TENGA Flip Zero med Vibrator Hvid

DKK 1.199,00 DKK 999,00

 • Masturbator med vibrator
 • 100% vandtæt og genopladelig
 • Kan åbnes for nem rengøring
 • Sleeve med pirrende struktur
 • Justerbart vakuum med trykbare sider

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E26774 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 4560220555903

TENGA Flip Zero med vibrator – tag din nydelse til nye højder

Hvorfor nøjes med en masturbator, der stimulerer med dupper, riller og knopper. TENGA Flip Zero med vibrator giver dig den ultimative onanioplevelse. Ikke nok med at det bløde og elastiske sleeve har en helt særlig struktur, der pirrer fra rod til spids, så er den også udstyret med en todelt vibrator.

Vibrationerne er lokaliseret ved roden såvel som ved spidsen af penis. De omkringliggende strukturer i sleevet er designet til at komplimentere de rumlende vibrationer, så du får den optimale nydelse. Snyd ikke dig selv for en pirrende oplevelse udover det sædvanlige med denne masturbator fra TENGA.

Sådan bruger du TENGA Flip Zero med vibrator

På grund af det smarte flip design kan du åbne masturbatoren. Det gør det nemt at påføre og fordele glidecremen, inden du begynder. Sørg for at bruge en vandbaseret glidecreme, og brug den mængde du har brug for. Du kan også med fordel påføre noget ved indgangen til masturbatoren samt på penis. Herefter lukker du masturbatoren igen.

For at tænde for vibrationerne trykker du på knappen, der sidder på toppen af masturbatoren. Det er også denne knap du bruger, når du ønsker at skifte mellem de 5 vibrationsindstillinger, som masturbatoren har. Du kan også bruge de trykbare sider til at justere trykket.

Masturbator med to vibrationskerner

TENGA Flip Zero med vibrator er udstyret med ikke bare én men hele to vibrationskerner. Dette gør, at du vil føle de stimulerende vibrationer hele vejen rundt såvel som ved rod og spids. Den ene vibrationskerne sidder ved indgangen, mens den anden er placeret på den anden side samt oppe ved spidsen af penis.

Vibratoren er udstyret med 5 indstillinger, der varierer i intensitet og mønster. Den todelte vibration sørger for, at du vil få den optimale nydelse, hvad end du ønsker at gå helt dybt, eller blot ønsker at forkæle spidsen. Du kan også skabe en varieret oplevelse, alt efter hvor dybt du går, hvor meget du presser om siderne, samt hvilken vibrationsindstilling du vælger.

En helt særlig og stimulerende struktur

Hvis du åbner TENGA Flip Zero med vibrator, vil du kunne se at virvar af mønstre og strukturer i det bløde og fleksible sleeve. Mønsteret er opgraderet fra tidligere Flip Zero modeller, og er særlig udviklet, så det komplimenterer de rumlende vibrationer.

Ved indgangen bliver du mødt af bløde folder, dupper og kanter. Bevæger du dig længere ind, vil du mærke runde former med dupper samt kanter og andre geometriske mønstre. Helt dybt er der faste sider med riller samt afrundede former, der forkæler spidsen.

Praktisk flip design

Der er en grund til, at det japanske mærkes flip design er blevet blandt deres mest populære modeller. Flip designet gør nemlig, at du kan åbne masturbatoren, hvilket har flere fordele. Den første er, at du faktisk for alvor kan få lov til at se den struktur, du har i vente.

Mere lavpraktisk gør det det nemt at fordele og påføre glidecremen, inden du skal bruge masturbatoren. Efter brug er det også ekstra nemt at gøre masturbatoren ren. Og sidst men ikke mindst er det også muligt at lade den stå og lufttørre, da den åbne masturbator kan stå op selv, mens den er åben.

Sådan rengør du TENGA Flip Zero med vibrator

På grund af det smarte flip design er det intet problem at gøre din TENGA Flip Zero med vibrator ren. Efter brug åbner du den og skyller den grundigt i varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj ved rengøring.

Når du har gjort masturbatoren ren, skal den tørre. Her tillader flip designet dig at lade den stå åben og lufttørre. Mangler masturbatoren samtidig strøm, kan du blot lade den tørre og oplade på samme tid.

Vægt 1232 g
Farve

Hvid

Vibration

5 vibrationsmønstre

Indsætbar længde

17 cm

Diameter

5 cm

Specielle Egenskaber

2x glidecreme medfølger

Mærke

Tenga

Oversigt

 • Masturbator med vibrator
 • 100% vandtæt og genopladelig
 • Kan åbnes for nem rengøring
 • Sleeve med pirrende struktur
 • Justerbart vakuum med trykbare sider

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Åben masturbatoren og påfør vandbaseret glidecreme
 2. Brug masturbatoren og klem på et eller flere trykpunkter for øget intensitet
 3. Tryk på knappen på toppen for at tænde vibrationer – tryk igen for at skifte mellem 5 vibrationsindstillinger

Efter brug:

 1. Åben masturbatoren og skyl den grundigt i koldt eller lunkent vand
 2. Brug gerne rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad masturbatoren lufttørre mens den står åben
X