TENGA Flip Orb Strong Masturbator Orange og Sort

DKK 300,00

 • Innovativ masturbator
 • Stimulerende struktur med faste kugler
 • Masturbatoren kan åbnes – nem at rengøre
 • Bløde sider der kan klemmes ind
 • Praktisk timeglasform

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E29089 Kategorier: , , , , , , GTIN: 4560220559215

TENGA Flip Orb Strong Orange Crash – en intens stimulering

Oplev en intens stimulering som aldrig før med denne innovative masturbator fra det japanske mærke TENGA. Masturbatoren har et stilrent design, der gemmer på en pirrende struktur af bløde knopper kombineret med faste kugler.

TENGA Flip Orb Strong er noget helt for sig selv med sit smarte design, der lader dig åbne masturbatoren. Dette gør det ikke bare muligt at se den skønne struktur, du har i vente, men gør det også nemt at påføre glidecreme samt at rengøre masturbatoren.

Sådan bruger du din TENGA Flip Orb Strong

På grund af det innovative flip design kan du starte med at åbne masturbatoren. Her kan du se den pirrende struktur. Brug en vandbaseret glidecreme som du påfører på hele overfladen og begge sider. Du kan også smøre noget på penis.

Herefter lukker du masturbatoren igen. Når du trænger ind i den stramme åbning, vil du mærke den stimulerende struktur med en blød overflade kombineret af de faste kugler. Ønsker du at øge intensiteten, kan du klemme ind på siderne, der er bløde, hvilket vil give en fræk sugende fornemmelse.

Faste kugler med en blød overflade

Denne masturbator adskiller sig fra andre på markedet ved sin særlige struktur. Indvendigt har TENGA kombineret det bløde med det faste. TENGA Flip Orb Strong er en videreudvikling af forrige modeller, der nu er blevet udstyret med et mere fast materiale for at øge din nydelse.

Overfladen er blød og med et pirrende mønster af knopper. Under den bløde overflade gemmer der sig ekstra faste kugler, der er placeret, så de forkæler din penis fra rod til spids. TENGA har lavet en anden model Flip Orb Strong Blue Rush, hvor du får samme kvaliteter men med en anden indvendig struktur.

Innovativt flip design

Det der gør denne masturbator ekstra smart, er muligheden for at åbne den. Takket være det innovative flip design kan du se den stimulerende struktur, du har i vente. Men designet har også flere praktiske fordele, der gør brugen af masturbatoren nemmere.

Ved at åbne din TENGA Flip Orb Strong inden brug, er det nemt for dig at påføre glidecremen og sørge for, at den er ligeligt fordelt over det hele. Derudover gør flip designet det også ekstra nemt at rengøre din masturbator samt at lade den lufttørre efterfølgende,

Få fuld kontrol over din stimulering

Flip Orb Strong masturbatoren er det perfekte udstyr til dig, der ønsker komplet kontrol over din stimulering. Af den grund er der også mange mænd, der bruger en masturbator som denne til at opbygge en bedre stamina. Du kan let justere tempo og intensitet, samt holde igen når du har brug for det.

Masturbatoren har en smart timeglasform, der giver dig et bedre og mere behageligt greb. Det slanke stykke på midten har ligeledes bløde sider, som du kan klemme om. Ønsker du at øge stimuleringen og mærke den pirrende struktur endnu tydeligere, trykker du blot hårdere om masturbatoren.

Pas godt på din TENGA Flip Orb Strong

På grund af det smarte flip design er det ekstra nemt at rengøre denne masturbator. Efter brug åbner du den, og skyller den grundigt rent i koldt eller lunkent vand. Vi anbefaler, at du bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj, for at opnå det mest hygiejniske resultat.

Efter rengøring er det vigtigt, at dit sexlegetøj får lov til at tørre helt, inden det pakkes væk. Med denne masturbator kan du duppe det værste vand væk og lade den stå åben og lufttørre.

Vægt420 g
Materiale

ABS-plast, TPE

Længde

17,8 cm

Indsætbar længde

14 cm

Indre diameter

3,5 cm (strækbar)

Bredde

8,5 cm

Farve

Sort

Specielle Egenskaber

Lille glidecreme medfølger

Mærke

Tenga

Oversigt

 • Innovativ masturbator
 • Stimulerende struktur med faste kugler
 • Masturbatoren kan åbnes – nem at rengøre
 • Bløde sider der kan klemmes ind
 • Praktisk timeglasform

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Åben masturbatoren og påfør vandbaseret glidecreme
 2. Brug masturbatoren og klem siderne for øget intensitet

Efter brug:

 1. Åben masturbatoren og skyl den grundigt i koldt eller lunkent vand
 2. Brug gerne rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad masturbatoren lufttørre mens den står åben

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TENGA Flip Orb Strong Masturbator Orange og Sort”