Viser 1–12 af 15 resultater

Anal sexlegetøj tilbud

Tænder du på anal sex, og ønsker du at dyrke frække anal lege med sexlegetøj, så er du kommet til det helt rigtige sted. For du finder en masse forskelligt frækt sexlegetøj her hos os. Vi har altid faste lave priser, og i denne tilbudskategori, finder du sexlegetøj i høj kvalitet, som vi har sat yderligere ned. Derfor kan du også tage flere chancer, når du skal finde dit næste stykke legetøj, når prisen er så lav. Se vores store udvalg nedenfor. Læs mere

-34%
DKK 295,00 DKK 195,00
-44%
DKK 195,00 DKK 110,00
-34%
-42%
DKK 225,00 DKK 130,00
-49%
DKK 185,00 DKK 95,00
-46%

Anal Plug

Mini anal plug

DKK 120,00 DKK 65,00
-27%
-36%

Anal sexlegetøj tilbud

Sort vibrerende anal plug

DKK 195,00 DKK 125,00
-39%
-22%
DKK 250,00 DKK 195,00
-41%
DKK 195,00 DKK 115,00
-24%
DKK 135,00DKK 195,00

Hvem kan bruge analt sexlegetøj?

Både kvinder og mænd kan få rigtig meget ud af, at bruge sexlegetøj til anal leg. Uanset om man er mand eller kvinde og om ens partner er kvinde eller mand, så er det frækt og måske en smule forbudt at dyrke anal sex. Det vigtigste når I skal dyrke anal sex, er at I er tålmodige, og at I sørger for at bruge rigelige mængder glidecreme.

Er I nye inden for anal sexlegetøj, så er det oplagt at finde et stykke sexlegetøj, der falder I jeres smag. Vores udvalg er stort også i tilbudskategorien, hvorfor der helt sikkert, er noget for jer. Med den endnu lavere pris, kan I måske både tage et sikkert valg i vores almindelige udvalg, samt et mere vovet valg fra tilbudskategorien.

Er anal sexlegetøj på tilbud lige så godt som andet sexlegetøj?

Vi vælger altid nøje alt vores sexlegetøj. Vi udvælger ud fra flere parametre, hvor kvalitet altid er en af dem. Derfor kan du altid være sikker på, at det legetøj du finder her hos os, er i en virkelig god kvalitet til en lav pris. En gang imellem vælger vi at sætte prisen yderligere ned på nogle af vores produkter. Derfor er der altså tale om helt regulære produkter, hvor prisen er nedsat.

Der kan være forskellige grunde til, at vi har sat prisen ned. Måske vi synes, at I skal have muligheden for at få øjnene op for noget spændende sexlegetøj. Det kan også være fordi, at vi skal have plads til nye produkter. Uanset hvad så kan I være helt trygge ved at købe sexlegetøj på tilbud.

Hvordan bruger man anal sexlegetøj?

Der findes rigtig meget forskelligt sexlegetøj til anal leg. Der findes alt fra anal plugs, til anal kæder, til dildoer og vibratorer og prostata stimulatorer. Der er altså virkelig noget for enhver smag. Det vigtigste, når du bruger anal sexlegetøj eller dyrker anal sex er glidecremen. Du og I får en meget bedre oplevelse, når I bruger rigelige mængder glidecreme. På den måde undgår I rifter og andre smerter. Derudover er det også rigtig godt, at have en god portion tålmodighed.

Derfor nyder du anal sex uanset om du er kvinde eller mand

Én af grundene til at du nyder at blive stimuleret analt, om du er kvinde eller mand, er fordi, at endetarmen og anus er meget følsom. Anus er, som klitoris, fyldt med en masse nerveender, hvorfor det er så følsomt.

For kvinden får hun en indirekte stimulering ved anal sex. Det kan lyde komplicerede, men i korte træk så stimuleres klitoris, når hun penetreres analt. Hmm, klitoris tænker du nok, jamen hvordan det? Klitoris som du kender, er jo den lille ”ært”, men den går faktisk ret langt op i kroppen, og rammer væggen mod endetarmen.

Når du som mand bliver stimuleret analt, så er det så godt, fordi prostata bliver stimuleret. Prostata sidder nogle centimeter oppe i endetarmen og hæver en smule, når du bliver stimuleret og ophidset. Du kan opnå de vildeste orgasmer, når du dyrker anal sex som mand. Har du ikke prøvet det før, og er lidt tøvende, så bør du simpelthen springe ud i det alligevel. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.     

Sådan kommer du i gang med at dyrke anal sex

Har du ikke tidligere dyrket anal sex, eller er du stadig nybegynder, så kan det være lidt skræmmende at bruge sexlegetøj. Men du behøver slet ikke at være nervøs, for det kan faktisk være en rigtig god idé at blive fortrolig med anal sex ved at bruge sexlegetøj. Der findes blandt andet træningssæt, der består af et antal anal plugs. De har ofte en dråbeform, så de stimulerer dig bedst muligt.

De anal plugs der er med, kommer i forskellige størrelser. Du har derfor muligheden for at bruge lige præcis den størrelse plug, som du er fortrolig med. Når du er blevet mere øvet, så kan du gå en størrelse op, og er du i humør til en blid stimulering, så kan du bruge en lille plug. Med et træningssæt behøver du ikke anskaffe dig flere forskellige anal plugs med det samme, du køber blot et samlet sæt. Læs også vores blogindlæg her, hvordan du kommer godt i gang med at dyrke anal sex.

Udforsk dig selv og din partner

Uanset om du er nybegynder eller har hele sengebordsskuffen fyldt op med sexlegetøj, så er det sundt at eksperimentere med sexlegetøj. Når du udforsker hvad der tænder dig, hvad der tilfredsstiller dig og hvad du godt kan lide, så lærer du mere om dig selv. Når man har et aktivt sexliv, om det er solo eller med en partner, så er det godt for dit helbred.

Du kommer tættere på din partner, når I taler åbent om, hvad der tænder jer. Syntes I at det kan være svært at åbne op, så lav eventuelt et rollespil. Her kan I begge få et frirum til at ”være” en anden. Derpå får I måske lettere ved at gøre det, som I mangler modet til at gøre, når I ikke leger rollespil. Vi har også en masse frække kostumer, der kan hjælpe jer på vej, hvis I ønsker at prøve rollespil.

Anal sex med sexlegetøj

For lige at opsummere så kan det være virkelig lækkert at bruge sexlegetøj, når du eller I skal dyrke anal sex. Du kan selvfølgelig bruge det til at få de vildeste orgasmer og til at tilfredsstille dig selv og din partner. Men du kan også bruge anal sexlegetøj til at blive mere fortrolig med at dyrke anal sex med en partner. Det kan være rart at bruge et lille stykke sexlegetøj, inden du går i gang med anal sex med din partners penis. 

Tilføjet til indkøbskurven