TENGA Flip Orb Masturbator Hvid og Orange

DKK 299,00

 • Innovativ masturbator
 • Masturbatoren kan åbnes
 • Pirrende struktur med faste kugler
 • Bløde sider for øget intensitet
 • Nem rengøring og påføring af glidecreme

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27649 Kategorier: , , , , , , GTIN: 4560220557433

TENGA Flip Orb masturbator – en ekstra pirrende oplevelse

Gør dine onani endnu mere fræk og pirrende med denne TENGA Flip Orb masturbator. Masturbatoren har et innovativt design, der gør den praktisk og smart i brug. Derudover er den udstyret med en fantastisk stimulerende struktur med både bløde og hårde elementer.

Det japanske mærke TENGA har taget verden med storm med deres nytænkende sexlegetøj til mænd i lækre og stilrene designs. Brug denne masturbator når du skal forkæle dig selv lidt ekstra eller lad din partner tage styringen.

Sådan bruger du din TENGA Flip Orb masturbator

Masturbatoren er designet med den smarte flip funktion. Denne gør det muligt at åbne masturbatoren helt op. Når du skal bruge din masturbator, kan du derfor med fordel starte med at åbne den. Det gør det nemlig meget nemmere at fordele den rette mængde af vandbaseret glidecreme.

Herefter kan du nemt lukke den igen. Når du trænger ind, vil du mærke både en blød overflade med knopper samt faste kugler. Bevæg masturbatoren i det ønskede tempo, og gør oplevelsen mere stram og intens ved at trykke ind på de bløde sider.

En stimulerende struktur med kugler

TENGA Flip Orb masturbator gør noget helt særligt. Den kombinerer nemlig bløde og hårde elementer i den indvendige struktur. Det første du vil opleve, er den bløde og nubrede overflade. Men idet du trænger dybere ind, kan du mærke en række faste kugler på begge sider af penis.

Kuglerne er placeret, så de kæler for din penis fra rod til spids, og bevæger sig i takt med dine bevægelser. Ved at blive stimuleret med både bløde og hårde elementer, kan du opnå en mere intenst oplevelse med din masturbator.

Praktisk og komfortabelt design

Masturbatoren er designet, så den giver dig den bedste brugeroplevelse. Den er både nem at bruge, og så er designet optimeret for at give dig den bedste oplevelse. Derfor har TENGA Flip Orb masturbator også den særlige timeglas form. Det tynde stykke på midten er nemlig med til at give dig et godt og komfortabelt greb.

Samtidig, er dette stykke på midten blødt. Det betyder, at du kan øge intensiteten nemt og naturligt ved at stramme eller løsne dit greb. Flip designet, der lader dig åbne masturbatoren, gør det nemt at fordele glidecremen samt hurtigt at rengøre den efter brug.

Få den fulde kontrol

Mange mænd bruger en masturbator til at opnå fuld kontrol over deres orgasme. Med et onaniprodukt som dette kan du opleve en intens stimulering, samtidig med at du kan styre tempo og intensitet. Ved brug af start-og-stop metoden kan du oparbejde en bedre stamina.

Onaniproduktet kan derfor også være en velkommen hjælper til dig, der ønsker at give din partner en bedre oplevelse. Ved at udskyde dit klimaks i så lang tid som muligt, vil du også opleve en større og dybere orgasme.

Sådan rengør du din TENGA Flip Orb masturbator

På grund af det smarte flip design er det let som en leg at rengøre din masturbator efter brug. Det eneste du skal gøre, er at åbne den og skylle den grundigt rent i koldt eller lunkent vand. Vi anbefaler, at du bruger en rensespray til sexlegetøj.

Efter rengøring er det vigtigt, at dit sexlegetøj er helt tørt, inden det pakkes væk igen. Du kan med fordel lade masturbatoren lufttørre. Den kan nemt stå af sig selv, og med det åbne design vil den hurtigt blive tør.

Vægt420 g
Materiale

ABS-plast, TPE

Længde

17,8 cm

Indsætbar længde

14 cm

Indre diameter

3,5 cm (strækbar)

Bredde

8,5 cm

Farve

Hvid, Orange

Specielle Egenskaber

Lille glidecreme medfølger

Mærke

Tenga

Oversigt

 • Innovativ masturbator
 • Masturbatoren kan åbnes
 • Pirrende struktur med faste kugler
 • Bløde sider for øget intensitet
 • Nem rengøring og påføring af glidecreme

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Åben masturbatoren og påfør vandbaseret glidecreme
 2. Brug masturbatoren og klem siderne for øget intensitet

Efter brug:

 1. Åben masturbatoren og skyl den grundigt i koldt eller lunkent vand
 2. Brug gerne rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad masturbatoren lufttørre mens den står åben

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TENGA Flip Orb Masturbator Hvid og Orange”