Viser alle 5 resultater


Har du hørt om fleshlights, men endnu ikke selv prøvet en, så er det simpelthen bare med at komme i gang. De findes i et hav af forskellige udformninger og med forskellige stimuleringer og vigtigste af alt – så er fleshlights den bedste måde, at give sig selv en orgasme på. Der er intet mærkeligt i, at ville give sig selv det bedste håndjob. Hvorfor ikke gøre oplevelsen det bedre, når det nu er muligt med fleshlight på tilbud? Der findes også de helt nye onani æg, som man også bruger til håndjobs, som er helt fantastiske. Læs mere

-29%
DKK 695,00 DKK 495,00
-30%

Fleshlight

Fleshlight vagina

DKK 565,00 DKK 395,00
-29%
DKK 345,00 DKK 245,00
-42%
DKK 345,00 DKK 200,00
-30%

Onani æg og sleeves

Onani sleeve

DKK 179,00 DKK 125,00


Gør onanioplevelsen bedre med sexlegetøj på tilbud

Vi kender det alle sammen, det er dejligt at give sig selv (eller modtage) et håndjob. Skal det gå hurtigt, så kan det naturligvis sagtens ordnes med klør fem. Men har du lidt mere tid og vil du gerne gøre lidt ekstra ud af dit håndjob, så er der et hav af forskellige stykker sexlegetøj, som du kan bruge.

Alle stykker sexlegetøj, som fleshlights eller onani sleeves kan med fordel bruges til sololeg. Men kan også sagtens inddrages til en fræk tur i dobbeltsengen. Brug for eksempel onani sleevet under forspillet og oplev, hvordan din partner bliver meget tilfreds, når din penis er ekstra fyldig og klar.

Er en fleshlight på tilbud lige så god som en almindelig?

Det korte svar er JA! Du behøver slet ikke at bekymre dig om, hvorvidt du køber noget i en dårligere kvalitet, bare fordi at det er på tilbud. Vi kan fortælle, at du kan være helt rolig, når du handler fra vores tilbudskategori.

De varer som vi har i vores tilbudskategori, er i præcis samme høje standard og kvalitet som alle vores andre vare. Når du finder et lækkert stykke sexlegetøj på tilbud, som fx. en fleshlight, så er du egentlig bare heldig, at du får det til en langt billigere pris.

Men hvorfor kan du finde nogle af vores bedst sælgende produkter på tilbud? Der kan være forskellige årsager til, at vi sætter produkterne på. Det hænger ofte sammen med, at vi gerne vil gøre noget godt for jer, kunder. Andre gange kan det være fordi, at der skal være plads til andre varer. Uanset hvad, så kan du altså gøre dig et rigtig godt kup, hvis du kigger i vores tilbudskategorier en gang.

Mange forskellige stimuleringsmuligheder

En af de helt store fordele ved at bruge sexlegetøj til onani, er den at du bliver stimuleret på en helt anden måde end du kan gøre selv. Når du bruger sexlegetøj, som fx en fleshlight på tilbud, så gør du lidt mere ud af selve oplevelsen. Og det vil du helt sikkert mærke, når du får den vildeste orgasme.  

De forskellige fleshlights er formet så de giver hver sin stimuli. De fleste fleshlights kommer i tre forskellige udgaver; en mund til blowjobs, anus til anal sex og en vagina til vaginal sex. Åbningerne er forskellige alt efter hvilken legemsdel, de skal ligne. Derudover så er selve det sleeve, der er inde i din fleshlight også udformet på forskellig vis. Hver udgave har hver bestemte riller, nubre eller spikes, der giver en helt særlig følelse.

Fleshlighten består af en form for penis sleeve. Du tager det let ud af holderen, når du skal rengøres. Derudover så kan jeg også give dig et rigtig godt tip. Du kan nemlig lune penis sleevet under den varme hane, for at få en lækker og lun og anderledes stimulering.

Det absolut vigtigste, når du bruger din fleshlight er at bruge en masse god vandbaseret glidecreme. Det giver den bedste følelse, når penis bare glider let og ubesværet op og ned i den stramme fleshlight.  

Onani sleeves – hvad kan de?

Uanset om du bruger en fleshlight eller et onani sleeve, så kan du give dig selv et helt fantastisk håndjob. En fleshlight er der måske gjort lidt mere ud af udseendet, men et onani sleeve, kan sagtens føles mindst lige så godt.

Et onani sleeve er faktisk det, som er indeni en fleshlight. Det er lidt som en stor penis ring, hvis du kender sådan en? Et sleeve er, som der ligger lidt i navnet, nærmest et hylster eller ærme, som du putter på penis. Det er stramt og i et lækkert materiale, så det føles rigtig lækkert på penis.

Der er ofte forskellige former for nubre eller riller indeni, så det giver de lækreste stimuleringer.

Brug en smule glidecreme sammen med, og det vil helt sikkert være et af de bedste håndjobs, som du har fået. Som med en fleshlight, så kan du også varme penis sleevet. Det giver  nemlig en anden form for stimulering, når du bruger et lunt sleeve ved onani.

Brug et onani produkt sammen med en partner

Alle vores onaniprodukter, fleshlights og onani sleeves kan i sagens natur bruges til sololeg. Men vidste du, at det også kan være rigtig frækt at inddrage dem i dobbeltsengen? Brug gerne dit onani seleve under forspil med din partner og vær fuldstændig klar og tændt, når din partner først har brugt sleevet på dig.

Når du først er blevet ”varmet” godt op med et onani produkt, så vil din penis være både meget erigerede og hård, hvilket din partner med garanti vil være lykkelig for.

Om du onanerer eller har sex med en partner, så er det sundt at have et aktivt sexliv. Det er godt for helbredet og hvorfor ikke hjælpe sundheden lidt på vej på en sjov måde så.

Gør et godt kup i vores tilbudskategori

Vi kender det alle sammen, vi har lyst til at købe noget nyt. Måske noget nyt tøj, måske noget nyt gear til vores bil. Men det kan også være noget frækt sexlegetøj. Du får rigtig meget for pengene her hos os. Men især i vores tilbudskategori kan du gøre et rigtig godt kup. Du kan enten få råd til det stykke sexlegetøj, som du har haft lyst til i lang tid, eller du kan købe et ekstra fordi, det er så billigt. Uanset hvad du vælger, så kan du være helt sikker på at kvaliteten og produkterne er i top.

Derudover så sender vi dem hurtigt og diskret. Der er altså ingen der får af vide, at du lige har bestilt et stykke sexlegetøj, og når det bliver leveret er det i en meget diskret pakke. På den måde kan du gemme dine frække fantasier til soveværelset og kun fortælle det til dem, som du har lyst til, der skal vide det.

Tilføjet til indkøbskurven