The Cowgirl – den ultimative sexmaskine

the cowgirl blogindlæg cover

The Cowgirl – den ultimative sexmaskine

Skal dit sexliv tages til nye højder? Så kan det være, at det er The Cowgirl, du skal have hjem i soveværelset. Denne sexmaskine er ikke bare noget almindeligt sexlegetøj. Det er en helkropsoplevelse, som du ikke kan undvære, når først du er hoppet på og har fået dit livs ridetur.

En sexmaskine er i mange henseender det modsatte af meget moderne sexlegetøj, der ofte har til formål at være småt og diskret. The Cowgirl er hverken lille eller diskret. Når den tændes, vil du ikke være i tvivl – den er her, og den er stolt af at være her! Få en unik og intens stimulering, som intet andet sexlegetøj kan give dig, og nyd en orgastisk ridetur hvor du har den fulde kontrol.

Rid dig til din orgasme

Der er ikke meget sexlegetøj, der kan give dig samme oplevelse som The Cowgirl. Den er helt unik, ikke bare i sin styrke, men også i den måde du bliver stimuleret på. Det meste sexlegetøj er håndholdt, og du kan derfor ikke ride det, som du kan denne sexmaskine. Samtidig med at du kan side i en cowgirl-stilling, så kan du nyde, hvordan dit eget valg af tilbehør stimulerer med intense vibrationer.

Er du blevet mere og mere nysgerrig på dette vidunder af en sexmaskine, så kan du blot blive ved med at læse. Vi kommer nemlig til at gennemgå alt, hvad der er at vide om The Cowgirl. Lær mere om, hvordan den virker, design og funktioner, samt hvad folkene bag havde af ønsker for deres moderne sexmaskine.

Hvad er The Cowgirl?

The Cowgirl er kort fortalt en sexmaskine. Det vil altså sige, at den hverken kan kategoriseres som en vibrator eller en dildo – og så alligevel. Man kan også vælge at kalde den for en mega-vibrator. Maskinen er nemlig udstyret med en kraftig motor, der kan få hele din krop til at ryste af nydelse. Det er altså det ultimative stykke sexlegetøj.

Det er samtidig et sexlegetøj, der er udstyret med den nyeste teknologi og er fremstillet af kvalitetsmaterialer udformet i et gennemtænkt og stilfuldt design. Der er altså tænkt over enhver detalje, så du får ikke bare en intens stimulering, men også et brugervenligt produkt.

the cowgirl sexmaskine vibrator

Tekniske detaljer

  • Materiale: Stål, plastik, silikone og kunstlæder
  • Mål: L42,5 x B34 x H27,7 cm
  • Vægt: 12,9 kg (med alt tilbehør)
  • Maksimal lydniveau: 98-108 dB
  • Strøm: Stikkontakt (adapter medfølger)

Styr din ridetur med app eller fjernbetjening

En moderne sexmaskine kommer selvfølgelig med sin egen app. Det er derfor op til dig, om du vil bruge den medfølgende fjernbetjening, eller om du vil hive din smartphone frem og bruge den til at bestemme styrken på din ridetur. Appen har en rækkevidde på op til ni meter, hvilket også betyder, at den er perfekt, hvis I er to om legen. Sæt dig til rette på The Cowgirl, mens din partner tager kontrollen med Feel Me-appen. Du får de samme funktioner og indstillinger, hvad end du bruger fjernbetjeningen eller appen. Appen har den fordel, at den er uden ledning.

Uanset hvad du vælger at bruge, får du altså vibrationsintensiteter, der går fra 1 til 10 samt seks forskellige vibrationsmønstre. Det smarte med appen er, at den har en pauseknap. Du kan altså sætte legen på pause, præcis når du ønsker det og selvfølgelig forsætte, hvor du slap, når du igen er klar. Både app og fjernbetjening har et meget brugervenligt interface, som du meget hurtigt lærer at kende.

Luksuriøse materialer og lækre former

Udover en brugervenlig fjernstyring får du også en sexmaskine, der er lavet med et lækkert og gennemført design. Den er altså også til dig, der ikke bare ønsker en effektiv stimulering, men også værdsætter et flot design fremstillet af lækre materialer. Derfor har The Cowgirl også en form, der både ser pæn ud, og som selvfølgelig er lavet med tanke på din komfort under rideturen. Sædet er håndlavet og er fremstillet af kunstlæder. Det er et blødt materiale, der ser eksklusivt og lækkert ud, samtidig med at det er nemt at gøre rent med en våd klud. Praktik og æstetik går altså op i en højere enhed.

I siden af sexmaskinen har den også et praktisk håndtag, der gør det nemmere at flytte på den, når den skal sættes frem og pakkes væk igen. Den er ligeledes udstyret med silikonekanter i bunden, hvilket sikrer dig en skridsikker sexmaskine, som du kan nyde uden nogen bekymringer – også når den er på sin maksimale styrke.

the cowgirl lone ranger silikone tilbehør

Vælg dit eget tilbehør

Når du køber The Cowgirl, får du to forskellige stykker tilbehør med, som du kan montere på maskinen. De er begge lavet af kropsvenlig silikone. Det er et materiale uden ftalater, og som har den dejlige kvalitet, at det er fleksibelt og har en meget blød og glat overflade.

Med de to stykker tilbehør kan du helt selv bestemme, hvilken form for stimulering du ønsker. Den ene er til udvendig stimulering. Den har et forhøjning på midten, som du kan sætte op mod skedeåbningen. Du kan også sidde, så den rammer omkring anus eller mellemkødet.

