyrke sex uden, men det er bare helt fantastisk, når man bruger glidecreme. Det giver en helt anden fornemmelse og måden, som penis eller et stykke sexlegetøj bare glider på, gør det til en helt anden oplevelse.

Der er selvfølgelig nogen situationer, hvor det er mere nødvendigt med en god glidecreme end andre. Når du skal dyrke anal sex, så er det nødvendigt at bruge en god glidecreme, da anus ikke selv producerer noget naturligt glidemiddel. Med en glidecreme så undgår I sår, rifter og andre gener og I kan let og smertefrit ”komme til sagen”. Har du endnu ikke udforsket anal sex så meget, så kan du læse mere i dette blogindlæg om hvordan du kommer godt i gang.

Glidecreme til alle lejligheder

Ligeledes er det helt afgørende at bruge en god glidecreme, hvis man er til fisting. De fleste ved godt, at det kræver noget ekstra, og det er bestemt ikke noget som man bare skal springe ud i. Det kræver meget tålmodighed og træning.

Men også ved almindeligt vaginalt samleje går det sex oplevelsen ekstra god, når I bruger glidecreme. Også her undgår i rifter eller andre gener, og I kan gå virkelig hårdt til den. Også ved onani kan det være en virkelig god oplevelse at bruge glidecreme. Bruger du bare klør fem eller et stykke sexlegetøj, så kan det gøre stimuleringen så meget bedre, når du ikke kører hud mod hud eller legetøj mod hud. Den glidende fornemmelse øger det pirrende og frække.

Det er vigtigt at sige, at bruger du sexlegetøj, så skal du som tommelfingerregel bruge en vandbaseret glidecreme. Men som med alle andre regler, så findes der undtagelser. Er dit sexlegetøj af enten glas eller metal eller noget tredje, der ikke er silikone eller plast? I de tilfælde kan du godt bruge en silikonebaseret glidecreme. Grunden til at du ikke må bruge en silikonebaseret glidecreme til legetøj af silikone, er fordi, at du ødelægger overfladen. Den vil blive meget fedtede og svær at rengøre og med tiden vil det helt ødelægge den.

Kondom og glidecreme sammen

Som tidligere nævnt så kan man desværre risikere at kondomet sprænger, også selvom at man har valgt et i den helt rigtige størrelse. Idet kondomet er tyndt og lavet i et lidt skrøbeligt materiale, så kan det ske. Uheldet sker dog meget ikke nær så ofte, hvis du bruger glidecreme. Glidecremen gør det, at kondomet bare glider frem og tilbage og ikke nær så let vil ”sidde fast”.

Du øger dermed chancen for at der ikke sker nogen uheld, hvis du bruger kondom og glidecreme på samme tid. Den glidende fornemmelse gør også, at du som mand ikke lægger nær så meget mærke til, at du har et kondom på.

Tilføjet til indkøbskurven