Viser alle 7 resultater

Bækkenbundskugler på tilbud

Bækkenbundskugler er et must-have, når du laver dine (daglige eller ugentlige) knibeøvelser. Hvorfor så det, tænker du måske? Grunden er den, at det er op til 10 gange så effektivt, at lave knibeøvelser med bækkenbundskugler end uden. Er du stadig i overvejelsesfasen, om det nu er noget for dig? Så tøv ikke længere. Find et par bækkenbundskugler på tilbud her, og læs mere om hvordan du træner dig til en stram og sund bækkenbund. Læs mere

Tilbud
DKK 370,00 DKK 225,00
-35%

Bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler 3 stk

DKK 300,00 DKK 195,00
-50%
DKK 300,00 DKK 150,00
-57%
DKK 300,00 DKK 130,00
-36%
DKK 195,00 DKK 125,00
-36%

Bækkenbundskugler

Sorte bækkenbundkugler

DKK 195,00 DKK 125,00
-36%
DKK 195,00 DKK 125,00

Hvorfor skal jeg træne min bækkenbund?

Som med alle andre muskler i kroppen, så skal også bækkenbunden trænes. Når du har en sund og stærk bækkenbund, så er der flere helbredsmæssige fordele. Blandt andet kan du forhindre inkontinens og andre relaterede problemer. Lider du allerede af inkontinens, så bør du helt sikkert komme i gang med at træne din bækkenbund, da det kan afhjælpe problemet.  

Knibeøvelser, som er de øvelser du laver for at træne din bækkenbund, er ikke kun for gravide og kvinder, der lige har født. Alle kvinder bør træne deres bækkenbund. Udover de helbredsmæssige fordele, så er der også den store gevinst, at du vil opleve større følsomhed i underlivet. Når du strammer hele din bækkenbund op, så strammes underlivet. Jo strammere og stærkere dit underliv er, jo større følsomhed vil du opnå. Og jep, jo mere følsom du er, jo mere vil du naturligvis også kunne mærke under sex.

Mange kvinder har svært ved at få en vaginal orgasme. Det kan der være forskellige årsager til, men en af løsningerne kan være, at træne sit bækken sundt og stramt. Det er hvert fald et forsøg værd, om det ikke kunne hjælpe med nogle få daglige øvelser.

Bækkenbundskugler fra tilbudskategorien  

Uanset om du allerede laver dine knibeøvelser eller om du ikke er kommet i gang endnu, så kan du helt sikkert gøre et godt køb her. Køber du dine bækkenbundskugler på tilbud, så behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt kvaliteten er. For selvom bækkenbundskuglerne er på tilbud, så har de samme høje kvalitet resten af vores produkter på siden.

Når du nu kan få fat i et par bækkenbundskugler på tilbud, så kunne det være oplagt at købe enten et helt træningssæt eller to forskellige. Træner du ofte din bækkenbund og laver dine knibeøvelser med bækkenbundskugler, så vil du hurtigt mærke en fremgang. Derfor kan det være en god idé, at anskaffe sig bækkenbundskugler med et forskelligt antal kugler samt tyngde. På den måde har du nemlig flere redskaber, så du kan blive ved med at udfordre dig selv.

Der kan være forskellige årsager til, at vi sætter nogle af vores priser ned. Det kan være, at vi synes at skal forkæles lidt ekstra på nogle produkter, som er rigtig gode. Men det kan også være, at der skal gøres plads til nye produkter. Uanset hvad så kan du gøre et godt kup og få nogle lækre produkter hjem til en ekstrem lav pris.

Hvordan bruger man bækkenbundskugler?

Er du nybegynder og har aldrig rigtig lavet knibeøvelser før, så kan det være en god idé, at starte blidt ud.  Det kan du gøre ved enten at vælge en lille og let bækkenbundskugle, hvor der kun er en enkelt på. Eller du kan vælge at starte ud uden.  Uanset hvad, så starter et knib omme fra endetarmen. Lad som om at du skal holde en prut inde og stram op omme fra endetarmen og frem. Når du laver dit knib så skal du holde det i nogle sekunder før du igen giver slip. Når du har gjort det, så er det faktisk en knibeøvelse.

De fleste og det mest effektive er, når du gentager denne øvelser i et par min. Hold dit knib i 20 sekunder og giv så slip i ti. Når du har gjort det x antal gange, så er din bækkenbundstræning ofr i dag allerede overstået. Ja, det er ret let og det kan jo gøres overalt. Træner du derhjemme, så kan du naturligvis bruge din bækkenbundskugle. Men træner du i stedet på arbejdet, så kan du jo let lave dine bækkenbundsøvelser imens du er i gang med noget andet. Der er altså ingen undskyldning,

Når du så bliver rigtig øvet, og du let kan lave dine knibeøvelser med den lette bækkenbundskugle, så er det ved at være tid til at gå en kugle størrelse og vægt op. Her er det jo især smart, hvis du har købt et træningssæt eller flere forskellige bækkenbundskugler fra start, for så har du jo allerede næste træningsredskab derhjemme.

Går du fra en enkelt kugle til to sammenhængende kugler, så vil du straks kunne mærke forskel. Men effekten vil også vise sig rigtig hurtigt. Når du er blevet meget trænet, så kan du sagtens øve dig i at gå rundt med dine bækkenbundskugler oppe i dig imens du laver noget andet. Det smarte ved knibeøvelserne er jo netop, at du kan lave noget imens du træner. Tag f.eks. opvasken eller noget andet imens du træner din bækkenbund.

Brug lidt glidecreme

Det kan være en rigtig god idé at bruge lidt glidecreme, når du skal føre dine bækkenbundskugler op. Tag blot en lille klat og mærk hvordan de let sidder rigtigt. Det er vigtigt, at det er en vandbaseret glidecreme, hvis dine bækkenbundskugler er af silikone. Bruger du en vandbaseret vil overfladen blive ødelagt, hvilket er så ærgerligt.    

Når du nu alligevel har gang i glidecremen, så husk den lige til du skal dyrke sex med din partner næste gang. For sex med glidecreme er bare så meget bedre end uden. Nu hvor du er blevet god til at lave dine bækkenbundsøvelser. Og dit bækken og underliv er blevet stramt og stærkt, så kan du garanteret også mærke forskel, når du dyrker sex enten med en partner eller solo. Derfor bør du også lige gøre dig selv den tjeneste at bruge glidecreme, for at gøre hele oplevelsen endnu bedre.

Gravid eller har du lige født?

Selvom det er alle kvinder der bør lave deres daglige knibeøvelser, så er det især vigtigt at du som gravid eller dig som lige har født også husker at lave jeres knibeøvelser. Dit bækken er under et enormt pres, og du kan undgå mange gener under graviditet og efter, hvis du har et sundt og stærkt bækken.

Tilføjet til indkøbskurven