TENGA Flip Orb Masturbator Hvid og Blå

DKK 300,00

 • Smart masturbator i innovativt design
 • Masturbatoren kan åbnes
 • Stimulerende struktur med riller og kugler
 • Nem påføring af glidecreme og rengøring
 • Timeglasform for behageligt greb

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27648 Kategorier: , , , , , , GTIN: 4560220557426

TENGA Flip Orb masturbator hvid og blå – smart og effektiv

Den smarte masturbator er alt, hvad du har brug for, når du skal forkæle dig selv lidt ekstra. TENGA Flip Orb masturbator hvid og blå byder på en lækker stimulerende struktur, der pirrer fra top til tå.

Det japanske mærke TENGA skaber nytænkende sexlegetøj til mænd, og denne masturbator er ingen undtagelse. Det innovative design lader dig nemlig åbne masturbatoren, så den er nem at rengøre. Derudover har du et komfortabelt greb, der lader dig kontrollere intensiteten.

Sådan bruger du TENGA Flip Orb masturbator hvid og blå

Med det smarte flip design kan du starte med at åbne masturbatoren. Her kan du se den rillet struktur og de hårde kugler, der om lidt vil stimulere dig på en helt fantastisk måde. Med den åbne masturbator kan du også let fordele den rette mængde vandbaseret glidecreme.

Luk herefter masturbatoren. Når du trænger ind følger de hårde kugler dine bevægelser, samtidig med at de bløde riller stimulerer. Der dannes et naturligt vakuum, der øger nydelsen, og skal det være mere intenst og stramt, kan du klemme ind på siderne.

Et design der fungerer

TENGA er virkelig lykkedes med deres Flip Orb design, der både er enkelt og stilfuldt, samtidig med at du får en praktisk masturbator, der leverer intens stimulering. Flip designet gør det nemt at rengøre masturbatoren efter brug, og du kan let lade den lufttørre, da den kan stå åben af sig selv.

Derudover er den designet i en timeglasform, der giver dig et bedre og mere behageligt greb om masturbatoren. Ved det slanke stykke er siderne ligeledes bløde, så du kan gøre oplevelsen mere stram.

En innovativ og pirrende struktur

Ikke nok med at det udvendige design er lavet for at øge din komfort og nydelse, så er den indvendige struktur også udarbejdet til perfektion. Det japanske mærke har nemlig kombineret flere forskellige former for stimulering, for at give dig den ultimative onanioplevelse.

Det bløde og fleksible sleeve består af bølgende riller, der dækker hele indersiden. Men under den bløde overflade ligger der faste kugler. Disse kugler bevæger sig, idet du trænger ind i masturbatoren, og vil massere penis hele vejen rundt fra rod til spids.

Oplev en intens nydelse

TENGA Flip Orb masturbator hvid og blå byder på en intens nydelsesoplevelse, som du kan få stor glæde af. Masturbatoren kan gøre dine solostunder endnu mere stimulerende, men den kan faktisk også forbedre din oplevelse sammen med en partner.

Ved at bruge masturbatoren får du en intens stimulering, som du har komplet kontrol over. Det betyder også, at du kan eksperimentere med at udsætte din orgasme i længere og længere tid. Ved at gøre dette kan du opnå en bedre stamina, der med garanti vil blive værdsæt af dine partnere.

Sådan rengør du TENGA Flip Orb masturbator hvid og blå

Med det smarte flip design er det nemt at gøre din TENGA Flip Orb masturbator hvid og blå ren. Efter brug åbner du den og skyller den grundigt i koldt eller lunkent vand. For det bedste og mest hygiejniske resultat anbefales det, at du bruger en rensespray til sexlegetøj.

Det er vigtigt, at dit sexlegetøj får lov til at tørre helt, inden det pakkes væk igen. Lad derfor masturbatoren stå åben og lufttørre. Den kan uden problemer stå op selv.

Vægt420 g
Materiale

ABS-plast, TPE

Længde

17,8 cm

Indsætbar længde

14 cm

Indre diameter

3,5 cm (strækbar)

Bredde

8,5 cm

Farve

Hvid, Orange

Specielle Egenskaber

Lille glidecreme medfølger

Mærke

Tenga

Oversigt

 • Smart masturbator i innovativt design
 • Masturbatoren kan åbnes
 • Stimulerende struktur med riller og kugler
 • Nem påføring af glidecreme og rengøring
 • Timeglasform for behageligt greb

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Åben masturbatoren og påfør vandbaseret glidecreme
 2. Brug masturbatoren og klem siderne for øget intensitet

Efter brug:

 1. Åben masturbatoren og skyl den grundigt i koldt eller lunkent vand
 2. Brug gerne rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad masturbatoren lufttørre mens den står åben

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TENGA Flip Orb Masturbator Hvid og Blå”