TENGA Flip Zero med Vibrator – Sort

DKK 1.199,00 DKK 999,00

 • Masturbator med vibrationer
 • Smart design der kan åbnes
 • 100% vandtæt og genopladelig
 • Indeholder to vibrationskerner
 • Trykbare sider der justerer vakuum

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E26765 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 4560220556559

Flip Zero med Vibrator – den nyskabende masturbator fra TENGA

Gør dig selv en tjeneste og tag din nydelse til helt nye højder med denne masturbator fra det japanske mærke TENGA. Det innovative mærke har taget verden med storm med deres sexlegetøj til mænd, der giver optimal nydelse i et smart og stilfuldt design.

Flip Zero med vibrator er en videreudvikling af deres populære Flip Zero design, der gør, at du kan åbne masturbatoren helt op. Det er en praktisk egenskab, der gør det nemt at påføre glidecreme samt at gøre den ren. Men med denne udgave har de skruet ekstra op for intensiteten med perfekt afstemt vibration.

Sådan bruger du Flip Zero med Vibrator

Masturbatoren er utrolig brugervenlig. Start med at åbne den. Det lader dig se den stimulerende struktur som du har i vente, men du kan også nemmere påføre den vandbaseret glidecreme og sørge for, at det bliver fordelt ordentligt. Luk herefter masturbatoren igen.

I toppen er der en knap, som du bruger til at tænde vibrationerne. Du trykker igen for at skifte mellem de i alt 5 vibrationsindstillinger, du har at vælge mellem. Du kan samtidig trykke ind på siderne af masturbatoren, hvilket vil øge trykket og dermed også din nydelse.

Opgrader din nydelse med vibrationer

Hvis du har prøvet en masturbator før, så ved du, at det bløde sleeve med pirrende strukturer øger din nydelse betydeligt under onani. Men med denne model kan du tage din nydelse til helt nye højder. Masturbatoren er nemlig ikke blot udstyret med utrolige mønstre, der stimulerer fra rod til spids – den har også en todelt vibrator.

Hver side af Flip Zero med vibrator har sin egen vibrationskerne. På den ene side er den placeret ved roden, mens den på den anden side sidder oppe ved toppen. Du bliver altså mødt af pirrende vibrationer, hvad end du går helt dybt eller blot bruger spidsen.

Et sleeve med pirrende strukturer

Sleevet i Flip Zero med vibrator er lavet af et blødt og elastisk materiale, der føles skønt mod huden. Men derudover er den også udformet med et virvar af mønstre og strukturer, specielt designet til at komplimentere de rumlende vibrationer. Det hele er udviklet til at give dig den optimale oplevelse.

Ved indgangen finder du for eksempel en række bløde vægge og dupper. Bevæger du dig dybere, mødes du af den centrale vibrationskerne, der er dækket af riller og kanter. Går du helt dybt, bliver du mødt af den næste vibrationskerne, der med afrundede takker forkæler spidsen af din penis.

Det smarte flip design

TENGA har lavet flere modeller i det smarte flip design. Et flip design betyder, at du kan åbne masturbatoren. Det har flere fordele. Ved at kunne åbne masturbatoren kan du for alvor se det stimulerende sleeve. Det gør det også nemmere at påføre og fordele glidecreme inden brug.

Sidst men ikke mindst gør det også rengøring ekstra nemt. Den åbne masturbator kan også stå åben, hvilket er perfekt til lufttørring efter rengøring. Flip Zero med vibrator giver dig noget ekstra oven i hatten, da du her ikke bare får et praktisk design, justerbart vakuum og et pirrende sleeve – men også vibrationer fokuseret på både rod og spids.

Sådan rengør du din Flip Zero med vibrator

Det smarte flip design gør rengøringen ekstra nem. Efter brug åbner du masturbatoren og skyller den grundigt i varmt vand. Hele masturbatoren er 100% vandtæt, så du ikke skal bekymre dig om noget. Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj ved rengøring.

Efter du har gjort masturbatoren ren, skal den være helt tør, inden du lukker den og pakker den væk igen. Med holderen kan du nemt lade masturbatoren stå og tørre. Du kan endda oplade den, samtidig med at den tørrer.

Vægt 1188 g
Farve

Sort

Vibration

5 vibrationsmønstre

Indsætbar længde

17 cm

Diameter

5 cm

Specielle Egenskaber

2x glidecreme medfølger

Mærke

Tenga

Oversigt

 • Masturbator med vibrationer
 • Smart design der kan åbnes
 • 100% vandtæt og genopladelig
 • Indeholder to vibrationskerner
 • Trykbare sider der justerer vakuum

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Åben masturbatoren og påfør vandbaseret glidecreme
 2. Brug masturbatoren og klem på et eller flere trykpunkter for øget intensitet
 3. Tryk på knappen på toppen for at tænde vibrationer – tryk igen for at skifte mellem 5 vibrationsindstillinger

Efter brug:

 1. Åben masturbatoren og skyl den grundigt i koldt eller lunkent vand
 2. Brug gerne rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad masturbatoren lufttørre mens den står åben
X