TENGA Flip Orb Strong Masturbator Blå og Sort

DKK 300,00

 • Innovativ masturbator
 • Stimulerende struktur med faste kugler
 • Bløde sider der kan klemmes ind
 • Masturbatoren kan åbnes
 • Smart timeglasform

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E29088 Kategorier: , , , , , , GTIN: 4560220559208

TENGA Flip Orb Strong Blue Rush – en masturbator udover det sædvanlige

Er du på jagt efter en ny masturbator eller måske endda din allerførste? Så kan vi kun anbefale denne TENGA Flip Orb Strong. Det populære mærke fra Japan har taget verden med storm med sine innovative produkter til mænd.

Oplev nydelse som aldrig før med deres masturbator der kombinerer det bløde med det hårde, og giver dig en smart og praktisk løsning, hvad end du søger et sexlegetøj til onani eller forspil. Flip Orb Strong masturbatoren er med dig hele vejen.

Sådan bruger du TENGA Flip Orb Strong

For at få den bedste start med din masturbator er glidecreme alfa og omega. Sørg for at bruge en vandbaseret glidecreme. Den smarte flip masturbator kan åbnes helt, hvilket gør det nemt at fordele glidecremen i masturbatoren. Du kan med fordel også smøre noget på din penis.

Når du har lukket din masturbator igen, er du klar. Før penis ind i den stramme indgang og bevæg masturbatoren i det ønsket tempo. Du kan nemt justere intensiteten ved at øge eller løsne dit greb. Masturbatoren er nemlig udstyret med bløde sider, der kan klemmes ind.

Oplev en mere fast form

Med TENGA Flip Orb Strong vil du opleve en unik kombination af et blødt materiale og en stimulerende fasthed. Masturbatoren er en videreudvikling af ældre modeller og kommer nu med et nyt sleeve, der er mere fast end sine forgængers. Dette er med til at give dig en mere stimulerende oplevelse.

Hvis oplevelsen ikke er intens nok, kan du altid skrue op for stimuleringen. De bløde sider på den timeglasformet masturbator gør, at du let kan klemme hårdere om penis og dermed mærke den indvendige struktur endnu bedre.

Pirrende struktur med kugler

Når du trænger ind i stimulatoren, vil du blive mødt af et stramt og fast sleeve. Sleevets fasthed er dog kombineret med en blødhed i materialet, der føles skønt mod penis. Derudover er sleevet designet med en stimulerende struktur af riller og faste kugler.

Kuglernes fasthed er blevet forbedret i forhold til tidligere modeller, så de stimulerer endnu bedre. De faste kugler i det bløde materiale giver en dybere form for stimulering, som du hele tiden kan justere med dit greb og tempo.

Det smarte flip design

Det der gør denne masturbator til noget helt særligt, er det smarte og unikke flip design. TENGA Flip Orb Strong kan, modsat mange andre masturbatorer, åbnes helt op. Det lader dig for alvor få et kig på den stimulerende struktur, du har i vente.

Men derudover er dette design også yderst praktisk. Ved at åbne masturbatoren kan du nemt påføre glidecreme og sørge for, at du får det fordelt godt. Derudover er rengøringen også meget nemmere. Sidst men ikke mindst kan masturbatoren lufttørre, når den står åben efter rengøring.

Pas godt på din TENGA Flip Orb Strong

Rengøringen er særlig vigtig for, at du kan nyde din masturbator igen og igen. Heldigvis er det hurtigt og nemt takket være det smarte design fra TENGA. Efter brug åbnes masturbatoren og skylles grundigt i koldt eller lunkent vand. Brug gerne en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj for at få det bedste resultat.

Efter rengøring er det vigtigt, at dit sexlegetøj får lov til at tørre helt, inden det pakkes væk. Du kan duppe det værste vand væk med en klud og lade masturbatoren stå åben for at lufttørre.

Vægt420 g
Materiale

ABS-plast, TPE

Længde

17,8 cm

Indsætbar længde

14 cm

Indre diameter

3,5 cm (strækbar)

Bredde

8,5 cm

Farve

Sort

Specielle Egenskaber

Lille glidecreme medfølger

Mærke

Tenga

Oversigt

 • Innovativ masturbator
 • Stimulerende struktur med faste kugler
 • Bløde sider der kan klemmes ind
 • Masturbatoren kan åbnes
 • Smart timeglasform

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Åben masturbatoren og påfør vandbaseret glidecreme
 2. Brug masturbatoren og klem siderne for øget intensitet

Efter brug:

 1. Åben masturbatoren og skyl den grundigt i koldt eller lunkent vand
 2. Brug gerne rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad masturbatoren lufttørre mens den står åben

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TENGA Flip Orb Strong Masturbator Blå og Sort”