TENGA Flip Zero i Sort – TESTVINDER

DKK 749,00 DKK 699,00

 • Innovativ masturbator i forbedret design
 • Fastere materiale og fornyet struktur
 • Stærkere stimulering med vakuum
 • Masturbatoren kan åbnes
 • Nem påføring af glidecreme og rengøring

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E26766 Kategorier: , , , , , , GTIN: 4560220556108

Prøv den smarte TENGA Flip Zero i sort

Tag din nydelse til nye højder med TENGA Flip Zero i sort. Den stilfulde og elegante masturbator er et innovativt produkt fra det japanske mærke og en videreudvikling af deres tidligere masturbatorer med samme flip design, der lader dig åbne masturbatoren helt op.

Den nye og forbedret udgave giver dig et fastere materiale, der gør, at den indvendige struktur føles endnu tydligere. Dette stimulerende mønster på indersiden har ligeledes fået en opgradering, så det nu byder på endnu flere pirrende riller, dupper og kanter.

Sådan bruger du TENGA Flip Zero i sort

Det smarte flip design lader dig åbne masturbatoren. Dette er praktisk inden brug såvel som efter. Før du skal bruge masturbatoren, kan du åbne den og påføre en god mængde vandbaseret glidecreme. Her kan du sørge for at glidecremen bliver godt fordelt.

Herefter lukkes masturbatoren igen. Før penis ind og mærk den pirrende struktur. På siden af masturbatoren kan du trykke ind for at øge intensiteten. Ved at trykke på siderne kan du opnå fokuseret stimulering, der hvor du ønsker det. Trykket danner også et vakuum, der giver en stærkere stimulering.

Forbedret design der øger din nydelse

Med Flip Zero modellen har TENGA overgjort sig selv. De har taget deres populære og smarte design fra forrige modeller og om muligt gjort det endnu bedre. For eksempel har de gjort det indvendige materiale fastere, så den pirrende og opgraderet struktur kan føles mere tydeligt.

De har også lavet indgangen til masturbatoren, så den er helt uden nogle overgange. Den er helstøbt, så du oplever en fuldstændig glat og jævn overflade. Dette øger ikke blot din nydelse, men er også med til at sikre et bedre sug i masturbatoren under brug samt, at du undgå en lækage af glidecreme.

Stærkere stimulering end nogensinde før

En af fordelene ved TENGA Flip Zero i sort som du kan åbne er, at du for alvor kan se den struktur, der er på indersiden. Og med denne TENGA Flip Zero i sort er strukturen et kig værd. Den er nemlig blevet opgraderet, så du vil opleve et helt særligt mønster af riller, knopper og kanter.

Som det første mødes du af faste kanter, der sørger for øjebliklig intensitet. Herefter mærker du overlappende folder, der stimulerer, idet du bryder igennem. Dybere finder du runde former præget af knopper og dupper. Og sidst men ikke mindst pirrende former i et ekstra solidt materiale.

Det smarte og praktiske flip design

Har du ikke stiftet bekendtskab med TENGAs smarte flip design før, vil du blive positivt overrasket. Det simple design lader dig nemlig åbne masturbatoren helt op. Dette er ikke blot en smart gimmick men har faktisk også en praktisk funktion.

Udover at det lader dig se strukturen du har i vente, så gør det det også utrolig nemt at rengøre masturbatoren. Efter brug åbner du den bare og skyller den ren. Herefter kan den også stå selv og lufttørre. Mange finder det også nemmere at smøre glidecreme på masturbatoren, mens den er åben.

Sådan rengør du din TENGA Flip Zero i sort

God hygiejne er altid vigtigt, når det kommer til brugen af sexlegetøj – og TENGA Flip Zero i sort er ingen undtagelse. Heldigvis er det både hurtigt og nemt at gøre masturbatoren ren. Efter brug åbner du masturbatoren og skyller den grundigt ren i koldt eller lunkent vand. Vi anbefaler, at du bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

På grund af det smarte flip design kan du efter rengøring lade masturbatoren stå og lufttørre. Den kan nemlig selv stå op med siderne åbne. Det er vigtigt, at dit sexlegetøj er helt tørt, inden du pakker det væk igen.

Vægt 750 g
Længde

18 cm

Indsætbar længde

16 cm

Indre diameter

5 cm

Materiale

TPE, Silikone, PC

Farve

Sort

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Prøve på glidecreme medfølger

Mærke

Tenga

Oversigt

 • Innovativ masturbator i forbedret design
 • Fastere materiale og fornyet struktur
 • Stærkere stimulering med vakuum
 • Masturbatoren kan åbnes
 • Nem påføring af glidecreme og rengøring

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Åben masturbatoren og påfør vandbaseret glidecreme
 2. Brug masturbatoren og klem siderne for øget intensitet

Efter brug:

 1. Åben masturbatoren og skyl den grundigt i koldt eller lunkent vand
 2. Brug gerne rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad masturbatoren lufttørre mens den står åben
X