The Cowgirl Premium Riding Sex Maskine

DKK 9.990,00

 • Kraftig sexmaskine i god kvalitet
 • Sadel af kunstlæder
 • Udskiftelige dele af silikone
 • Styres med fjernbetjening eller app
 • Skridsikker bund

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E28521 Kategorier: , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Kraftig sexmaskine i god kvalitet
 • Sadel af kunstlæder
 • Udskiftelige dele af silikone
 • Styres med fjernbetjening eller app
 • Skridsikker bund

Læs Mere

Beskrivelse

The Cowgirl Premium Riding Sex Maskine – en ridetur udover det sædvanlige

Med The Cowgirl kan du se frem til en uforglemmelig ridetur. Denne moderne sexmaskine tilbyder dig en erotisk oplevelse uden lige. Designet til din nydelse og komfort, består The Cowgirl Premium Riding Sex Maskine af en perfekt udformet sadel i kunstlæder, hvorpå udskiftelige dele kan fastsættes.

Med maskinen kan du vælge mellem forskellige vibrationsmønstre, hastigheder og rotationer. Du bestemmer selv, om du vil bruge den tilhørende fjernbetjening eller den smarte app til at styre legene. Sex maskinen er til dig, der ønsker det ultimative sexlegetøj til soveværelset.

Sådan bruger du The Cowgirl Premium Riding Sex Maskine

Selvom sexmaskinen kan virke som en stor mundfuld, er den både nem og hurtig at sætte op. Derefter kan du vælge mellem at styre den med fjernbetjeningen eller appen Feel Me. Begge dele er meget intuitive at bruge, og du kan let opnå, den præcise stimulering du ønsker. Særligt fjernbetjeningens skrueknapper, lader dig justere intensiteten helt perfekt.

Du får også to forskellige dele med, når du køber sexmaskinen. Silikonedelene kan let tages af og på, alt efter hvad du er i humør til. Uanset hvilken du vælger, er det dog vigtigt, at du husker at bruge en god vandbaseret glidecreme, så du får den bedste oplevelse med din sexmaskine.

Hvorfor vælge en sexmaskine som denne?

Du skal vælge The Cowgirl Premium Riding Sex Maskine fordi den giver en unik stimulering og oplevelse, som du ikke får med noget andet sexlegetøj. Maskinen er det modsatte af den trend inden for sexlegetøj, der skaber små og diskrete vibratorer, der helst skal gemmes væk. Denne sexmaskine er her med alt sin kraft – og den er ikke bange for at vise sig frem!

Maskinen lader dig side i en cowgirl position, mens du får intens stimulering både udvendigt og indvendigt, som du er i fuld kontrol med. Denne form for stimulering er der ikke andet sexlegetøj, der kan give dig. Denne sexmaskine er for dig, der ønsker en oplevelse udover det sædvanlige.

Fjernstyret for fuld kontrol

Til maskinen er der tilkoblet en simpel fjernbetjening. Ledningen er lang, og du vil derfor let kunne bruge den, uanset hvordan du sidder på sexmaskinen. Fjernbetjeningen har en knap, hvorfra du skifter mellem de 6 forskellige vibrationsmønstre samt to skrueknapper.

Skrueknapperne lader dig justere intensiteten af henholdsvis vibrationen og rotationen. Du kan også vælge at bruge appen Feel Me. Denne fungerer på samme måde, men kan også bruges på afstand (op til 9 meter). Det er altså en ekstra fræk feature, hvis du ønsker, at din partner skal have lov til at styre din ridetur, selvom han eller hun ikke er sammen med dig.

Lækker kvalitet og funktionelt design

The Cowgirl Premium Riding Sex Maskine er blevet designet med komfort, funktionalitet og kvalitet i tankerne. Derfor vil du opleve en utrolig god komfort, når du sidder på sadlen, som også er udstyret med et skridsikkert underlag og et praktisk håndtag.

Selve sadlen er betrukket med kunstlæder, mens de udskiftelige dele er lavet af 100% kropssikker silikone af god kvalitet. Disse dele er naturligvis også blevet udtænkt med fokus på at give dig den perfekte stimulering både udvendigt og indvendigt.

Sådan passer du på din The Cowgirl Premium Riding Sex Maskine

The Cowgirl Premium Riding Sex Maskine er robust og holdbar, og vil derfor være en fast følgesvend igennem mange år. Det er dog vigtigt, at du passer godt på den, og sørger for en god hygiejne. De aftagelige dele skal efter brug vaskes. Dette gøres ved at skylle dem grundigt i varmt vand.

Du kan med fordel bruge en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for at opnå det bedste resultat. Sørg for at de er helt tørre, inden du pakker dem væk igen. Sadlen kan let tørres af med en våd klud. Maskinen skal ikke oplades, men sættes blot i en stikkontakt.

Detaljer
Vægt1800 g
Bredde

27,7 cm, Højde: 42,5 cm

Længde

34 cm

Batteri

På strøm – Tilsluttes en stikkontakt – 3 m ledning

Farve

Sort

Indhold

Sexmaskine med 2 silikone tilbehør, adapter til strøm og fjernbetjening

Materiale

ABS + Silikone

Mærke

The Cowgirl

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Sæt The Cowgirl til i stikkontakten
 2. Vælg og påsæt det ønskede silikone tilbehør (2 stk. medfølger)
 3. Brug vandbaseret glidecreme
 4. Vælg vibrationsmønster, rotation- samt vibrationsintensitet med fjernbetjening eller app

Efter brug:

 1. Tag silikone tilbehør af og skyl det grundigt i varmt vand
 2. Brug rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for at silikone tilbehøret er helt tørt, før du sætter på igen eller pakker det væk
Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af The Cowgirl Premium Riding Sex Maskine

 1. Anonym

  Noget helt andet!
  Var virkelig spændt på at få den her krabat hjem. Den kom med alt udstyret og var egentlig ret hurtigt at sætte op. Jeg prøvede at tænde den før jeg satte mig på og wow. Der er virkelig gang i den – og den er virkelig ikke lydløs. Det vidste jeg dog godt i forvejen men hold da op. Efter nogle virkelige sjove timer sammen må jeg sige at jeg er virkelig glad. Den kræver helt klart lidt øvelse og det tager tid at blive helt bekendt med den, men det er det hele værd. Men den er nok ikke til dig med følsomme underboer 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen