TENGA Surfer Cool Onani Æg – TESTVINDER

DKK 59,00

 • Onaniæg med kølende virkning
 • Indvendig struktur med bølger
 • Meget fleksibelt sleeve
 • Glidecreme medfølger
 • Diskret indpakning

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E25950 Kategorier: , , , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

TENGA Surfer Cool – en kølende stimulering

Oplev en anderledes form for stimulering med et TENGA Surfer Cool onani æg. Det æggeformet penissleeve er utrolig fleksibelt, og kan strække sig helt op til 20 cm. Indvendigt finder du en dejlig stimulerende struktur – men derudover vil dette æg også give en kølende stimulering.

De populære onaniæg fra det japanske mærke byder på en række pirrende oplevelser, da hvert æg har sit eget mønster på indersiden. Dette æg er udstyret med et bølgende mønster, der sammen med den vandbaseret glidecreme med mentol, vil virke ekstra pirrende.

Sådan bruger du et TENGA Surfer Cool onaniæg

Det er meget simpelt at bruge et TENGA cool æg. Onaniægget kommer i en praktisk ‘æggeskal’, der åbnes på midten. Heri ligger det fleksible sleeve med en brugsanvisning og en lille prøve på glidecreme. Du kan med fordel bruge ekstra vandbaseret glidecreme.

Når du har hældt glidecreme ned i sleevets hul, er du klar til at begynde. Penis føres nemt ind i hullet, og det ekstra elastiske sleeve kan trækkes helt ned til roden. Du bestemmer selv intensiteten ved at stramme eller løsne dit greb.

En stimulerende struktur

Hvert onani æg fra TENGA har sit eget unikke mønster på indersiden. TENGA Surfer Cool har som navnet indikerer en struktur af bølger. Strukturen vil føles dejlig pirrende mod penis, når det bløde og fleksible sleeve føres op og ned.

Det smarte ved et onaniæg er, at du let kan gøre stimuleringen mere intens. Det bløde sleeve gør nemlig, at du kan stramme dit greb og mærke den indvendige struktur endnu tydeligere. Find dit yndlingsmønster i serien med de mange onaniæg.

Mærk den kølende virkning

TENGA Cool er noget helt for sig. Udover at stimulere med en bølgende struktur på indersiden af det elastiske sleeve, giver den også en pirrende kølende virkning. Den kølende effekt kommer af den medfølgende vandbaseret glidecreme, der er med mentol.

Den kølende effekt gør det endnu mere pirrende og stimulerende at bruge ægget. Det er for mange også en sjov og anderledes stimulering, der kan være en velkommen variation til forspil eller onani. Uanset om du hygger dig alene eller med en partner, er TENGA Surfer Cool et godt indspil.

Diskret indpakning

Det japanske mærke TENGA er på kort tid blevet et af de mest populære på markedet for sexlegetøj til mænd. Deres innovative og gennemførte designs giver dig mulighed for at øge din nydelse på en smart og enkel måde.

TENGA Egg Cool har samme design som de andre onaniæg i serien. Den hårde æggeskal er en smart og diskret indpakning, der gør det let at tage ægget med på en weekendtur. Du kan med fordel lave dig en samling af de forskellige slags og finde din favorit.

Sådan passer du godt på dit TENGA Surfer Cool onani æg

TENGA egg cool er som resten af serien lavet som et engangsprodukt. Dette kommer af, at det meget fleksible sleeve kan blive slidt og gå i stykker. Det kan siges, at være prisen for et meget fleksibelt produkt, der samtidig også er med til at øge din nydelse.

Det er dog muligt at bruge ægget flere gange, hvis du passer godt på det. Efter brug vendes ægget på vrangen, og skylles grundigt i lunkent vand. Brug gerne en rensespray til sexlegetøj for det bedste resultat. Lad det stå med vrangen ude indtil det er tørt. Du kan også passe på ægget ved at undgå at strække det helt ud under brug.

Detaljer
Vægt56 g
Mærke

Tenga

Længde

7 cm – kan strække sig op til 20 cm

Diameter

Op til ca. 6 cm

Materiale

TPE (Termoplastisk Elastomer)

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Prøve på glidecreme medfølger

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Åbn ægget og tag indholdet ud
 2. Fjern holderen med glidecreme fra sleevet
 3. Hæld glidecremen i og omkring åbningen
 4. Nu er det klar til brug

Efter brug:

 1. Alt efter hvor godt du passer på ægget kan det bruges en enkelt gang eller flere
 2. Skal det genbruges rengøres det efter brug med lunkent vand
 3. Brug derefter en rensespray til sexlegetøj
 4. Sørg for at sleevet er helt tørt, inden du lægger det tilbage i æggebeholderen
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TENGA Surfer Cool Onani Æg – TESTVINDER”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%