TENGA Flip Hole Masturbator i Sort – TESTVINDER

DKK 599,00

 • Smart og stimulerende masturbator
 • Tredimensionelle støbninger for mere pirrende struktur
 • Nem påføring af glidecreme og rengøring
 • Tre trykpunkter for øget stimulering
 • Masturbatoren kan åbnes

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E21707 Kategorier: , , , , , , GTIN: 4560220550724

TENGA Flip Hole – den smarte masturbator

Oplev en fantastisk stimulering med et stramt og fast strukturmønster! TENGA Flip Hole er en innovativ og smart masturbator fra det japanske mærke, der byder på intens stimulering. Og takket være det praktiske flip design er masturbatoren yderst brugervenlig.

Flip designet betyder nemlig, at du kan åbne masturbatoren helt op. Dette gør det både nemt at påføre glidecreme samt at rengøre den efter brug. Du kan ligeledes få et godt kig til det særlige tredimensionelle mønster på sleevet, der vil forkæle penis fra rod til spids.

Sådan bruger du TENGA Flip Hole

For at få den bedste oplevelse med din masturbator er det vigtigt ikke at spare på glidecremen. Det er vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme. Åben masturbatoren og påfør glidecreme på begge sider. Du kan også påføre glidecreme ved åbningen for en let og behagelig penetrering.

Under brug kan du justere stimuleringen ved at trykke på de tre trykpunkter på siden. Den øverste giver øget stimulering til spidsen af penis, den nederste øger presset ved indgangen, mens den midterste bruges til at øge vakuummet i hele masturbatoren.

Det unikke flip design

Det japanske mærke TENGA har taget verden med storm med deres finurlige og nytænkende designløsninger til onaniprodukter til mænd – og TENGA Flip Hole er blot endnu et eksempel på deres innovation. Masturbatoren er nemlig den første af sin slags.

Med flip designet kan du åbne masturbatoren. Dette giver dig et godt kig til den pirrende struktur, du har i vente, men det er også en meget praktisk funktion. Det gør det nemlig nemt at påføre og fordele glidecremen samt at gøre masturbatoren grundigt ren efter brug.

Et fantastisk stimulerende sleeve

Det er ikke kun i forhold til det ydre design, at mærket har tænkt ud af boksen. De har også benyttet en helt ny støbeteknik, der gør det muligt at lave tredimensionelle detaljer i den stimulerende struktur på indersiden af sleevet.

Du vil derfor opleve en dybere og mere varieret stimulation. Sleevet er opbygget af kugler med pirrende mønster, rillede vægge, og andre former med dupper og kanter. Det hele er naturligvis lavet i et blødt materiale, der stadig har den fasthed, der skal til for, at du kan mærke de mange skønne detaljer.

Intensiver din oplevelse

Du har den fulde kontrol med TENGA Flip Hole masturbatoren i hånden. På ydersiden af masturbatoren finder du nemlig tre trykpunkter, hvorfra du kan intensivere stimulationen, lige der hvor du ønsker det. De bløde trykpunkter kan let bruges med én hånd.

Alt efter hvilken af de tre trykpunkter du presser på, vil du opleve et øget pres på det valgte sted. Det øverste og nederste punkt givet ekstra stimulering ved henholdsvis toppen og bunden, mens den i midten suger ekstra luft ud af masturbatoren for på den måde at øge vakuummet.

Sådan rengør du TENGA Flip Hole

På grund af det unikke flip design er det let som en leg at gøre denne masturbator ren efter brug. Når du åbner den, er det nemt at skylle den helt ren. Brug gerne koldt eller lunkent vand. Du kan også med fordel bruge en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Det er vigtigt, at din masturbator er helt tør, inden den pakkes væk igen. Her er det nemmeste at lade den lufttørre. Masturbatoren kan stå i holderen samtidig med, at den er åben, hvorfor den hurtigt lufttørrer. Herefter lukkes den og er klar til næste gang.

Vægt760 g
Materiale

PC, TPE (Termoplastisk Elastomer)

Længde

17,5 cm

Indsætbar længde

15 cm

Diameter

8,5 cm

Indre diameter

4,5 cm

Farve

Sort

Specielle Egenskaber

2x glidecreme medfølger

Mærke

Tenga

Oversigt

 • Smart og stimulerende masturbator
 • Tredimensionelle støbninger for mere pirrende struktur
 • Nem påføring af glidecreme og rengøring
 • Tre trykpunkter for øget stimulering
 • Masturbatoren kan åbnes

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Åben masturbatoren og påfør vandbaseret glidecreme
 2. Brug masturbatoren og klem på et eller flere trykpunkter for øget intensitet

Efter brug:

 1. Åben masturbatoren og skyl den grundigt i koldt eller lunkent vand
 2. Brug gerne rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad masturbatoren lufttørre mens den står åben
X