TENGA Spinner Masturbator Tetra

DKK 219,00

 • Masturbator med twist-bevægelse
 • Unikt Tetra mønster
 • En del af Spinner-serien
 • Den blideste model i serien
 • Nem rengøring og tørring efter brug

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27652 Kategorier: , , , , , GTIN: 4560220557181

Spinner Masturbator Tetra fra TENGA

Giv din nydelse et twist med en Spinner Masturbator Tetra fra TENGA. Masturbatoren har den særlige funktion, at roterer rundt om din penis af sig selv, når du bruger den. Den roterende bevægelse vil gøre, at den indvendige Tetra struktur føles endnu bedre.

Det japanske mærke TENGA skaber innovativt sexlegetøj til mænd, og denne Tetra model er blot én af mulighederne i den stimulerende Spinner serie. Serien indeholder i alt 6 forskellige modeller, der har forskellige strukturere, der varierer i intensitet.

Sådan bruger du Spinner masturbator Tetra

For at få den fulde effekt af spinner masturbatorens twist-bevægelse, må du ikke glemme glidecremen. TENGA har deres egen vandbaseret glidecreme, der er lavet, så den føles utrolig realistisk. Men i bund og grund er det vigtigste, at den glidecreme du bruger, er en vandbaseret.

Påfør gerne glidecremen på indersiden af masturbatoren samt på penis for at få det bedste glid. Det bløde sleeve gør, at du nemt kan øge intensiteten ved at stramme dit greb under brug.

En masturbator med et twist

Med en Spinner masturbator Tetra får du ikke bare en stimulerende struktur, der forkæler din penis fra rod til spids. Masturbatoren er nemlig også udstyret med en særlig twist-bevægelse, der helt automatisk starter, når du fører den over penis.

Den roterende bevægelse er med til at gøre det pirrende Tetra mønster endnu mere stimulerende, idet det snor sig om din penis. Sleevet er lavet i et blødt og fleksibelt materiale, der naturligvis er uden ftalater.

Det pirrende Tetra mønster

Hver model i den stimulerende Spinner serie har hvert deres unikke strukturmønster på indersiden. Denne model hedder Tetra, og har et mønster med geometriske former og lette kanter.

Spinner masturbator Tetra er den blideste i serien, og giver derfor en mindre intens stimulering end de andre modeller i serien. Dette er perfekt til dig, der er meget sensitiv overfor stimulering eller som blot ønsker en let og blid pirrende oplevelse – for eksempel ved forspil.

Spinner – en stimulerende serie

Med Spinner serien giver TENGA dig mulighed for at få, præcis den stimulering du har brug for. Serien indeholder 6 modeller, der hver især har deres eget unikke og stimulerende mønster på indersiden af sleevet. Tetra er den blideste i serien, og de fem andre modeller stiger derfor i fasthed og intensitet.

Alle modeller i Spinner serien er udstyret med den smarte twist-bevægelse. Du kan med fordel samle på de forskellige modeller. Det er en måde, hvorpå du kan finde præcis den rette stimulering. Men det giver dig også mulighed for at variere din oplevelse igen og igen.

Sådan rengør du din Spinner masturbator Tetra

Det er både nemt og hurtigt at gøre din Spinner masturbator ren. Det bløde sleeve kan let vendes ud på vrangen, hvorefter du kan skylle det grundigt i koldt eller lunkent vand. Brug gerne en rensespray til sexlegetøj for at få den bedste rengøring.

Det er vigtigt, at du lader sleevet tørre helt, inden du vender det rigtigt igen og pakker det ned. Den ene del af hylsteret kan bruges som et praktisk tørrestativ, der sikrer hygiejnisk tørring. Når sleevet er helt tørt, opbevares det i det medfølgende hylster.

Vægt203 g
Indsætbar længde

17 cm

Diameter

5 cm

Materiale

TPE (Termoplastisk Elastomer)

Farve

Turkis

Specielle Egenskaber

Lille glidecreme medfølger

Mærke

Tenga

Oversigt

 • Masturbator med twist-bevægelse
 • Unikt Tetra mønster
 • En del af Spinner-serien
 • Den blideste model i serien
 • Nem rengøring og tørring efter brug

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme i masturbator og på penis
 2. Brug masturbatoren og klem siderne for øget intensitet

Efter brug:

 1. Skyl masturbatoren grundigt i koldt eller lunkent vand
 2. Brug gerne rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad masturbatoren lufttørre i det praktiske tørrestativ

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TENGA Spinner Masturbator Tetra”