TENGA Flip Zero – Hvid

DKK 749,00 DKK 699,00

 • Smart og stilfuld masturbator
 • Det nytænkende flip design lader dig åben masturbatoren
 • Nemt at justerer vakuummet med et tryk på siderne
 • Nem rengøring samt påføring af glidecreme
 • Medfølgende hylster der kan bruges som tørrestativ

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E26309 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 4560220554968

TENGA Flip Zero – en stimulerende og smart masturbator

Denne masturbator er noget udover det sædvanlige. Det japanske mærke TENGA er hurtigt blevet verdenskendt for deres innovative produkter, der tager sexlegetøj til mænd til helt nye højder. Derfor er TENGA Flip Zero også både stimulerende, smart og flot at se på.

Masturbatoren er en del af den smarte flip-serie. Disse masturbatorer har alle det praktiske flip design, der lader dig åbne masturbatoren. Det gør det nemt og enkelt at påføre glidecreme, og gør samtidig rengøringen endnu nemmere. Dertil får du selvfølgelig et pirrende sleeve udviklet til at stimulere penis fra rod til spids.

Sådan bruger du din TENGA Flip Zero

For at komme godt i gang med din masturbator skal du starte med at åbne den. Her får du ikke bare et godt kig til det pirrende mønster, der venter dig, men du kan også nemt påføre og fordele den vandbaseret glidecreme. Når det er gjort, lukker du masturbatoren igen.

Når du tager masturbatoren i brug, kan du trykke ind på siderne. Det vil gøre, at masturbatoren føles strammere samt øge det indre vakuum. Sleevet har samtidig forskellige strukturer, alt efter hvor langt du trænger ind. Du kan derfor med fordel eksperimentere med dybe såvel som lette stød.

Oplev det praktiske flip design

Det der gør TENGA Flip Zero til noget helt særligt, er det smarte flip design. Dette er ikke bare en gimmick, der skal gøre produktet anderledes. Det har et helt præcist og praktisk formål. Ved at du kan åbne din masturbator kan du nemlig også nemmere gøre den ren. Det giver dig et mere hygiejnisk produkt, du kan nyde igen og igen.

Du kan også med fordel lade masturbatoren stå åben efter rengøring for at lade den lufttørre hurtigt. Start også med at åbne masturbatoren inden du bruger den, det gør det nemlig lettere at sørge for, at glidecremen er ligeligt fordelt over hele indersiden.

Intens nydelse som du kontrollerer

Selvom masturbatoren ser flot og stilfuld ud udenpå, så er det jo det indeni, der tæller mest. Sleevets struktur er nemlig det, der stimulerer sammen med masturbatorens vakuum. Sleevet byder på et mønster af forskellige strukturer, så du kan variere din oplevelse alt efter, hvor dybt du går.

De to sider af TENGA Flip Zero har også forskellige strukturer, så du får en all-around oplevelse. Dertil får du også en onanioplevelse, som du er i fuld kontrol med. Du kan naturligvis øge tempoet, som du har lyst til, men du kan også øge intensiteten ved at øge vakuummet i masturbatoren.

En stilfuld masturbator

TENGA laver sexlegetøj til mænd, der ikke ligner de klassiske produkter, der findes på markedet. Her er de realistiske designs fjernet, og der er i stedet fokuseret på stilfulde og elegante designs, der er funktionelle og praktiske.

Du får derfor et onaniprodukt, der udelukkende er skabt for din nydelse. Det er også perfekt til dig, der ønsker at praktisk produkt med rene linjer. TENGA er et japansk mærke, der tænker ud af boksen, og skaber nytænkende sexlegetøj til mænd.

Sådan gør du din TENGA Flip Zero ren

Takket være det smarte flip design er det både nemt og hurtigt at gøre den TENGA Flip Zero ren. Efter brug skal du blot åbne den og skylle den grundigt i koldt eller lunkent vand. Vi anbefaler, at du bruger en rensespray til sexlegetøj for at få det mest hygiejniske resultat.

Det ekstra smarte ved denne masturbator er, at du kan bruge hylsteret som et tørrestativ. Her kan du lade masturbatoren stå åben, så den kan lufttørre. Det er nemlig vigtigt, at dit sexlegetøj er helt tørt efter rengøring, inden du pakker det væk. Opbevar masturbatoren i det medfølgende hylster.

Vægt 732 g
Længde

17,8 cm

Farve

Hvid

Specielle Egenskaber

Medfølger etui til obevaring

Mærke

Tenga

Oversigt

 • Smart og stilfuld masturbator
 • Det nytænkende flip design lader dig åben masturbatoren
 • Nemt at justerer vakuummet med et tryk på siderne
 • Nem rengøring samt påføring af glidecreme
 • Medfølgende hylster der kan bruges som tørrestativ

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Åben masturbatoren og påfør vandbaseret glidecreme
 2. Brug masturbatoren og klem siderne for øget intensitet

Efter brug:

 1. Åben masturbatoren og skyl den grundigt i koldt eller lunkent vand
 2. Brug gerne rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad masturbatoren lufttørre mens den står åben
X