TENGA Spinner Masturbator Hexa – PRISVINDER

DKK 100,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Masturbator med twist-bevægelse
 • Unikt Hexa mønster
 • Let at anvende og rengøre
 • Øg intensiteten med dit greb
 • Vinder af Red Dot Design Award 2019

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E27653 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 4560220557198

TENGA Spinner Masturbator Hexa – en prisvindende masturbator

Det japanske mærke TENGA har taget verden med storm med innovativt og ikke mindst effektivt sexlegetøj til mænd – og deres Spinner serie er ingen undtagelse. TENGA Spinner Masturbator Hexa er blot en af de fantastisk stimulerende masturbatorer du kan vælge imellem i den frække Spinner serie.

Serien byder på en helt unik stimulering med en twist-bevægelse. Med en indvendig fjeder forkæles din penis på alle leder og kanter af det pirrende Hexa mønster. Mærk hvordan mønstreret snor sig om din penis i takt med, at du bevæger den lette og praktiske masturbator.

Sådan bruger du TENGA Spinner Masturbator Hexa

Som ved alle masturbatorer er vandbaseret glidecreme alfa og omega. Husk derfor at bruge den rette mængde inden du giver dig i kast med spinner modellen. Efter påføring er du klar til at opleve den pirrende fornemmelse af Hexa mønsteret.

Masturbatoren består af et blødt sleeve, som du kan klemme om for øget stimulering. Når du fører sleevet over penis, vil det af sig selv skabe den unikke roterende bevægelse, samtidig med at den pirrende struktur stimulerer penis fra rod til spids.

En enkel men yderst effektiv masturbator

Med TENGA Spinner Masturbator Hexa får du en utrolig effektiv masturbator uden en masse unødvendigt gear. Det simple design er nemt at bruge, rengøre og opbevare. Den er også i en størrelse, der er rar at holde om, og som hverken føles for stor eller for klodset.

Det strækbare materiale gør, at mænd af alle størrelser kan nyde den pirrende twist-bevægelse. Du kan samtidig have komplet kontrol over intensiteten, da det bløde sleeve gør, at du helt naturligt kan øge eller lette intensiteten med dit greb.

Stimulerende twist bevægelse

Det der gør denne masturbator helt unik, er den indvendige fjeder. Fjederen gør, at masturbatoren snor sig om din penis af sig selv, når du bevæger den op og ned. Denne twist-bevægelse øger din nydelse, idet hele din penis bliver forkælet med det pirrende Hexa mønster.

TENGA Spinner Masturbator Hexa er en del af en større serie fra det japanske mærke. Serien indeholder seks masturbatorer, der alle er udstyret med den smarte twist-bevægelse. Masturbatorens struktur varierer dog fra model til model i både design og intensitet.

Det pirrende Hexa mønster

Denne model fra Spinner serien har det unikke Hexa mønster. Mønsteret består, som navnet indikerer, af hexagoner. De sekskantede figurer dækker hele indersiden fra rod til spids, og vil med den smarte fjeder rotere hele vejen rundt om din penis.

Hexa modellen er blot én af de seks modeller, der findes i serien, og har et stimuleringsniveau på 4. Som reference har den letteste model et niveau på 3 og den mest stimulerende model et niveau på 5.

Sådan rengør du TENGA Spinner Masturbator Hexa

Du skal ikke bekymre dig om nogen besværlig rengøring af denne masturbator efter brug. Sleevet er naturligvis fuldstændig vandtæt og skylles blot grundigt i koldt eller lunkent vand. Vi anbefaler, at du bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for at få det bedste resultat.

Det rør masturbatoren kommer i, fungerer også som et smart tørrestativ. Placer masturbatoren heri efter rengøring og vent med at pakke det helt væk, til den er tør.

Vægt420 g
Materiale

TPE (Termoplastisk Elastomer)

Længde

13 cm – kan strækkes op til 17 cm

Indre diameter

Kan strækkes op til 5,5 cm

Farve

Orange

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Lille glidecreme medfølger

Mærke

Tenga

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Masturbator med twist-bevægelse
 • Unikt Hexa mønster
 • Let at anvende og rengøre
 • Øg intensiteten med dit greb
 • Vinder af Red Dot Design Award 2019

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme i masturbator og på penis
 2. Brug masturbatoren og klem siderne for øget intensitet

Efter brug:

 1. Skyl masturbatoren grundigt i koldt eller lunkent vand
 2. Brug gerne rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad masturbatoren lufttørre i det praktiske tørrestativ

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TENGA Spinner Masturbator Hexa – PRISVINDER”