Udover forhøjningen er den også udstyret med en nubret overflade, der for eksempel er perfekt til stimulering af klitoris. Du kan med fordel eksperimentere med at få den varierende overflade til at ramme forskellige erogene zoner, mens du justerer vibrationsstyrke og -mønster. Det andet stykke tilbehør er til indvendig stimulering. Den indsætbare form har en længde på 8,9 cm og har den helt rette vinkel til stimulering af G-punktet. Også dette tilbehør har en nubret overflade, der kan give ekstra stimulering til klitoris.

Den moderne sexmaskine

Folkene bag den ultimative sexmaskine er det amerikanske firma Children of the Revolution. De har blandt andet også lavet populære sexlegetøjsbrands som Le Wand og b-vibe. Med en mission om at lave moderne og nytænkende sexlegetøj, der er inklusive i design og funktion, har de gentænkt sexmaskinen. Bag The Cowgirl og CotR står sexologen Alicia Sinclair. Hun skabte firmaet tilbage i 2015 med det formål at skabe en mere researchbaseret tilgang til udformningen og produktionen af sexlegetøj. I håbet om at sprede budskabet om at alle fortjener det bedste sexliv, som de kan få, skaber de moderne sexlegetøj af høj kvalitet.

Derfor er The Cowgirl også den moderne sexmaskine. I stedet for at fokusere på en maskinel frem-og-tilbage bevægelse har denne sexmaskine fokus på et varieret udvalg vibrationer, der med forskelligt tilbehør kan ramme enhver erogen zone. De har ligeledes taget sexmaskinen ind i det 21. århundrede med deres app Feel Me, der giver dig let og intuitiv styring.

Stor og larmende

Selvom The Cowgirl er en moderne sexmaskine, så er den stadig en sexmaskine. Det vil sige, at den er stor, og den er larmende. En støjsvag sexmaskine findes simpelthen ikke, og det går nærmest også imod sexmaskinens dna. En sexmaskine skal først og fremmest give dig den ultimative stimulering – og det er uanset, hvor meget, det larmer, når den gør det. Men selvom det er en rystende og larmende oplevelse, bliver din ridetur på denne sexmaskine helt uforglemmelig og noget, som du aldrig har prøvet før.

the cowgirl premium riding sex maskine

Unik og intens stimulering

Du har næppe prøvet et sexlegetøj, der stimulerer, ligesom denne sexmaskine gør det. Ikke nok med at du kan sidde på den i en cowgirl-stilling, så har du også en enorm kraft mellem benene, som du har den fulde kontrol over. Du kan nyde maskinens intense stimulering indvendigt, udvendigt eller begge steder på samme tid. Men bare rolig. Du behøver slet ikke at bruge den ekstra kraftige stimulering. Du har nemlig et stort spænd at vælge imellem, og som starter helt stille og roligt ud.

the cowgirl premium

En mega-vibrator

En sexmaskine som denne kan nærmest kaldes en mega-vibrator – både på grund af dens styrke og dens størrelse. The Cowgirl er det modsatte af de fleste andre vibratorer på markedet. Den er stor, larmende og mere kraftig end nogen af dem. Den er altså til dig, der ønsker at eje et sexlegetøj, som kan noget helt særligt, og som kan give dig en ekstra kraftig og unik stimulering. Udover vibrationer så stimulerer maskinen også med roterende bevægelser. Med fjernbetjeningen eller appen kan du styre de to former for stimulering hver for sig. Det betyder, at du kan nyde enten vibrationer eller de roterende bevægelser – eller du kan kombinere dem i forskellige styrker.

Hvorfor vælge The Cowgirl?

Hvis du er nået hertil, vil du helt sikkert også nu vide, at The Cowgirl ikke er et helt almindeligt stykke sexlegetøj. Den er noget helt for sig selv, og den kan give dig en unik oplevelse med intens stimulering, som du aldrig har prøvet det før. Du skal altså vælge denne ultimative sexmaskine, hvis du leder efter noget helt nyt eller noget, der kan ryste dig (bogstavelig talt) og noget, der kan gøre dit sexliv sjovt på helt nye måder. En sexmaskine som denne kan bruges, hvad end du er alene eller sammen med en partner. Det vil uden tvivl være pirrende for din partner at se dig nyde din ridetur, mens han eller hun har kontrollen over fjernbetjeningen.

Tips til brug af The Cowgirl

Du får naturligvis en udførlig manual med, når du køber sexmaskinen. Heri vil der stå, hvordan du sætter den op og kommer godt i gang. Vi vil nu stadig give nogle tips til, hvordan du får den bedste oplevelse med dit nye køb. Det kan være en god idé at teste maskinen af, inden du sætter dig på den.

Sæt den i stikkontakten, og tag fjernbetjeningen i hånden og sæt dig ved siden af den. På den måde kan du se, hvordan de forskellige niveauer er, og hvordan de får det tilbehør, du har sat på, til at bevæge sig. Det kan gøre dig mere tryg og forberedt, når du er klar til at sætte dig på.

Herefter er det selvfølgelig vigtigt, at du starter ud med et stille niveau og løbende øger styrken, så du har tid til at vænne dig til den nye og intense oplevelse.

Tilbehøret til sexmaskinen er lavet af silikone. Det betyder, at det skal bruges sammen med en vandbaseret glidecreme. Det er vigtigt at bruge glidecreme, uanset om du bruger tilbehøret til udvendig eller indvendig stimulering.

FIND THE COWGIRL LIGE HER
the cowgirl premium riding sex maskine ekstra tilbehør

Glidecremen gør, at den bløde overflade sammen med vibrationerne føles endnu bedre. Du må derfor ikke snyde dig selv for at få den bedste oplevelse med din nye sexmaskine. Vi håber, at du føler dig klædt godt på til at ride ud i solnedgangen med din nyfundne kærlighed – The Cowgirl.